- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.041
Bnm kendi doktorumda oyle bise demiyo onermiyorum diyo. Enfeksiyon kaptgmda baska doktora gitmistim o yasak demisti. Ama o zaman tabi enfeksiyondan kaynakli dedi onu. Dahada ileri tasimamak icinAnladım canım ben önermiyorum diyor benim doktor yap ya da yapma değil
Insan ikilcimde kalıyor saolasın
Yaaa demek butun erkekler ayni bizde oyleyz soyluyorum hyr diyo :) bizim babamz biraz farkli isimle ariyo mesela vera. Afra falan yani hic yada cok az duyulmus isimler. Bende oyle istemiyorum sanki icime sinmiyo. Biraz daha duyulmus isimler olsun istiyorum. Simay istedim hyr dedi. Zeynebi seviyorum klasik isim olarak. Vera nedir yaaa :) esilayi bende begenmistim bnmde aldigm tepki olmaz olmustu :) ben oneride bulununca hyr diyo inat gbi o yuzden ona biraktm isim arama isini o buluyo liste yapiyo bende aralarindan eliyorum olabilecekleri birakiyorum en son karar vercez heralde :)isim hiç dusunmedık daha valla canm ben esila ve ecrin dusundum esım olmaz dedı nıe dıom duusnelım bıraz daha dıo sankı dogdullar kımlıge yazdrcam hemn dedım bende fıkır sunuyom dedım :)
Hayirli olsun oncelikle. Ben pek mide bulntisi cekmedim. Bu zmna kdr 2 hftada birdi kontrollerim. En son 2 hafta ust uste gidince doktrm cok gordum bu ara seni ultrason o kdrdabiyi bisey degil sık girme dedi. Artik 3 haftada bir kontrollerimiz. Zaten hareketlerini hissettigim icin artik o kdrda sık gitmek istemiyorum.arkadaşlar merhaba benim bebeklerimde ikiz henüz 6+2 deyiz sormak istediğim mide bulantılarınız için ne yaptınız nekadar devam etti birde hangi aralıkta doktora gidiyorsunuz ben iki doktora aynı anda gitmek istiyorum ama ultrasonun bebeklerime bir zararı olur mu tavsiyelerinizi bekliyorum
anlsılan ısım ısı bıze kalmıycak bu gıdısle paylastık artk bırı sana bırı bana dedım nasıl olsa ıkısıde kız edım olur dedı vazgecmezse :)Yaaa demek butun erkekler ayni bizde oyleyz soyluyorum hyr diyo :) bizim babamz biraz farkli isimle ariyo mesela vera. Afra falan yani hic yada cok az duyulmus isimler. Bende oyle istemiyorum sanki icime sinmiyo. Biraz daha duyulmus isimler olsun istiyorum. Simay istedim hyr dedi. Zeynebi seviyorum klasik isim olarak. Vera nedir yaaa :) esilayi bende begenmistim bnmde aldigm tepki olmaz olmustu :) ben oneride bulununca hyr diyo inat gbi o yuzden ona biraktm isim arama isini o buluyo liste yapiyo bende aralarindan eliyorum olabilecekleri birakiyorum en son karar vercez heralde :)
evet cabuk buyuyo karnımız hele 20den snra tutamıyosun hemncecık buyuyolar göbişler bende serlesmeden korkuyom valla doktora sormak lazım bence kasılıyo sankı karnım valla tırsıyom bazanYaaa evet karnimiz sanki daha cabuk buyuyo :) seninki baya buyumustur artik. Bide o sertlesme diyosun ya o bendede oluyo ya neden acaba cok sık degil ama oluyo yani benide korkutuyo o durum.
