- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.021
Katlyrm cnm tup bebek doktorlari takipte iyi degillerbirbuyuktemmuzaski @Minemacar boniboncuklar hay allah razı olsun inşallah kızlar sağlıkla kavuşalım
aydınlattınız beni
ben hala hiç kilo almadım vitamin falan da vermiyor değiştireceğim doktoru ya
tüp bebek diye devam ettim tedavi de iyi ama takipte sıkı değiller.
canım bısey dıycem ınanmıycan ama bende halen hıc kılo almadım vıtamınkullanıyorum kan hapını ıcınce cıkarıyorum onun yerıne kan yapıcı vıtamınlı beslenmeye dıkkt edıyorum 64le hamıle kaldım 57ye dustum bu sırda kusmaktan halsızlıkten vs suan halen 57 kıloyum ve 22 haftalıgım dusun bebısler cok ıyı ama
Arkadasim kullaniyodu doguma kadar kullandi bu hafta dogum yapcakMerhaba hanımlar, benim tsh kan sayımında düşük çıktı doktor bi endokrin doktoruna görün dedi birde o baksın dedi. Birde serum na diye bişey düşük çıktı rubella sanırım kedi köpek uzak dur sebze meyve çok dikkat et iyice yıka dedi bağışıklığım yokmuş virüs kapma dedi. İnşallah bi sorun çıkmaz tsh için ilaç kullanan oldy mu hiç
Teşekkür ederim kullanabilirim bende sorunsuz o zaman sağolasınArkadasim kullaniyodu doguma kadar kullandi bu hafta dogum yapcak
TSH troid hormonunu dışarıdan alman gerekli sanırım yoksa bebek de olabilirMerhaba hanımlar, benim tsh kan sayımında düşük çıktı doktor bi endokrin doktoruna görün dedi birde o baksın dedi. Birde serum na diye bişey düşük çıktı rubella sanırım kedi köpek uzak dur sebze meyve çok dikkat et iyice yıka dedi bağışıklığım yokmuş virüs kapma dedi. İnşallah bi sorun çıkmaz tsh için ilaç kullanan oldy mu hiç
Bilemiyorum ama zor bi ihtimal çok küçükler daha 30 mm boyları mercimek kadar kalpleri var, görülen hissedilen başka şeydir. Genelde bağırsak hareketleri seğirmeleri oluyor öyle bişeydir. Doktorda öyle söylemişti.Mrb arkadslar simdi ikiz hanile olmak cok guzel bi duygu 10 haftalik oldular da mesala bn karnima bakiyorum kalp atisi gibi bi sey gorunuyi karnimda n gorunur mu kalp atislari
Bilemiyorum ama zor bi ihtimal çok küçükler daha 30 mm boyları mercimek kadar kalpleri var, görülen hissedilen başka şeydir. Genelde bağırsak hareketleri seğirmeleri oluyor öyle bişeydir. Doktorda öyle söylemişti.
O haftalarda bende oyleydi gobek atmasi sanirim o. Kalp gbi gobegm oynuyodu tek bildigim bebekle alakasi olmadigiMrb arkadslar simdi ikiz hanile olmak cok guzel bi duygu 10 haftalik oldular da mesala bn karnima bakiyorum kalp atisi gibi bi sey gorunuyi karnimda n gorunur mu kalp atislari
O haftalarda bende oyleydi gobek atmasi sanirim o. Kalp gbi gobegm oynuyodu tek bildigim bebekle alakasi olmadigi[/Qnasıl gıdıyo canım durumun nasıl bebıslerle aran nasıl
merak ettım nasl oldgnu
Evet ikiz bende merak etmeye başladım cinsiyetlerini ama hareketleri en az 18 haftadan sonra hissediliyormuş daha sabırla beklicez bakalımCok sabirsizlaniyorum harrkrt etseler de hisetsem iki gundur cinsiyetlerini de cok merak ediyirum sizin de mi ikizleriniz var
Cnm bizede yasak dedi. Ilk 3 ay. Sonrasinda bise demedi bende sormadim. Gecen hafta enfeksiyon oldugunda doktor iliski yasak demisti. Ben abartmamak ve zorlamamak kaydiyla yapiyorum. Haftada 1 veya 2 haftada 1 kez fln. Bi sorun yasamadim kanama falan. Bilmiyorum tabide ikiz gebelik ve tup bebek olunca riskli oluyo.kızlar selam
birşey soracağım ama çekiniyorum. aslında çekinilecek bir soru değil.
doktorunuz eşinizle beraberlik konusuna ne diyor? tedaviyle olanlar özellikle
ilk 3 ay herkese yasak ama benm sorun olmadığı halde yapma diyor. 5. ayı görelim de bakarız dedi
ilk 3 ay deli gibi çalışan hormonlarımda şimdi tık yok. Allahtan eşim anlayışlı
ama eskiden böyle değilmiş kayınvalidem falan ne yasağı öyle o dedi moralim bozuldu
Bu arada benimde tupkızlar selam
birşey soracağım ama çekiniyorum. aslında çekinilecek bir soru değil.
doktorunuz eşinizle beraberlik konusuna ne diyor? tedaviyle olanlar özellikle
ilk 3 ay herkese yasak ama benm sorun olmadığı halde yapma diyor. 5. ayı görelim de bakarız dedi
ilk 3 ay deli gibi çalışan hormonlarımda şimdi tık yok. Allahtan eşim anlayışlı
ama eskiden böyle değilmiş kayınvalidem falan ne yasağı öyle o dedi moralim bozuldu
Cnm bizede yasak dedi. Ilk 3 ay. Sonrasinda bise demedi bende sormadim. Gecen hafta enfeksiyon oldugunda doktor iliski yasak demisti. Ben abartmamak ve zorlamamak kaydiyla yapiyorum. Haftada 1 veya 2 haftada 1 kez fln. Bi sorun yasamadim kanama falan. Bilmiyorum tabide ikiz gebelik ve tup bebek olunca riskli oluyo.
Bugun korkuttular biraz beni hic hareketlerini hissetmedim ama aksam ustu bi basladilar masallah kipir kipirlar:) seviyorum onlari konusuyorum falan anlasiyoruz sanki :) bir de bogaz agrim varsenin nasil gidiyo canim masalllah baya buyuttun sen ya ilk annelerimizden olcaksinnn. Isim dusunuyomusun[/Qamn masallh canım bende ıyı gbıbıyım konusuyorum onlarla kıpır kıpırlar valla hele gece bı orya bı burya :) evvet baya buyudu karnım ıkız olunca bıtrazda fazla oluyo buyume sankı ama oturamııyorum sag kaburgam cok batıyo bıde sertlesıyo krnım arada belım agrıyo bugunlerde ama gececek kalıcı olmasında bakıcı arıyorum yanıma sımdıden valla yatılı feln bakalım ınsllh hyrlısıyla dogsunlarda
isim hiç dusunmedık daha valla canm ben esila ve ecrin dusundum esım olmaz dedı nıe dıom duusnelım bıraz daha dıo sankı dogdullar kımlıge yazdrcam hemn dedım bende fıkır sunuyom dedım :)Bugun korkuttular biraz beni hic hareketlerini hissetmedim ama aksam ustu bi basladilar masallah kipir kipirlar:) seviyorum onlari konusuyorum falan anlasiyoruz sanki :) bir de bogaz agrim varsenin nasil gidiyo canim masalllah baya buyuttun sen ya ilk annelerimizden olcaksinnn. Isim dusunuyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?