2017 de İkiz Annesi Olucaklar

canım az önce doktordan geldim. Normalde yarındı kontrol. Ani bir iş çıkınca okulda bugüne aldım. Ayrıntılı ultrason haftaya perşembe inşAllah.. Çok şükür şuanda herşey yolunda. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kızlar saglık ocağindaki ebe karnın ne kadar sert dedi bende kötü birsey mi dedim yok ikiz oldugu icinde olabilir dedi aklımı karıstırdı sizinde sert mi kızlar

Kızlar saglık ocağindaki ebe karnın ne kadar sert dedi bende kötü birsey mi dedim yok ikiz oldugu icinde olabilir dedi aklımı karıstırdı sizinde sert mi kızlar
Canim sen bakma onlara bende takmistim bi ara sertligine, doktorum ikizlerde sert olur iki bebek var içerde dedi.

Canim sen bakma onlara bende takmistim bi ara sertligine, doktorum ikizlerde sert olur iki bebek var içerde dedi.
Ay ne bileyim deli ediyorlar valla her kafadan bir ses çıkıyor normalmis demek sevindim hadi

Arkadaşlar aranızda pendik bölge hastanesinde doğum yapacak olan var mı bilgi almak istiyorum.olumlu olumsuz bir sürü şey okudum bugün.doktorum bu hastanede yapmak istiyor doğumu anestezi uzmanlarının çok iyi olduğunu söyledi B bibukle doğum yapmıştı bu hastanede galiba ama ona ulaşamıyorum.neyse eğer giden varsa fırsatını bulup bana yazarsa çok sevinirim

Diğer konuda yazdığımı paylaşıyorum :
Selamlar, bugün rutin kontrolüm vardı.. 13+4 te. Doktor ultrason aletini karnıma değdirdiği anda ekrana baktım o yanıp sönen ışıklar yok, bebeklerde hareket yok.. Ayrıntılı ultrasonda baktılar bir şey değişmedi. Dünyam başıma yıkıldı sanki o an.. Sonra hastaneye yattım ve dört saat sonra kürtaj..
İsyan etmiyorum ama çok üzgünüm, çok üzgünüz.. Allah vermişti, Allah aldı, daha hayırlısını verecek biliyorum. Dayanma gücü verecek biliyorum.. Zaman geçtikçe normale dönecek bu acı mutlaka.
Burda herkese destek olmaya çalıştım zaman zaman, çok destek verenlerim de oldu..
Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim, test günü bekleyenlere de hayırlı sonuçlar.. Tedavi için bekleyenlere de bol bol umut, dua..
Bir süre buralarda olmayabilirim, ama toparlanıp gelicem inşallah.. Allah a emanet olun

Canım cok üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalıp saglıkla alırsın kucagına. Tesellisi yok biliyorum ama Allah büyük canım.

Canım çook geçmiş olsun,Allah başka aı yaşatmasın

Canim ne desem bilemiyorum Allah sabır versin söylemesi kolay ama güçlü ol tamam mı

Cok acill yardim nolur.22+4 um.iki gundur hem.gobegimde hem.kollarimda inanilmaz bir kasinti var dayanamiyorum.doktor kontrolunede 2 hafta var.yasayan oldumu ne oneriyorsunuz???

Cok acill yardim nolur.22+4 um.iki gundur hem.gobegimde hem.kollarimda inanilmaz bir kasinti var dayanamiyorum.doktor kontrolunede 2 hafta var.yasayan oldumu ne oneriyorsunuz???
Kolastaz dedikleri şey olabilir 2 hafta neden bekleyesiniz hemen gidip görüşün doktorunuzla.ikiz hamilesiniz tek bile olsa kendinizi ne zaman kötü hissetseniz hemen doktorunuza gidebilmelisiniz.geçmiş olsun canım

Güzel arkadaşım sağlık sıhhat en önemli şey.uzun uzun yazacak bişey yok rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve ailene.çok mutlu ve değerli anlar yaşayacaksın buna inancım tam.

Canım Allahım sabır versin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir an önce toparlanmanı ve sağlıklı bebeklere kavuşmanı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…