- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Bas agrisi o kdr cok cekiyodum ki benmde dusuyo ama 9 4 fln bende bi cozum bulamadm dusmesi iyiyms cikmasindan. Yuksek tansyn istemyrz demisti doktorum. Banada serum.takmislardi hatta alerjim cikmisti ölüyorum sndim. Bilmiyorum yani bas agrisi enfeksiyon haftalar ilerledikce sanki skntlrda buyuyo gibiKızlar ben çok kötüyüm. 3 gündür tansiyonum 8 e4 8 e 3 oluyor . Acile gittim dun serum verdiler. Ama bugün yine aydınıyım. Benim gibi tansiyon düşüklüğü yasayan varmı. Nasıl dengede tutabilirim. Ayakta duramıyorum. Kafam kazan gibi
Aynen Canım. Hergun bisey çıkıyor. Ayin 1. De kontrolüm.var bakalım nasıllar ne durumdalar. Çok merak ediyorum senin nezaman kontrolBas agrisi o kdr cok cekiyodum ki benmde dusuyo ama 9 4 fln bende bi cozum bulamadm dusmesi iyiyms cikmasindan. Yuksek tansyn istemyrz demisti doktorum. Banada serum.takmislardi hatta alerjim cikmisti ölüyorum sndim. Bilmiyorum yani bas agrisi enfeksiyon haftalar ilerledikce sanki skntlrda buyuyo gibi
Nrmlde bnmde o zmaandi cnm ama. Enfeksiyon bobrek agrisi 2 haftadr gecmeyince persembeye aldm rndvu 2 gun snra gidicem. Cunku enfeksiyonda hmilelikte cok iyi bisey degil 2 haftadrda gecmediAynen Canım. Hergun bisey çıkıyor. Ayin 1. De kontrolüm.var bakalım nasıllar ne durumdalar. Çok merak ediyorum senin nezaman kontrol
korkma cnm :) ufak bı cısss :)Yaaa ne guzel korkutuyosunn:))
Aynen bende öyle tansiyonum 8/5 nabız 120 lerde başım çok fena çok zor geçiyo günlerim....Kızlar ben çok kötüyüm. 3 gündür tansiyonum 8 e4 8 e 3 oluyor . Acile gittim dun serum verdiler. Ama bugün yine aydınıyım. Benim gibi tansiyon düşüklüğü yasayan varmı. Nasıl dengede tutabilirim. Ayakta duramıyorum. Kafam kazan gibi
Allahım yardım etsin hepimize . Sağ salim doğalım mobillerimiziAynen bende öyle tansiyonum 8/5 nabız 120 lerde başım çok fena çok zor geçiyo günlerim....
Bni iki hftada bir cgryordu artk 3 haftda 1e dustukMerhaba arkadaslar ikiz gebelikte doktor kontrolu hangi siklikta yapiyorsunuz keselerin etrafinda kanama varmis 2 haftada bir mu gitmeliyim
daha hiç bişey almadım valla :) ne duruyosam bılmıyom sözde yelek örüyodum yarım bıraktım elıme almıyom zaten dısarıdan alıncaklardanda hiç bişey yok :) kızlarımın ismini bile düşünmedik desem kızmazsın dımıKizlarrr bebeklerimize aldigimiz seyleride burda paylassak ya
Kizmam cunku bizde dusunmedikk:)) bende 3 parca sey aldim alt acma minderi. Banyo havlusu aldim dun indirimdeydi icinde 2 tne var saniyodum 3 tane cikti :) bide bi tane sapka eldiven begendim onu aldim o kadar. Ama babaannemiz 4 5 tane yelek ordu tabi bunlari cift cift dusun hepsinden 2 tne 8 9 tne yelegmz var boy boy yenidogdugunda giycek kadar bile var hatta fotolari duran varsa yuklerim simdi :) 4 tnede battaniye ördü:) napcam o kdr seyi bilmiyorum ama kış bebegi olcklar kullanirlar heralde :)daha hiç bişey almadım valla :) ne duruyosam bılmıyom sözde yelek örüyodum yarım bıraktım elıme almıyom zaten dısarıdan alıncaklardanda hiç bişey yok :) kızlarımın ismini bile düşünmedik desem kızmazsın dımı
ayyy maalh cok guzeller cınsıytler bellımı canım ogrndınmı hayrla gıysınler evet kıs cocukları kullanırlar valla bende battanıye yaptırmıstım atarım resmını sdce battanıyemız var :)
ohhh yumusacık sıcacık gıysınler ohhhhh
Merhaba arkadaslar ikiz gebelikte doktor kontrolu hangi siklikta yapiyorsunuz keselerin etrafinda kanama varmis 2 haftada bir mu gitmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?