2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selam kızlar kısmetse bende ikiz annesi olacagim 8.haftadayim bu zamana kadar herşey iyi gidiyordu dün bebeklerin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama dünden beri lekelenmem var sizler de de var mi?
Bende D oldu cnm yaklaşık 2 aya kadr hmn hmn oldu ana kırmızı değildi kırmızı olmasında yerleşme lekelenme si demişti doktorum hiç ağır iş yapma fazla yürüme yerleşene kadar kırmızı olursa doktoruna söyle

Merhaba kızlar. ben de henüz dün öğrendim ikiz annesi olacağımı. 9 haftayız şu an. Yenimahalle Devlet Hazstanesinde oldum muayenemi, Ülker Hanıma. Çok iyi bir hoca, devlet hastanesinden beklenene göre gerçekten ilgili. ama benim takibime orda devam etmemin uygun olmayacağını söyledi. Üniversite Hastanesi ya da özel'e git dedi. Riskli gebelik grubuna giriyormuş çoğul gebelikler. İlk hamileliğimde takibimi ve doğumumu Sincan Lokman Hekim'de yaptım. O zamanlar Aylin Totan vardı orada. Aylin hanım da özel muayenehane açmış. Şimdi ne yapacağıma karar veremedim. Ankara'da bildiğiniz ya da önerebileceğiniz bir yer var mı?

Kızlar hiç keyfim yok mide bulantilarim halsizlik başladı hasta gibi yatıyorum kahvaltıdan sonra başlıyordu önce bugün kahvaltıda iki lokma anca yiyebildim Ağlıyorum halime habire.ne zormuş Anne olmak

Ben zekai tahire gidiyorum canm yüksek riskli gebelik bolumune

Amin canm insallahhh ben zekai tahir de oldum İğneli aşılamaydi canm

Kızlar hiç keyfim yok mide bulantilarim halsizlik başladı hasta gibi yatıyorum kahvaltıdan sonra başlıyordu önce bugün kahvaltıda iki lokma anca yiyebildim Ağlıyorum halime habire.ne zormuş Anne olmak
benimde keyfim yok hasta gbiyim halsizim kolum kalkmiyor ara sira midem bulaniyor kusuyorum ama gunde 1 defa kusuyorum oda su icince oluyor nedense

Benim bu zamana kadar sikintim olmamıştı bulantı ya da aşırı halsizlik gibi belirtilerin yok iki gündür adet ağrısı gibi ağrı ve sancı hafif tuvalet kağıdı lekelenmeleri .doktorum önlem olsun diye proluton iğne yaptırdı stresli geçecek bir 10 günüm var

Selam kızlar kısmetse bende ikiz annesi olacagim 8.haftadayim bu zamana kadar herşey iyi gidiyordu dün bebeklerin kalp atışlarını duyduk çok şükür ama dünden beri lekelenmem var sizler de de var mi?
ben 7 haftanin basinda bardaktan bosalircasina kanama yasadim canim cok korkmutum sebebi hala belli degil kanama alani olusmustu prolton depot vurundum gecti cok sukur rabbim bidaha yasatmasin kalbim hep agzimda

Bende ankara hastanesi yüksek riskli gebeliğe gidiyorum memnunum simdilik . bebisleri hissedenler var mı ? Cinsiyet öğrenenler ? Nelere dikkat ediyorsunuz kizlar istrht ediyormusunuz günlük isleriniz nasıl gidiyor ? Rabbim hepimizin bebislerini sağlıklı bir sekılde kucağımıza almayı nasip etsin .. Amin
.

hasta gbiyim kac gundur tadim tuzum yok 3 gundur gunde 1 defa kusuyorum oda su ictikten sonra oluyor agzimin tadi kalmadi
Bende o haftalarda öyleydim günde bir defa kusuyordum muhakkak 12. haftada geçti biraz daha
bende ankarada yaşıyorum ikinci gebeliğim benim dr bana asılamayı yapan dr ahmet erdem gazinin prof. özel muayenehanesine gidiyorum testlerimi gazide yapıyor çooook memnunum doktorumdan süper bir insan

ben 15. haftaayım cinsiyetlrini öğrenemedim biri kız gibi dedi dr bakalım hayırlısı günlük işlerimi yavaş yavaş yapıyorum kendimi yormadan

Dikkat et canım biz bebeklerimizi zor elde edenlerdeniz ve imtihanımı ağır bende hastahaneden yatıyrm ağrı ve bulantılarım dolayı bir de kendi hastalıklarımdan dolayı gastroparazim var dı şimdi başka başka şeyler de var inşşşALLAH kesin değildir tetkik pek fazla yapılamıyor bebeklerimden dolayı bakalım yarın hastahanenin hasta birimine danışcaktım pof.tarafından değerlendirilmek hastalığımla alakalı bölümlerin ve riskli gebeliğin birlikte haberleşerek tedavimin bu hastahane tarafından üstlenilmesini istiycem dua edin daha kötü olmayım iyi olayım ve küçük yavrularımıla eşimle sağlıklı maddi manevi kimseye muhtaç olmadan güzel bir hayatımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…