- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.641
Ben 33. Haftamdayım haftada bir devam hala.canım prulutonu haftada 1 mi oluyorsun? ne zamana kadar olacaksın?
Sağolasın canım millet anca korkutuyo saçma sapan konuşuyo. Zaten korkuların oluyo. Ama ben şunda bile çok yemeye başladım:))Canım bende 1.56 boyum bende çok korkmuştum taşıyamam diye ama eğer kilo alımına dikkat edersen sıkıntı olmaz
Ben zumra yi begendim bede kizalarima zuleyha ve zeynep ismini koycam Allahin izniyleKızlar hayırlı günler. Biraz konuyu değiştiriyim kafamız dağılsın. Bebislere isim düşünmeye başladık mi? Ben oğluma Yiğitalp, kızıma Zümra ya da Beyza düşünüyorum. Nasıl sizce? Zümra mi Beyza mi?
Ya 1-2sn bişey sürüyor.e bakmasa açılma olsa daha mı iyi? Bakmak zorunda yani o riski alması gerekir bilemedim benimde kafam karıştı?dikiş filan mı var ki sende?Canım çok sevindim iyi olmanıza banada 30.haftada ciğer gelıstirici olucam ama şurubu hiç duymamıstım banada dr artık rahim agzı üstten ölçülmüyor dedi alttan ölçün dedim sana iliski yasagı vermişken alttan ölçmem mantıklı mı dedi valla kafam karıstı iki hafta önce baska bir dra gittim rahim uzunliğu iyi demişti
Valla cnm bende dikisliyim ama benim dr normal ultrasyon muanesinde olctu kisalik var dedi hemen dikis atilmasi lazim dedi altan falanda bakmadi istersen baska bi dr gorunçok sağol canım valla gün sayıyorum çok kötüyüm. dün iş yerinde 3 kere kustum bi de akşam kustumsen kusma için bişey kullnadın mı? mide bulantım çok olduğu yeteri miktarda su da tüketemiyorum
Ben de Zümra diyorum eşim Beyza diyor bakalım. Seninkiler de güzel canım Zeynep ismini ben de çok seviyorum ama abimin eşinin ismi olduğu için koyamıyorum.Ben zumra yi begendim bede kizalarima zuleyha ve zeynep ismini koycam Allahin izniyle
Benimkini hep alttan ölçüyor drum. Bende bir de dikiş var.Ya 1-2sn bişey sürüyor.e bakmasa açılma olsa daha mı iyi? Bakmak zorunda yani o riski alması gerekir bilemedim benimde kafam karıştı?dikiş filan mı var ki sende?
Rabim isimleriyle yasatsin insaAllah cnm keske ikna edebilsen gelcekten cok guzelBen de Zümra diyorum eşim Beyza diyor bakalım. Seninkiler de güzel canım Zeynep ismini ben de çok seviyorum ama abimin eşinin ismi olduğu için koyamıyorum.
Amiin insallah canim. Ikna ederim gibiRabim isimleriyle yasatsin insaAllah cnm keske ikna edebilsen gelcekten cok guzel
Hadi insaAllahAmiin insallah canim. Ikna ederim gibi
Yani en az 2 haftada 1 alttan bakıyor 32 haftalık oldum dün yine baktı mesela.18den itibaren hep alttan baktı.22.haftada perinatolog önce üstten iyice emin olmak için bir kerede alttan baktı çünkü çoğul gebelik riskliBenimkini hep alttan ölçüyor drum. Bende bir de dikiş var.
sizde dikislimisiniz peki bana niye bakmiyo ya hep dikisimi ultrasyondan gosteriyo cok iyi diyoYani en az 2 haftada 1 alttan bakıyor 32 haftalık oldum dün yine baktı mesela.18den itibaren hep alttan baktı.22.haftada perinatolog önce üstten iyice emin olmak için bir kerede alttan baktı çünkü çoğul gebelik riskli
Yok değilim tatlım.senin dr evhamlı demek ki benimki de riske atmamak için hep alttan bakıyor işte yani herkesin yoğurt yiyişi farklı.dikişi oynatır diye korkuyor demek ki eğer üstten net görebiliyorsa alta çok gerek yok bu haftalarda diye düşünüyordur ama haftaların ve karnın büyüdükçe risk alacaktır merak etme derimsizde dikislimisiniz peki bana niye bakmiyo ya hep dikisimi ultrasyondan gosteriyo cok iyi diyo
Drum sürekli alttan bakma taraftarı değil ama dikisin durumuna bakmak ve rahmi olcmek için alttan bakıyor. Bakalım bugün kontrolüm var yine bakacak mi?Yani en az 2 haftada 1 alttan bakıyor 32 haftalık oldum dün yine baktı mesela.18den itibaren hep alttan baktı.22.haftada perinatolog önce üstten iyice emin olmak için bir kerede alttan baktı çünkü çoğul gebelik riskli
Evet haftada bir sanırım doguma kadar devamcanım prulutonu haftada 1 mi oluyorsun? ne zamana kadar olacaksın?
Doğrusu o zaten 2haftada 1 bakıyor bana da işte.arkadaşa hiç bakmamış o da endişelenmişDrum sürekli alttan bakma taraftarı değil ama dikisin durumuna bakmak ve rahmi olcmek için alttan bakıyor. Bakalım bugün kontrolüm var yine bakacak mi?
kızlar doktor rahim uzubluğunuza kaç haftadan itibaren bakmaya başladı? Ben 12. haftaya girdim şimdiye kadar hiç bakılmadı da eğer atladığım bişeyse hemen doktora söyleyeyim.Yani en az 2 haftada 1 alttan bakıyor 32 haftalık oldum dün yine baktı mesela.18den itibaren hep alttan baktı.22.haftada perinatolog önce üstten iyice emin olmak için bir kerede alttan baktı çünkü çoğul gebelik riskli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?