- 23 Ekim 2015
- 319
- 249
- 53
- 41
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Beni aramıslardı ama ben doktorumuza soralim diyorum en garanti o sankiHepimiz insallah. Uyarir mi dersin. Saglik ocagi ariyomus genelde ama beni kimse aramiyo
canım cıddımısın o benım göbegımde sivilcelenme olan bıldıgın ksııyınca agrı iççinde kalıyom kasımasamda agrıyo göbegimn bi tarafı kople kızarmıs ve dokuntusu var dıger tarftada var bıraz bugun gıttım cıldıyeye yonlerdırdı esım gecer dıo ama canım cok yanıyo sızlıyo valla esım gıtmeyelım ne olcak gecer dıo napcam bılemedım ama cok sızlıyolarmerhaba kızlar :) bende bebişlerin cinsiyetini öğrendim sonunda birisi kız, diğeri erkekmiş. inşallah sağlıkla gelsinler bakalım. bu arada içinizden biri göbeğinde sivilce gibi birşeyler çıktığını ve kaşındıklarını söylemiş. aman dikkat et ne olur açlık safra asitine baktır ben oğluma hamileyken safra asiti rahatsızlığı hayatımı zindan etti. göbeğimde başlayan kabarcıklar tüm vucuduma hatta topuğuma kadar ilerledi ve sonunda 37. haftada sezaryenle aldık oğlumu eğer safra asitiyle alakalı bir şeyse ihmal etme sarılığa kadar gidiyor umarım değildir.
20 22 arası oluyo canım benım bugundu gıttım yapmadı daha once bı dogum var dedım kızım ıcın onlarda gerek görmedi saglık ocagında hamıle kaydın varsa arıyolr gel ıgnen var dıe bılgın olsun canım benımKzlar tetanz asisi olan var mi. 18De oluyomus sanirim
canım cıddımısın o benım göbegımde sivilcelenme olan bıldıgın ksııyınca agrı iççinde kalıyom kasımasamda agrıyo göbegimn bi tarafı kople kızarmıs ve dokuntusu var dıger tarftada var bıraz bugun gıttım cıldıyeye yonlerdırdı esım gecer dıo ama canım cok yanıyo sızlıyo valla esım gıtmeyelım ne olcak gecer dıo napcam bılemedım ama cok sızlıyolar
Her ay hamilemisinn diye ariyolardi en son 8.haftamdaydi heralde gttm kanntahlili sonuclarimi falan verdim. Bdaha ne benngttm ne onlr aradim20 22 arası oluyo canım benım bugundu gıttım yapmadı daha once bı dogum var dedım kızım ıcın onlarda gerek görmedi saglık ocagında hamıle kaydın varsa arıyolr gel ıgnen var dıe bılgın olsun canım benım
canım zaten 22 haftadayım daha dun azdı bugun aha cok oldu doktrum gıt cıldıyeye ac karnına test yapar dedı alerjık olcakda her zmn yedıklerım onlardan oldu sanmıyom ama ınsllh alejıdır korktum valla suan yerımde duramıyom kasıntıdan senınde sızlayıp agrıyomuydu canım benımkı kasınıyo agrıyo kasıyınca gercı kasımasamda yanmaya baslayıp sızlıyo hoplatıyo valla bu arada gozun aydın canım allh tamamına erdırsın masallh kuzulara benımde ıkı kızlarım olcak hayrlısıyla rabbım skntı vermden dogum nasıp etsın hepımızıeçok ciddiyim ihmal etme sakın o sıkıntıyı ben yaşadım iyi bilirim belki seninki alerjik bir şeydir inşallah da öyle olsun. dahiliyeye gidip dediğim gibi açlık safra asiti değerine baktır. tedavisi nasıl bilmiyorum benimki birden ilerledi ve akciğer gelişimi de tamamlanmıştı aldık direk bebeği.
