- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.601
Valla nst sonucuna göre konuştuk onlar gelmezse 1 hafta fazla dursalar kardır benceÇok ama o hafta catliyacak haldeyiz ben çok okudum 36 idaealmis
Çok şükür sen nasilsinNasılsınız hanımlar
Çok şükür iyiyiz sen nasılsın.Nasılsınız hanımlar
Son 2 hafta hadi bakalım durur onlar babaları da geldi. İbşallah planladıgı gibi hersey güzel olur.Selam kızlar günümüzü aldık 1 haziran dedi doktor.bakalım herşey yolunda gider o güne kadar inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Ben rekor kırıyorum haftalık 1 kilo doktor hiç fazla demedi. 62 ile hamile kaldım 82 idim gecen hafta 90'ı görmeden dogurursam cok iyiDoğum yapanlar ya da şu an 34-35-36. haftasında olan kızlar. Kaç kilo ile başladınız kaçla bitirdiniz ya da şu zamana kadar ne kadar kilo aldınız. Çatlak durumlarınız nedir? Ben 70 ile başladım (boyum 1.62 ) bugün 80'i gördüm ve karnım kocaman. Şimdi böyleyse son haftaları hayal edemiyorum
Gözünüz aydın Allah hayırlısını nasip etsin.Kızlar hatırlayanlarınız vardır beni hamişliğim kesinleşti bugünki testim daha koyu kanve idrar verdim yarın öğrenicem inşallah ikizler vardır...Resmi tam çekemedim köye geldim
Benim haftam daha erken olmasına rağmen bende de akıntı var koku,kaşıntı olmadığı suretçe sorun yok dedi Dr.Şükür Allah'a 40 gün hastanede yattıktan sonra attık riskli dönem atlatılıp eve geçtim çok şükür , bide istanbula gelebilsem ama işte o biraz zor gercı bunada şükür.. 34 olduk Allah'ın izniyle artık korkmuyorum ne Zaman isterse gelsin ikizler :):):) ... Bu arada hanımlar bende akıntı bıraz başladı bide idrarımda koku var Dr normal diyor ama ya sizler benım gibi son haftalarda olan hanımlar ? Ne diyorsunuz
Sağlıkla gelsinler de bebekler ve sağlığımız için risk olmadıkça sorun değil nasılsa doğum sonrası koşturmacada gidecek. Ben kime sorsam hamilelikte aldığının fazlasını verdiğini söylüyor veririz bizde inşallah.Son 2 hafta hadi bakalım durur onlar babaları da geldi. İbşallah planladıgı gibi hersey güzel olur.
Ben rekor kırıyorum haftalık 1 kilo doktor hiç fazla demedi. 62 ile hamile kaldım 82 idim gecen hafta 90'ı görmeden dogurursam cok iyi
Hatırladım tabiki cnm çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm sen ne durumdasin şuanbeni hatırlar mısın bilmiyorum gözün aydın çok şükür bebişlerin olmuş sağlıkla büyüt bebişlerini
Aminn saolasınGözünüz aydın Allah hayırlısını nasip etsin.
Hayırlı olsun canım İnş her şey gönlünce olur :*Kızlar hatırlayanlarınız vardır beni hamişliğim kesinleşti bugünki testim daha koyu kanve idrar verdim yarın öğrenicem inşallah ikizler vardır...Resmi tam çekemedim köye geldim
Aminn inşallah canım rabbim herbirimizin kucağına sağlıklıca verir bebişlerini inşallahHayırlı olsun canım İnş her şey gönlünce olur :*
Yeni doktor arayışı içindeyim 3 tedavi oldum 9 kalitesiz embriyo pgt de iptal tranferde yapılmadı sen nerde tedavi oldun glsnkvl vardı hatirlar mısın o da volkan bey e gidiyordu kızı oldu onunda mucizesi doğal yol ile geldiHatırladım tabiki cnm çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm sen ne durumdasin şuan
Hadi inşallah canım :)Kızlar hatırlayanlarınız vardır beni hamişliğim kesinleşti bugünki testim daha koyu kanve idrar verdim yarın öğrenicem inşallah ikizler vardır...Resmi tam çekemedim köye geldim
Maşallah 2 hafta daha dursunlar inşallah ben de 34'ü bekliyorum. 10 gün sonra oh dicem inşallah. Akıntım benim de arttı doktoruma sordum vajinal fitil verdi. Hala devam ediyor akıntı. 3lt su içiyorum sirkeli su ile taharet yapıyorum.Şükür Allah'a 40 gün hastanede yattıktan sonra attık riskli dönem atlatılıp eve geçtim çok şükür , bide istanbula gelebilsem ama işte o biraz zor gercı bunada şükür.. 34 olduk Allah'ın izniyle artık korkmuyorum ne Zaman isterse gelsin ikizler :):):) ... Bu arada hanımlar bende akıntı bıraz başladı bide idrarımda koku var Dr normal diyor ama ya sizler benım gibi son haftalarda olan hanımlar ? Ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?