- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #9.821
Canım allahım en kısa zamanda sağlık ve şifa versin dilerim.Sgl cnm kizim iyiye.gidiyo da oglumun beyin kanamasindan dolayi sivi toplamasi oldu beyninden ameliyat olcakbaska univ.hastanesine sevk ettiler..iki hastane.arasinda geciyo tum.günümüz..saglik olsun da bu muhim degil.oglumun durumuna cok.üzülüyorum insallah bi.sorun.cikmaz
Dogum yapan anneler birsey sormak istiyorum gerçi bebislerden fırsat bulup buraya gelemiyorlar dabebek telsizi alan var mı ise yarar mı yaramaz mı merak ediyorum birde süt sağma makinesi aldıysanız manuel mi elektrikli mi aldıniz hangi marka
gözünüz aydın inş bir an önce kavuşursunuz.ben en başından beri yalnız baktım biri 23 biri 45 gün kaldı küvezde..üstelik ilk zamanlar sütümü sağarak verdim baya vakit almıştı..benim kızlarım huysuz ama gece uyuyorlar yine de tek başına bakılmalı diye düşünüyorum.imkanın varsa temizliğe yardımcı alırsın..@Minemacar merhaba cnm..kizlarim hastaneden cikinca yanimda kalacak kimse yok,bn de panik biriyim biraz,acaba kaynanama mi gitsek diyorum,esim pek yanaşmıyor,enfeksiyon vs kaparlar diye (gelen gidenleri cok,evleri eski bakim yapilmamis son yillarda vs) tek basima bakabilir miyim sence ?Aslinda kendime guveniyorum ama bu hastane sureci biraz korkuttu sanirim
Canım Allah şafi ismiyle şifa versin oğluna en çok sana ihtiyacı olacak sen iyi olki oda iyisun dualrımız seninleSgl cnm kizim iyiye.gidiyo da oglumun beyin kanamasindan dolayi sivi toplamasi oldu beyninden ameliyat olcakbaska univ.hastanesine sevk ettiler..iki hastane.arasinda geciyo tum.günümüz..saglik olsun da bu muhim degil.oglumun durumuna cok.üzülüyorum insallah bi.sorun.cikmaz
Mşlh cnm bizde öğünleri görecekmiyiz acabagözünüz aydın inş bir an önce kavuşursunuz.ben en başından beri yalnız baktım biri 23 biri 45 gün kaldı küvezde..üstelik ilk zamanlar sütümü sağarak verdim baya vakit almıştı..benim kızlarım huysuz ama gece uyuyorlar yine de tek başına bakılmalı diye düşünüyorum.imkanın varsa temizliğe yardımcı alırsın..
kesinlikle zor yalnız bakmak. ama düzen oturunca daha iyi..benim kayınvalidem de evine çağırdı kabul etmedim tabiki.hiç pişma olmadım...sistematik olunca her şey oluyor.benim oğlum da var 5 yaşında..kendine has pratik yöntemlerim var.her şeyleri ile ben ilgileniyorum..tabi eşim çok yardımcı oluyor işten gelince..
benimkiler emzik de almadı..alsalar daha rahat ederdim..şimdi 3 aylıklar kendim yıkıyorum hatta..
forumdaki tecrübeli annelerin fikirleri de çok işime yarıyor akıl akıldan üstün gerçekten..
biz de çok badire atlattık..o sıkıntılı günleri düşününce deli gücü geliyor insana canla başla bakıyorsun..mutlaka her çocuk farklı..benimkiler gündüz huysuzlar ama gece uyuyorlar o çok iyi oluyor gece dinleniyorum.sabah onlardan erken kalkıp önce yemeyi vakit kalırsa ev işini yapıyorum..bu arada oğlumun kahvaltıısnı yaptırıp kreşe yolluyorum.sonra tüm gün oonların borusu ötüyor evde...bazen uyyorlar kitap okuyorum aileece sinema bile izliyoruz evde.
bu günler elbette gececek yeter ki sağlık olsun da varsın yorgun uykusuz olalaım...herkese güzel günler diliyorum
Bende acaba duyarmıyım diyorum gerek duyarsam alırım artık sagol canımbana da çok gereksiz geliyordu hatta ne anneler var insan bebeğin sesini duyar diyordum...ancak ikizlerimin biri eve gelince işler değişti..bebeğim uyuyordu ben mutfaktayım beş dk da iki kere odaya gidiyordum..kusar vs diye korkuyordum.sonra aldım.ilk zamanlar telsiz varken de gidip bakıyordum ee annelik işte..sonra alıştım telsiz çok rahat geldi
Günaydın inşallah canimGünaydın kızlar.güzel huzurlu sağlıklı bir hafta olsunnnn
günaydın canımGünaydın kızlar.güzel huzurlu sağlıklı bir hafta olsunnnn
Bişey olmaz canım sistemden çıkarmışsın zaten sütü.en fazla bağırsaklarını bozar o bile zor bir ihtimal gibi gözüküyor.sıkma canını vücut o kadar narin ve kırılgan değil.Kızlar günaydın sabah kalktım bir bardak süt içtim. İçtikten sonra ekşimiş oldugunu farkettim. Üzerine yoğurt yedim sonra sarı su cıkana kadar kendimi kusturdum bişey olur mu ki doktora mesaj attım cevap bekliyorum off cok korkuyorum.
Bende aynı senin gibi düşünüyorum canım. Yeterki sağlıklı olsunlar gerisi zorda olsa bir şekilde halloluyor. Ben kızımda baya üzülüp yıprandım. Kalbi delik doğdu, sarılık 3 ay sürdü. Üzüntüden sütüm kesildi. Ağlatmamak için herşeyi yapıyordum çünkü morarıp elimde kalıyordu. O yüzden hiç yerde yatmadı, dönmedi emeklemedi :) beni çok yordu ve yaşlandırdı. Gazıda ayrıydı ve çok huysuz bir bebekti, artık nefret ediyordum, psikolojim bozulmuştu. Şuan tek duam sağlıklı ve sakin olmaları :) yoksa büyüyor elbet.Mşlh cnm bizde öğünleri görecekmiyiz acaba
Sanki bi ömür hamile kalcam gibi geliyor
Bebekler saglıklı dogacakmı zamanında doğacakmı birsürü korkular var .. tek istegim saglıklı şekilde doğurmak sormasında elbet bi şekilde büyürler diyorum ...
İyi iyi bir sıkıntıları yok çok şükürE haberler iyidir umarım.gözü aydın olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?