canım ben en son doktora ilaç yazdırdım cunku cok kotuydum hayatan baglantım kopmustu ılcla hayata dondum valla ne yaptıysam sdce 1 2 saatlık anlık gecmelerdı serumlar felan cok yedım ama ilaç çare oldu sende cok kotu olursan bence ılac yazdır zofran kullanmıstım ben gunde bıtane ac karnına mutıs bıseydı hayata bagladı benı yanı benım 16 haftaya kadr devam ettı bu arada masallh canım hayrlısı olsun ınsllhhh gozun aydınarkadaşlar merhaba benim bebeklerimde ikiz henüz 6+2 deyiz sormak istediğim mide bulantılarınız için ne yaptınız nekadar devam etti birde hangi aralıkta doktora gidiyorsunuz ben iki doktora aynı anda gitmek istiyorum ama ultrasonun bebeklerime bir zararı olur mu tavsiyelerinizi bekliyorum
Bencede kasiliyo netten baktim biraz kasilma oluyomus o bence kasilma bizimkide. Ama bakiyorum hep ileriki haftalardakiler yasamis bunu bizde daha o kadar ileridede degiliz. Erken dogumdan cok korkuyorum ya 28i gorsem keske diyorum. Gerci 12den sonra ne ara gecti anlamadimda 19 haftalik oldum bugun haftaya aşım var. Persembe gidince doktora sorcam o sertlesmeyi.evet cabuk buyuyo karnımız hele 20den snra tutamıyosun hemncecık buyuyolar göbişler bende serlesmeden korkuyom valla doktora sormak lazım bence kasılıyo sankı karnım valla tırsıyom bazan
aramızda 1 hafta var bende ıkı kız beklıyorum hayrlı dogumlar olsun ınsllhh hepımıze cnmben de ikizlerime hamileyim ikisi de kız ama çift yumurta ikizi..24.haftadayım..inşallah sağlıkla ikisini de kucağıma alırım..herkese sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...
valla bende canım 16 17den snra nasılda gectı hemn 23 olduk bende dıom 29 30ları gorseydım korkum kalmıycak hayrlısı bende sorcam bu gıdısımdeBencede kasiliyo netten baktim biraz kasilma oluyomus o bence kasilma bizimkide. Ama bakiyorum hep ileriki haftalardakiler yasamis bunu bizde daha o kadar ileridede degiliz. Erken dogumdan cok korkuyorum ya 28i gorsem keske diyorum. Gerci 12den sonra ne ara gecti anlamadimda 19 haftalik oldum bugun haftaya aşım var. Persembe gidince doktora sorcam o sertlesmeyi.
valla 29 dıe bılıyom kızımda öle olmustu ama bunlarda bılmemkı ne zmn baslıyolar acaba erken dogumdan suphelendıklerındemı acaba bı yerde okumustum 29da baslanıyo dıe ama erken dogum rıskı olunca daha erken dıolar tam bılemedım bunlardaNtsye ne zaman baglanmaya baslaniyo.
aramızda 1 hafta var bende ıkı kız beklıyorum hayrlı dogumlar olsun ınsllhh hepımıze cnm
ne mutlu bizlere amin hepimize hayırlı doğumlar :)
bize tedavinin basindan beri yasak neredeyse 5 aydir :))kızlar selam
birşey soracağım ama çekiniyorum. aslında çekinilecek bir soru değil.
doktorunuz eşinizle beraberlik konusuna ne diyor? tedaviyle olanlar özellikle
ilk 3 ay herkese yasak ama benm sorun olmadığı halde yapma diyor. 5. ayı görelim de bakarız dedi
ilk 3 ay deli gibi çalışan hormonlarımda şimdi tık yok. Allahtan eşim anlayışlı
ama eskiden böyle değilmiş kayınvalidem falan ne yasağı öyle o dedi moralim bozuldu
bize tedavinin basindan beri yasak neredeyse 5 aydir :))
canim senin o hissetiklerin bagirsak harketlerin olabilir :) doktor 21 snr hissedersin dedi ikiz oldugu icin telaş etme bemimde karnimda karinca varmiş gibi hissediyorum ama bebek değldşr diyorum :)Kizlar bebeklerim bugun hareket etmiyolar ya hissetmiyorum. 2 3 kere hssettm o kadar soluma yatiyorum tatli bseyler flnda yedim ama tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?