- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.061
canim senin o hissetiklerin bagirsak harketlerin olabilir :) doktor 21 snr hissedersin dedi ikiz oldugu icin telaş etme bemimde karnimda karinca varmiş gibi hissediyorum ama bebek değldşr diyorum :)
Hatta geceleri uyutmuyolar bile o kdr hrktliler ki cok guzel bi duygucanim senin o hissetiklerin bagirsak harketlerin olabilir :) doktor 21 snr hissedersin dedi ikiz oldugu icin telaş etme bemimde karnimda karinca varmiş gibi hissediyorum ama bebek değldşr diyorum :)
bizimkiler ranza sekildeler hala altli ustlu kizim uste oglan altta senin nasil bide cinsyet nedirHatta geceleri uyutmuyolar bile o kdr hrktliler ki cok guzel bi duygu
Benimde alt usttu sonra buyudukleri icin saga ve sola gectiler dedi doktor biri sag tarafta oteki sol. Cinsyt ikiside kiz. Ama yarin net olarak hala kizlarsa kizdir demisti. Yrn son kez bakicak bdhabizimkiler ranza sekildeler hala altli ustlu kizim uste oglan altta senin nasil bide cinsyet nedir
benimde oglan yukari cikmaya calişiyor cikamiyor sanirim doktor cikar dedi yanyana olurlar dedi bizde 13 ekime aldik ayrinti randevuBenimde alt usttu sonra buyudukleri icin saga ve sola gectiler dedi doktor biri sag tarafta oteki sol. Cinsyt ikiside kiz. Ama yarin net olarak hala kizlarsa kizdir demisti. Yrn son kez bakicak bdha
Cikar cikar. Bizimde yanyanalar kafalari birbirine degiyo. Doktor kafa tokusturuyolar diye dalga gecmisti. Altli ustlu olunca daha rahat etmezlermi ki ya yan yana olunca nasil rhat hareket ediyolar ki. Banada yrn vercek randevu ayrintiliya. Aşı icinde bidahaki hafta cuma gunu gidicem. 20.haftanin cumasindabenimde oglan yukari cikmaya calişiyor cikamiyor sanirim doktor cikar dedi yanyana olurlar dedi bizde 13 ekime aldik ayrinti randevu
korkma canım bısey olmaz olur bende sımdı bıle arada hıssetmıyom hareket etselere bzen edemıyoruz anaaa bı benım bebıslermı altlı ustlu duruyolar kilçeler ranza eklindeler valla ama bana erken dogum rıskı olabılır dıo doktor bırı assada yanı rahıme yakın oldugu ıcın cunku hareketleını orda hıssedıyomCikar cikar. Bizimde yanyanalar kafalari birbirine degiyo. Doktor kafa tokusturuyolar diye dalga gecmisti. Altli ustlu olunca daha rahat etmezlermi ki ya yan yana olunca nasil rhat hareket ediyolar ki. Banada yrn vercek randevu ayrintiliya. Aşı icinde bidahaki hafta cuma gunu gidicem. 20.haftanin cumasinda
Cnm doktora sordum. Gunduz neredeyse hic hissetmiyorum tek tuk ama aksam akdam ustu cok fazla hissediyorum. Doktor sey dedi gunduz hareket halinde oldugun icin hissetmiyosun aksmlari uzanip rahatladgn zaman daha cok hssedersin dedi. Oylede oluyo. Erken dogumdan bende cok korkuyorum yrn randevum var ozellikle karnim dun o kdr sertti ki ve agrm vardi cikicaklarmis gbi hissettigim bi agriydi. Bana erken dogcaklarmis gbi geliyo cok korkuyorum.korkma canım bısey olmaz olur bende sımdı bıle arada hıssetmıyom hareket etselere bzen edemıyoruz anaaa bı benım bebıslermı altlı ustlu duruyolar kilçeler ranza eklindeler valla ama bana erken dogum rıskı olabılır dıo doktor bırı assada yanı rahıme yakın oldugu ıcın cunku hareketleını orda hıssedıyom
ben dun aksam 9 10 arası fena kasıldım yemekten snra yuruyemedım agrımı kasılmamı bılemedım ama aynen cok korkuyorum erken dogumdan kızımda kuvezde kaldıgı için o duyguyu tekrarlamak tatmak ıstemıyorum gunu gunuune dogan kızım annesı yesın kuzumu kuveze aldılardı nefes aalması normal egıl dıe kendı hatalarıydı halbukı 1 kac ssat deyıp gunlerce haftalarca yavrumuz orda kalıyo ınan cok zor oluyo gıdıp öyle görmekCnm doktora sordum. Gunduz neredeyse hic hissetmiyorum tek tuk ama aksam akdam ustu cok fazla hissediyorum. Doktor sey dedi gunduz hareket halinde oldugun icin hissetmiyosun aksmlari uzanip rahatladgn zaman daha cok hssedersin dedi. Oylede oluyo. Erken dogumdan bende cok korkuyorum yrn randevum var ozellikle karnim dun o kdr sertti ki ve agrm vardi cikicaklarmis gbi hissettigim bi agriydi. Bana erken dogcaklarmis gbi geliyo cok korkuyorum.
