2017 de İkiz Annesi Olucaklar

kızlar yazamadım kusura bakmayın. 35+0 da doğum yaptım. Gebelik kolestazı başlangıcı vardı doktor daha fazla beklemek istemedi. bebeklerin birini aldım eve getirdim ay yerim ben onu :)) taburcu olduk bugün diğeri küvezde ama sıkıntı yok onu birkaç gün daha bekletecekler. ayrıldılar diye çok üzüldüm ama. sütüm yeni yeni geliyor inşallah çoğalır ikisine de bol bol yeter. Sezeryan zor bir ameliyatmış. Spinal oldum doğum esnasını izlemek çok güzel ama doğum sonrası çok zorlandım çok ödemim var. benden şimdilik bu kadar. Zamanım oldukça geriye dönük okuyayacağım zaten. hepinize iyi, kolay doğumlar dilerim.

Canım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah darısı başıma ay ne güzel bitti gitti işte yaa

Oh maşallah Allah analı babalı büyütsün problem yoksa küvez sorun degil o arada sen toparlanırsın ikisini de Allah bağışlasın o haftalara gelmek için saat sayıyırum artık.

İyi akşamlar arkadaşlar ben pek giremiyorum ama takipte olmaya çalışıyorum.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli buyutmeyi nasip etsin.doğum yapacak olanlara allah kolay doğum nasip etsin.yeni gelen aramkadaslara da hem hayırlı olsun hem hosgeldin iz. Zaman çok hızlı geçiyor çok şükür 28.haftayı gördük darısı 32.haftaya ve sonra 36 ya.birbirimize dua edelim.hayırlı aksamlar

Geçmiş olsun canım..ne tatlıdır şimdi o minis :* bol su ic canim sütüne faydası olur inşallah diğer bebis de inşallah bian önce çıkar kuvozden Allah im güç kuvvet versin inşallah

mustela yağı kullandım çatlamam olmadı.

gozun aydin canim diger bebisinde yakin zamanda gelir ins rabbim saglik versin

Msallahh geçmiş olsun canım Güle güle büyüt inşallah

Doğum yapanlar ya da şu an 34-35-36. haftasında olan kızlar. Kaç kilo ile başladınız kaçla bitirdiniz ya da şu zamana kadar ne kadar kilo aldınız. Çatlak durumlarınız nedir? Ben 70 ile başladım (boyum 1.62 ) bugün 80'i gördüm ve karnım kocaman. Şimdi böyleyse son haftaları hayal edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…