2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar gebelikte tetanoz aşısı vuruldunuz mu. Bana doktorum gerek yok ağrın varsa ağrını daha da arttırabilir bu iğneler dedi

Kizlar mrbalar bisey sorucaktimda ben 17 haftalikken dr gitigimde bebeklerimin biri 180 digeri 190 grm sizce nasillar bu haftalarda sizin nasildi acaba

Kızlar hayırlı günler. Biraz konuyu değiştiriyim kafamız dağılsın. Bebislere isim düşünmeye başladık mi? Ben oğluma Yiğitalp, kızıma Zümra ya da Beyza düşünüyorum. Nasıl sizce? Zümra mi Beyza mi?

Ben zumra yi begendim bede kizalarima zuleyha ve zeynep ismini koycam Allahin izniyle

Ya 1-2sn bişey sürüyor.e bakmasa açılma olsa daha mı iyi? Bakmak zorunda yani o riski alması gerekir bilemedim benimde kafam karıştı?dikiş filan mı var ki sende?

Valla cnm bende dikisliyim ama benim dr normal ultrasyon muanesinde olctu kisalik var dedi hemen dikis atilmasi lazim dedi altan falanda bakmadi istersen baska bi dr gorun

Ben de Zümra diyorum eşim Beyza diyor bakalım. Seninkiler de güzel canım Zeynep ismini ben de çok seviyorum ama abimin eşinin ismi olduğu için koyamıyorum.
Rabim isimleriyle yasatsin insaAllah cnm keske ikna edebilsen gelcekten cok guzel

sizde dikislimisiniz peki bana niye bakmiyo ya hep dikisimi ultrasyondan gosteriyo cok iyi diyo

sizde dikislimisiniz peki bana niye bakmiyo ya hep dikisimi ultrasyondan gosteriyo cok iyi diyo
Yok değilim tatlım.senin dr evhamlı demek ki benimki de riske atmamak için hep alttan bakıyor işte yani herkesin yoğurt yiyişi farklı.dikişi oynatır diye korkuyor demek ki eğer üstten net görebiliyorsa alta çok gerek yok bu haftalarda diye düşünüyordur ama haftaların ve karnın büyüdükçe risk alacaktır merak etme derim

Drum sürekli alttan bakma taraftarı değil ama dikisin durumuna bakmak ve rahmi olcmek için alttan bakıyor. Bakalım bugün kontrolüm var yine bakacak mi?

kızlar doktor rahim uzubluğunuza kaç haftadan itibaren bakmaya başladı? Ben 12. haftaya girdim şimdiye kadar hiç bakılmadı da eğer atladığım bişeyse hemen doktora söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…