Bnmde oyle ay ne kdr ayni gdyo hrseyimiz. Dun aksm bnde oyleydim. Sen dogum sancisi agrisi onlri yasadin bilirsin ben hic anlamiyorum. Agri ama ne agrsi anlmyrm. Senin haftan ilerde en azindan bn dha 19dayim. Kuvz cok kotu bisedir eminim bide yasamissin sen ama ikiz dedigi gbi erken dogumda dedi doktor ilk gunden o yuzden kendimi kuvze hazrlamaya calisiyorum ben. Saglikla en son kucagmza alalimda napalim oyle rahat etceklerse oyle olsun kuzumben dun aksam 9 10 arası fena kasıldım yemekten snra yuruyemedım agrımı kasılmamı bılemedım ama aynen cok korkuyorum erken dogumdan kızımda kuvezde kaldıgı için o duyguyu tekrarlamak tatmak ıstemıyorum gunu gunuune dogan kızım annesı yesın kuzumu kuveze aldılardı nefes aalması normal egıl dıe kendı hatalarıydı halbukı 1 kac ssat deyıp gunlerce haftalarca yavrumuz orda kalıyo ınan cok zor oluyo gıdıp öyle görmekoyuzden dıkkt edelım ama benım kacınılmaz gbı galıba cunku suan hreket eden bebısım rahmımde sankı
Bnmde oyle ay ne kdr ayni gdyo hrseyimiz. Dun aksm bnde oyleydim. Sen dogum sancisi agrisi onlri yasadin bilirsin ben hic anlamiyorum. Agri ama ne agrsi anlmyrm. Senin haftan ilerde en azindan bn dha 19dayim. Kuvz cok kotu bisedir eminim bide yasamissin sen ama ikiz dedigi gbi erken dogumda dedi doktor ilk gunden o yuzden kendimi kuvze hazrlamaya calisiyorum ben. Saglikla en son kucagmza alalimda napalim oyle rahat etceklerse oyle olsun kuzum[/ı QUOTE]
butun hamışlerın hemn hemn sıkıntılaarı hep aynı gbı valla yok sancı yanı dogum sancısnı bılırım belden vurur kasık agrımaz ılk baslarda ama bu bıldıgın kasılıyo tas gbı sankı ıcımde bebek degıl tas var gbı oluyo valla yuruyemedım esımede bısey demedım zaten oda soınırlerımı bozmaya basladı hıc ılgı alaka kalmadı ınsan sormazmı nasılsın bebekler nasıllar dıe yok anam adam ıyce kazmalastıyakındır bı sıçrarım uzerıne ay cok bozuluyom gelıyo aksam hemn yemek cay saat 10 11 uyku sabah 10 kahvaltı ceyrek gce gıder aksama kadr oh ne guzel valla sıkılıyom evde ha bıde arada ölçü almaya gider hazrlan senide götürüyüm dio anam arabaya bınıp gıdıyoz ben arabada o ölçü alıp geliyo geri eve gelıyoz e mubarek dalgammı gecıyon ben o kdr hazrlanıyom arabada oturmak ıcınmı barı ondan snra bı yerlere götür ıyce kapattık dıarıyı kendımıze off ne cok konustum cenem dustu :) ama dolmusum bellı
ayyyyyyyyyyyyyy hep aynılar valla bazen ben bilinçli canım sunu bunu istiyo diom sen cay koy ben alıp gelıyım dıo o an ıstemem diom zaten cogu zmanda unutuyo mesaj atıyom sunu al dıe aksam gelıyokı ee yavrum onumu tutcam aklımda dıo uyuz oluyom :) bende arada ufler puflerım yatakta bu uyanır elni agzıma kapatır sussss hadi bakıyım kapat ustunu uyu der allahım ::)))9Kuzum erkekler aynii galiba hep yaaa bu hamile kalinca ilgilenen erkekler dizilerdeymis onu anladim. Adam ikiz ikiz diye kduuruyodu ay diyodum ikiz olunca kesin daha cok ilgilencek falan yok nerdeeee hepsi odun bunlarin :) bizimkide sormaz gece bide dedim yatarken agrim var falan diye sorsun diye of puf yapiyorum arada meger adam coktan uyumus:) bugnde insn bi msj atar nasil oldun diye. Nerdeeee. Bizde hep evdeyiz bi aktivite falan yok hic. Cnm arada bsey cekiyo cok sık cekiyo onu soylemiyim canin ceker belki diye. Onu bile paket yaptirip evde yiyoruz cok sosyal bir ciftiz:)
