2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Özel sağlık sigortası ile doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum poliçelerimizdeki yeni doğan paketi yeterli oluyor mu ? Benim poliçemde 2.000.-TL imiş ama ikiz bebeğe yeterli gelmez diye düşünüyorum ve bu rakamı arttırmakta mümkün değilmiş. Sizler nasıl yaptınız?

Kızlar hatırlayanlarınız vardır beni hamişliğim kesinleşti bugünki testim daha koyu kanve idrar verdim yarın öğrenicem inşallah ikizler vardır...Resmi tam çekemedim köye geldim

Eklentiler

• 20170516_160238-1.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 30
Şükür Allah'a 40 gün hastanede yattıktan sonra attık riskli dönem atlatılıp eve geçtim çok şükür , bide istanbula gelebilsem ama işte o biraz zor gercı bunada şükür.. 34 olduk Allah'ın izniyle artık korkmuyorum ne Zaman isterse gelsin ikizler :):):) ... Bu arada hanımlar bende akıntı bıraz başladı bide idrarımda koku var Dr normal diyor ama ya sizler benım gibi son haftalarda olan hanımlar ? Ne diyorsunuz

Selam kızlar günümüzü aldık 1 haziran dedi doktor.bakalım herşey yolunda gider o güne kadar inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Son 2 hafta hadi bakalım durur onlar babaları da geldi. İbşallah planladıgı gibi hersey güzel olur.
Ben rekor kırıyorum haftalık 1 kilo doktor hiç fazla demedi. 62 ile hamile kaldım 82 idim gecen hafta 90'ı görmeden dogurursam cok iyi

Herkese merhaba.. ben son 2 gundur karnimin semsert (tas gibi agir) oldugunu hissediyorum. Ayni durumu yasayan var mi?

Benim haftam daha erken olmasına rağmen bende de akıntı var koku,kaşıntı olmadığı suretçe sorun yok dedi Dr.
İdrardaki koku ise az su içtiğim zaman oluyor.

Sağlıkla gelsinler de bebekler ve sağlığımız için risk olmadıkça sorun değil nasılsa doğum sonrası koşturmacada gidecek. Ben kime sorsam hamilelikte aldığının fazlasını verdiğini söylüyor veririz bizde inşallah.

Kızlar hatırlayanlarınız vardır beni hamişliğim kesinleşti bugünki testim daha koyu kanve idrar verdim yarın öğrenicem inşallah ikizler vardır...Resmi tam çekemedim köye geldim
Hayırlı olsun canım İnş her şey gönlünce olur :*

Hatırladım tabiki cnm çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim sanada nasip etsin cnm sen ne durumdasin şuan
Yeni doktor arayışı içindeyim 3 tedavi oldum 9 kalitesiz embriyo pgt de iptal tranferde yapılmadı sen nerde tedavi oldun glsnkvl vardı hatirlar mısın o da volkan bey e gidiyordu kızı oldu onunda mucizesi doğal yol ile geldi

Maşallah 2 hafta daha dursunlar inşallah ben de 34'ü bekliyorum. 10 gün sonra oh dicem inşallah. Akıntım benim de arttı doktoruma sordum vajinal fitil verdi. Hala devam ediyor akıntı. 3lt su içiyorum sirkeli su ile taharet yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…