ararlar canım sen genede bı ara bence yaptır yanı ılk gebelıkdı dımı asıar onemllı ıhmal etme ara saglık ocagını yakınsa gıt hem yuruyus olsun :)Her ay hamilemisinn diye ariyolardi en son 8.haftamdaydi heralde gttm kanntahlili sonuclarimi falan verdim. Bdaha ne benngttm ne onlr aradim
Dogru diyosun :)ararlar canım sen genede bı ara bence yaptır yanı ılk gebelıkdı dımı asıar onemllı ıhmal etme ara saglık ocagını yakınsa gıt hem yuruyus olsun :)
ayy cokda agrısı oluyo kız valla ıkı gun kolun ıptal ben yasadım :) ıkı gun su degmeyecek suyu gec kımse degmesın yanı cok agrıyo :) yırttım ben kızımn sayasındeDogru diyosun :)
canım zaten 22 haftadayım daha dun azdı bugun aha cok oldu doktrum gıt cıldıyeye ac karnına test yapar dedı alerjık olcakda her zmn yedıklerım onlardan oldu sanmıyom ama ınsllh alejıdır korktum valla suan yerımde duramıyom kasıntıdan senınde sızlayıp agrıyomuydu canım benımkı kasınıyo agrıyo kasıyınca gercı kasımasama yanmaya baslayıp sızlıyo hoplatıyo valla bu arada gozun aydın canım allh tamamına erdırsın maallh kuzulara benımde ıkı kızlarım olcak hayrlısıyla rabbım skntı vermden dogum nasıp etsın hepımızıe
hayrlısı olsun canım benım allah bızı onlara onları bıze bagıslasın ınsllh valla benım suanda delıgıbı kasıntım var korktum esım gelsın anlatıyımda yarın doktora gıdıyım durdurmuyokı sızlıyolar bbıde ustelık tsklr canım benım verdıgın bılgıler ıcın allah razı olsun valla uyuzum gbı kasınıyom ssabahtandır ah ah
sana şöyle anlatayım kaşınmaktan uyuyamıyordum ve sürdüğüm hiç bir şey işe yaramıyordu ağlama noktasına geliyor ve kafayı yiyordum böyle korkunç bir şey olamaz Allah kimseye vermesin. fark etmemle doğum yapmam arası sanırım en fazla iki haftadır ve bu sürede halimi gören bana acıyordu vücudumda kızarmadık alan ve nokta kalmamış ayak parmaklarımın ve el parmaklarımın arasından topuğumun altına kadar ilerlemiş ve her yerim çılgın gibi kaşınıyordu şişmiştim, ödemden yürüyemiyordum. biraz daha ilerisi zaten sarılıkmış. şu anda sık sık safra asiti değerime baktırıyorum. bu arada seninde hayırlı olsun :) inşallah sağlıkla kucağına almak kısmet olsun. bakalım benim iki oğlum bir kızım olacak inşallah bu işin sonunda :)
Yaaa ne guzel korkutuyosunn:))ayy cokda agrısı oluyo kız valla ıkı gun kolun ıptal ben yasadım :) ıkı gun su degmeyecek suyu gec kımse degmesın yanı cok agrıyo :) yırttım ben kızımn sayasınde
hayrlısı olsun canım benım allah bızı onlara onları bıze bagıslasın ınsllh valla benım suanda delıgıbı kasıntım var korktum esım gelsın anlatıyımda yarın doktora gıdıyım durdurmuyokı sızlıyolar bbıde ustelık tsklr canım benım verdıgın bılgıler ıcın allah razı olsun valla uyuzum gbı kasınıyom ssabahtandır ah ah
Kzlar tetanz asisi olan var mi. 18De oluyomus sanirim
Merhaba arkadaşlar ben dün ikiz gebe olduğumu öğrendim bebeklerimin biri 6+3 diğeri 6+1 gözüküyor.. doktorum bi sorun gözükmediğini şimdilik gayet sağlıklı gittiğini söyledi.. hiç beklemiyordum haliyle şaşkınım biraz ve korkuda var Rabbim ikisininde sağlıkla doğup büyümelerini nasip etsin inşallah.. İkiz ile ilgili bildiğim hiç bir şey yok hatta dünden beri hamilelik bebek bakımı ne biliyorsam unutmuş gibi hissediyorum yetememe korkusu sardı birde erken doğum için ne gibi önlemler alınabilir? Allah hepimizi evlatlarımıza kavuştursun..
Kızlar o kadar zor bir gün geçirdim ki dün doktor boş gebelik dedi kürtaj yapmam gerekiyor dedi tek kese gözüküyordu hiç büyümemiş ben tabi çok kötü oldum tüp bebek benim. Sonra başka bir Dr gittim o iki kese gördü her biri 12.6 mm Di sizce normal mi 6 haftalık dedi
Kızlar o kadar zor bir gün geçirdim ki dün doktor boş gebelik dedi kürtaj yapmam gerekiyor dedi tek kese gözüküyordu hiç büyümemiş ben tabi çok kötü oldum tüp bebek benim. Sonra başka bir Dr gittim o iki kese gördü her biri 12.6 mm Di sizce normal mi 6 haftalık dedi
4.ay bitti 3.ayin sonuysa kacti o zaman :) insallah iclerinde misil misil uyutmakta nasip olurİlki 3. Ayın sonunda yazıyor internette
Perşembe soracağım bende
Bu arada şahane olmuş battaniye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?