- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.641
20. Haftada bile halen net olmayabiliyor dogru canim. Ben daha cinsiyet ogrenmedim sabredemiyorum diye 16.haftada gidicem. Ikiz gebeliklerde 20.haftadan sonra alisverise baslayin diyorlar. Ben de park yatakla travel sistem 3 tekerlekli ikiz arabasi alicam. 3 hafta sonra sinavim var o bittikten sonra baslayacam insallah. Ayrintilin ne zaman canim?
Masallah annesi bebeklerin kiloları gayet iyiSelam konturolden çıktık hersey iyi 29 bugün bitti bebekler biri 1200 diğeri 1240 kg iyimi sizce
Canim sen bakma onlara bende takmistim bi ara sertligine, doktorum ikizlerde sert olur iki bebek var içerde dedi.Kızlar saglık ocağindaki ebe karnın ne kadar sert dedi bende kötü birsey mi dedim yok ikiz oldugu icinde olabilir dedi aklımı karıstırdı sizinde sert mi kızlar
Ay ne bileyim deli ediyorlar valla her kafadan bir ses çıkıyorCanim sen bakma onlara bende takmistim bi ara sertligine, doktorum ikizlerde sert olur iki bebek var içerde dedi.
Sert canım yatarken dinlenirken yumuşak oluyor. Yürürken falan sert takılma sen.Ay ne bileyim deli ediyorlar valla her kafadan bir ses çıkıyornormalmis demek sevindim hadi
Canim bebeklerin kilosunu Biliyormusun 29 haftalik kilosuCanim sen bakma onlara bende takmistim bi ara sertligine, doktorum ikizlerde sert olur iki bebek var içerde dedi.
evet benimde sert.bana da sağlık ocağındaki ebe aynı şeyi söyledi. Ptesi kontrolüm var doktora sorucamKızlar saglık ocağindaki ebe karnın ne kadar sert dedi bende kötü birsey mi dedim yok ikiz oldugu icinde olabilir dedi aklımı karıstırdı sizinde sert mi kızlar
Hayatim cumartesi kontrolum, zaten o gün 30 a girecez bakalim artik, seninki de gayet normal çok iyi, zaten Dr demiştir iyi diyeCanim bebeklerin kilosunu Biliyormusun 29 haftalik kilosu
Sor sende canim neticeyi buraya yaz bakalim senin doktor ne diyecek. Benim ayakta sert yatarken normal, hele bide yemek yiyip su içince iyice sertevet benimde sert.bana da sağlık ocağındaki ebe aynı şeyi söyledi. Ptesi kontrolüm var doktora sorucam
Canım cok üzüldüm. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalıp saglıkla alırsın kucagına. Tesellisi yok biliyorum ama Allah büyük canım.Diğer konuda yazdığımı paylaşıyorum :
Selamlar, bugün rutin kontrolüm vardı.. 13+4 te. Doktor ultrason aletini karnıma değdirdiği anda ekrana baktım o yanıp sönen ışıklar yok, bebeklerde hareket yok.. Ayrıntılı ultrasonda baktılar bir şey değişmedi. Dünyam başıma yıkıldı sanki o an.. Sonra hastaneye yattım ve dört saat sonra kürtaj..
İsyan etmiyorum ama çok üzgünüm, çok üzgünüz.. Allah vermişti, Allah aldı, daha hayırlısını verecek biliyorum. Dayanma gücü verecek biliyorum.. Zaman geçtikçe normale dönecek bu acı mutlaka.
Burda herkese destek olmaya çalıştım zaman zaman, çok destek verenlerim de oldu..
Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim, test günü bekleyenlere de hayırlı sonuçlar.. Tedavi için bekleyenlere de bol bol umut, dua..
Bir süre buralarda olmayabilirim, ama toparlanıp gelicem inşallah.. Allah a emanet olun
Canım çook geçmiş olsun,Allah başka aı yaşatmasınDiğer konuda yazdığımı paylaşıyorum :
Selamlar, bugün rutin kontrolüm vardı.. 13+4 te. Doktor ultrason aletini karnıma değdirdiği anda ekrana baktım o yanıp sönen ışıklar yok, bebeklerde hareket yok.. Ayrıntılı ultrasonda baktılar bir şey değişmedi. Dünyam başıma yıkıldı sanki o an.. Sonra hastaneye yattım ve dört saat sonra kürtaj..
İsyan etmiyorum ama çok üzgünüm, çok üzgünüz.. Allah vermişti, Allah aldı, daha hayırlısını verecek biliyorum. Dayanma gücü verecek biliyorum.. Zaman geçtikçe normale dönecek bu acı mutlaka.
Burda herkese destek olmaya çalıştım zaman zaman, çok destek verenlerim de oldu..
Hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim, test günü bekleyenlere de hayırlı sonuçlar.. Tedavi için bekleyenlere de bol bol umut, dua..
Bir süre buralarda olmayabilirim, ama toparlanıp gelicem inşallah.. Allah a emanet olun
Canim ne desem bilemiyorum Allah sabır versin söylemesi kolay ama güçlü ol tamam mıDiğer konuda yazdığımı paylaşıyorum :
Kolastaz dedikleri şey olabilir 2 hafta neden bekleyesiniz hemen gidip görüşün doktorunuzla.ikiz hamilesiniz tek bile olsa kendinizi ne zaman kötü hissetseniz hemen doktorunuza gidebilmelisiniz.geçmiş olsun canımCok acill yardim nolur.22+4 um.iki gundur hem.gobegimde hem.kollarimda inanilmaz bir kasinti var dayanamiyorum.doktor kontrolunede 2 hafta var.yasayan oldumu ne oneriyorsunuz???
Güzel arkadaşım sağlık sıhhat en önemli şey.uzun uzun yazacak bişey yok rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana ve ailene.çok mutlu ve değerli anlar yaşayacaksın buna inancım tam.Diğer konuda yazdığımı paylaşıyorum :
Canım Allahım sabır versin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir an önce toparlanmanı ve sağlıklı bebeklere kavuşmanı dilerim.Diğer konuda yazdığımı paylaşıyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?