2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kanama bolgesi neyden oluyo acaba ya insallah saglikli bi sekilde buyurler gununde dogarlar

Rahim agzi kisalgndan bende ck korkuyrm kabusum oldu resmen hicbiseyn tadini ciakramiyrm benm bildgm ultarsndan daha az vajinal daha fazla gorunur uzunluk sizin tam tersi olmus inaallah sikniti yoktr ama dikkat etmekte yarar var progestan kullaniyomusn canm igne fitil hap filan ben bu ara hep uzaniym gercekten ck zor geciyo benimde artk dusnmekten deli olcam Allahim yavrulamrizi bize bagslasn

valla bende 20 haftalıkkken detaylı ultrasyona gırdım ama bana rahım agzı dıe hıc bı konu acmadı aa nıe ya bana ndn demedı

yaaaaaaaa ağlıcam çok minnoşlar güle güle giysinler..
bende bebek bakımı kitapları bakınıyorum netten tecrübesizim çok ailem de uzakta
cok sırınler dımı bızım battanııyemız var sımdıye kdr 1 battanıye ama resım yukleyemedım canım kıtap al sıkılmadan oku ama bence hıc gerek yok bılıyomusun rabbım ole bı yucekı dogdu an anelık ve sorumluluklar hemn gelıoyo ınsana bılmıyom dedıgın herseyı yapar oluyosun valla ben kızımda yasadım bunları hayrlı dogumlar ınsllhhhhhhhh

Kızlar kontrolden geldim şimdi
birisi 151 gr diğeri 130 gr yine cinsiyetini göstermedi biri.3 haftada ne kadar özlemişim onları
bir tanesi 6 gün önden gidiyor BÖYLE BİR DURUM YAŞAYAN VAR MI
GEBELİĞİN BAŞINDAN BERİ BİRİ 5 6 GÜN ÖNDEN GİDİYORDU BENİM DOKTOR BİR SORUN OLMADIĞINI SÖYLEDİ. size de sorayım dedim.

Bnm 1 hafta geriden gidiyolardi 15.haftadan beri 3 4 gun onden gidiyolar doktor olabilir dedi geri ileri onlarin onemi yok dedi kac kere degisti benm 1 hafta geriydiler sonra haftasina yetistiler sevindim sonra 2 3 gun gerilediler simdilerde 3 4 gun ondeler

normal canim benimde biri 1 haftada önden gidiyor digeri 4 gün önden gidiyor doktor 1 hafta önden gidene iri bebek dedi :) bizim bi kiz bi erkek önden giden erkek kizimiz biraz minyon :))

canım bı sorun olmuyo cok fazla olmayınca benımkılerde denk degıldı bı ara tam aynıydılar sımdı 1gun gerıde dıo doktor sıkıntı yok canım benım takma kafana insan özlüyo dımı ah annelık daha rahme dustuklerı an baslıyo annelık duygularımız korkularımız sevınclerımız canlarımız onlar ama annelık ne buyuk bı hazıne raabbım saglıkla kavustursun bebıslerımıze ınsllh

Arkadaslar Bugun kontrolum vardi 18 haftaligm suan 20.haftada mutalaka peritanoljiye yolladi ikiz gebelik cok riskli taramalri yapmadgm icin mutlaka gitmelism dedi ustune basa basa siz kader arkadslarm peritanoljye gittinizmi ve ne zman..ve asil sorum bebeklermden erkek olan haftasyla uyumlu minik kizim cok zayfmis haftasyla uyumusuzmus 16. 17. Haftalk gorunuyo dedi 163 gr dedi gelismemis ve suyu cok az dedi diger bebegm erkek olan 217 gr gelismi ii dedi simdi ikiz gebeler bebgin tekinde benm gibi sorunu olan olmdumu simdi ben bu bebegmn suyunu nasl artirabilirm ve nasl kilo aldirablrm doktr eger ii gelismezse ilerki haftalrda kotu seyler olabilr dedi yuregim agzimda nolur bilgisi olan arkadslrm yardminizi esirgemeyin...

Arkadaslar Bugun kontrolum vardi 18 haftaligm suan 20.haftada mutalaka peritanoljiye yolladi ikiz gebelik cok riskli taramalri yapmadgm icin mutlaka gitmelism dedi ustune basa basa siz kader arkadslarm peritanoljye gittinizmi ve ne zman..ve asil sorum bebeklermden erkek olan haftasyla uyumlu minik kizim cok zayfmis haftasyla uyumusuzmus 16. 17. Haftalk gorunuyo dedi 163 gr dedi gelismemis ve suyu cok az dedi diger bebegm erkek olan 217 gr gelismi ii dedi simdi ikiz gebeler bebgin tekinde benm gibi sorunu olan olmdumu simdi ben bu bebegmn suyunu nasl artirabilirm ve nasl kilo aldirablrm doktr eger ii gelismezse ilerki haftalrda kotu seyler olabilr dedi yuregim agzimda nolur bilgisi olan arkadslrm yardminizi esirgemeyin...

Canm bol bol su iç. Meyve kesinlikle ye günde 3 porsiyon bide et balık mutlaka ye benim bildiklerim bunlar vitamin vermemismiydi doktor

Arkadaşlar cinsiyetleri ni ogrenenler normal siyah beyaz da mı öğrendiniz yoksa 4 boyutluya mi bende pazartesi 16 haftalk olcam siyah beyaza gitsem yanıltır mi diye düşündüm

Cnm bende İbrâhim Saraçoğlundan havuç suyunu duymuştum bir araştır istersen inşallah arayi kapatır minik kızın

Bnm bir hafta geri olduguklarinda nesquik duymustum ictim kapattilar 5 gunde arayi ama bilemicem isine yararmi

ben nifty diye 10 hafta bi test yaptirdim bütün tarama testlerini kapsiyordu 12 hafta ayrintili ultrsona girdim ense kalinliklarina gelişimlerine bakildi şimdi 21 haftada detayli ultrsona giricez allah nasip ederse ben şuanda 16 haftadayim oglum 17 haftada kizim ondam 3 gun geride ama kg olarak oglan 188 grmdi ama ultrson cihazlarinda kg yanliş cikabilir dedi doktorum

canım bısey dıycem ınanmıycan ama bende halen hıc kılo almadım vıtamınkullanıyorum kan hapını ıcınce cıkarıyorum onun yerıne kan yapıcı vıtamınlı beslenmeye dıkkt edıyorum 64le hamıle kaldım 57ye dustum bu sırda kusmaktan halsızlıkten vs suan halen 57 kıloyum ve 22 haftalıgım dusun bebısler cok ıyı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…