Haha ayni biz :)) yada erkekler hep ayni :) bisey derim bak 10 dk gecmez kapiya gelir e hani. Yaa unuttum ben. Ya 10 dk olmadi diyorum arayali nasil unuttun :) bende oyle cok konustugum zaman cocuklari uyutmuyosun senin yuznden geceleri uyumcklar simdi hep beraber uyuyalim diyo.ayyyyyyyyyyyyyy hep aynılar valla bazen ben bilinçli canım sunu bunu istiyo diom sen cay koy ben alıp gelıyım dıo o an ıstemem diom zaten cogu zmanda unutuyo mesaj atıyom sunu al dıe aksam gelıyokı ee yavrum onumu tutcam aklımda dıo uyuz oluyom :) bende arada ufler puflerım yatakta bu uyanır elni agzıma kapatır sussss hadi bakıyım kapat ustunu uyu der allahım ::)))9
Haha ayni biz :)) yada erkekler hep ayni :) bisey derim bak 10 dk gecmez kapiya gelir e hani. Yaa unuttum ben. Ya 10 dk olmadi diyorum arayali nasil unuttun :) bende oyle cok konustugum zaman cocuklari uyutmuyosun senin yuznden geceleri uyumcklar simdi hep beraber uyuyalim diyo.
hahhahyyy aynı valla erkekler ama ınsan ılgı beklıyo mesela eve gırme faslı kappıyı tıkltır 1 ben ayaga kalkıp gıdene kadr 4 olur tıktıklr snra içeri girer fizandanmı gelıyon yahu bı selam ver derım hosgeldın derım adam kıcını dönmüş odaya gitmiş ordan hosbulduk dıo :) kumanda nerde karnım ac kırılıyom :) bunlar nasılsın demek oluyo galıba onların dılınde sende kız bebeklerı uyutmıycan gecelerı oturcaklar :) bızım gbı hahyyyy bu ıyımıs ama laf cambazları erkeklerHaha ayni biz :)) yada erkekler hep ayni :) bisey derim bak 10 dk gecmez kapiya gelir e hani. Yaa unuttum ben. Ya 10 dk olmadi diyorum arayali nasil unuttun :) bende oyle cok konustugum zaman cocuklari uyutmuyosun senin yuznden geceleri uyumcklar simdi hep beraber uyuyalim diyo.
Yaa cok sevindim.ikisinide al kucagina insallah canim sagliklaBi kız bir erkek haberi de benden tabii yanlış değilse %80 öyle salı günü bir daha gel kesinleştirelim dedi ay maşallah ne güzel bi duyguymuş ikisinide ayni anda taşımak saglikla alalım insllah kucaklarimizaaa
aynen canım onlar nasılsın dmeyı yeemekte ne varla karıstrmıslar :) kızım 6 yasında teyzesi :) evet sımdıden sevıyo karnıı ımmmmm kaydeslerım dıe anne kaydeslerım ne ne zmn dogcak yazık onlar ne yıycek ne gıycekler kaygısında kuzum :) kaygı srmıs benım kızıEvet canim onlari normal nasilsin demeyi bilmiyolar sanirim dilleri cok farkli ah ah bide kadinlari cozemiyoruz derler :) kizin kac yasinda. Abla olcagi icin ne kdr mutludr. Ama illaki kiskanir onlari dogduklarinda
Ayyyyy cok tatliiiii:)) kız evlat degilmi senin dusuncegn seyleri oda dusunuyo iste. :) Minicik kalbiyle neleride dusunurmus guzelim. Kocaman opuyorum kizini. Bak annesi yardimcin coktan hazir ondan sana kalmicakk bu gidisle :)aynen canım onlar nasılsın dmeyı yeemekte ne varla karıstrmıslar :) kızım 6 yasında teyzesi :) evet sımdıden sevıyo karnıı ımmmmm kaydeslerım dıe anne kaydeslerım ne ne zmn dogcak yazık onlar ne yıycek ne gıycekler kaygısında kuzum :) kaygı srmıs benım kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?