2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Akıntı hakkında benim dr normal gebeliklerde vücut sıvıları artar sen ikiz gebesin yani senin akıntın vs 2 katı olacaktır dedi.kokulu kaşıntılı olmadığı sürece normal kabul ediliyor yani.bende wc sonra idrar kaçırma oluyor bitiyor zannediyorum ama öyle olmuyor kızım mesanemin üzerinde çadır kurduğu için durum buymuş.suyum geldi diye koşa koşa dr gitmiştim gülmüştü bana adam

Klozet oturdugunda ayağının altına bi tabure koy çok işine yaracak lütfen dene banyolarda kullanilan tabure çocuk sandalyesi de olur klozete oturunca ayaklarini üstüne koy bütün baskı gidiyo

Kizlar bebisleriniz icin neler aliyorsunuz
Ben 3 hafta sonra alisverise basliycam ama genel fikir olmasi acisindan onerileriniz var mi?

Klozet oturdugunda ayağının altına bi tabure koy çok işine yaracak lütfen dene banyolarda kullanilan tabure çocuk sandalyesi de olur klozete oturunca ayaklarini üstüne koy bütün baskı gidiyo
Güzel fikir çok teşekkür ederim canım ilk fırsatta deneyeceğim

Ben 3 hafta sonra alisverise basliycam ama genel fikir olmasi acisindan onerileriniz var mi?
Bol bol hastane çıkışı 03 Tulumba çorap ağız mendilleri pusat çanta yüzüne sarı tülbent ince yelekler ama senin kışa geliyor sen biraz kışlık şeylerde al bakım seti bez kundaklandı battaniye ATL açma bisürü şey

Sagol canim :)) bebislere hazirlik baslasin o zaman

Canım ben daha hiç birşey almadım :) kız dediklerine cuma günü erkek olabilir dediler. o nedenle bekliyorum, ayrıntılıya gireyim ondan yavaş yavaş başlayacağım.
Saolasın canım inşallahhh rabbim ikiz verniştiiir bolca dua ediyorun
Tüm mesajlarınızı okudum neredeyse, neden ikize bu kadar heveslisiniz anlamadım :) Bence sağlıklı, hayırlı olanı isteyin. Bazen bilmeden istiyoruz ama bence sonuna kadar sağlıkla götürebileceğin ve kucağına sağlıkla alabileceğin bir hamilelik isteyin. Sakın yanlış anlamayın beni sadece bir şeyi çok isteriz ama Allah korusun başka bir şey de çıkabilir. Ben bazen tedavimde acaba tek embriyomu koydursaydım dedim. Çünkü gerçekten ikiz gebelik beni korkutuyor. Ama eşim bana çok kızdı. Sonra tövbe ettim :)

20. Haftada bile halen net olmayabiliyor dogru canim. Ben daha cinsiyet ogrenmedim sabredemiyorum diye 16.haftada gidicem. Ikiz gebeliklerde 20.haftadan sonra alisverise baslayin diyorlar. Ben de park yatakla travel sistem 3 tekerlekli ikiz arabasi alicam. 3 hafta sonra sinavim var o bittikten sonra baslayacam insallah. Ayrintilin ne zaman canim?

Ya canlar pendik bölgede doğum yapan arkadaşım kimdi.dr hastane olarak onu önerdi ne olur yardımcı olur musunuz?

İkiz istiyorum ama herzaman önceliğim sağlıklı olması rabbim neyi nasıl nssip ederse o şekilde olur hevesim var ikizlerde hoşuma gidiyor çok seviyorum benim istememle olacak değil zaten rabbim ne yazdıysa o olur ...

İkizlerde felan tehlikeli oluyor ama istemeden olnuyır rabbim en iyisini yazsın bizlere inşallaahh

Slm kizlar bnde ikiz annesiyim.aslinda ucuzdu ama biri kan pihtisi olarak kalmis tek yumurta ikizi olarak devam ediyoruz.tup bebek degl normal yolla oldu Allahin hikmeti.birbirlerine cok yaknlar doktr yapisik olablr dedi ama bikac dktra daha gittim sanmiyorz dediler henuz kucukler 8 haftaligiz.ins saglikla gelir tum bebisler.benimkiler tek kesede tek kordondan besleniyo sanirim birz riskli.simdiden kendimi cok agir hissediyorum.bisey yiyesim gelmiyo.onerilerilerinizi bekliyorum kizlar hepinizi opuyorum
iakli.

Canım hayırlı olsun inş sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın daha çok yenisin kız ne ağırlığı öyle :)

Cnm ben baskentte oldum tedavi o arkadaşi hatirliyamadim cnm seninde inşallah hakkında hayırlısı olsun inşallah senjnde mucizen doğal yoldan gelsin cnm bu işler çok yorucu bilirim allah emeklerinin mükâfatıni göndersin inşallah

ay pardon karıştırmışım bir an ... ben sdıkıntı yaşadım orda bayağı amin dualarını esirgeme benden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…