- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.581
Canım çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah darısı başıma ay ne güzel bitti gitti işte yaakızlar yazamadım kusura bakmayın. 35+0 da doğum yaptım. Gebelik kolestazı başlangıcı vardı doktor daha fazla beklemek istemedi. bebeklerin birini aldım eve getirdim ay yerim ben onu :)) taburcu olduk bugün diğeri küvezdeama sıkıntı yok onu birkaç gün daha bekletecekler. ayrıldılar diye çok üzüldüm ama. sütüm yeni yeni geliyor inşallah çoğalır ikisine de bol bol yeter. Sezeryan zor bir ameliyatmış. Spinal oldum doğum esnasını izlemek çok güzel ama doğum sonrası çok zorlandım çok ödemim var. benden şimdilik bu kadar. Zamanım oldukça geriye dönük okuyayacağım zaten. hepinize iyi, kolay doğumlar dilerim.
Oh maşallah Allah analı babalı büyütsün problem yoksa küvez sorun degil o arada sen toparlanırsın ikisini de Allah bağışlasın o haftalara gelmek için saat sayıyırum artık.kızlar yazamadım kusura bakmayın. 35+0 da doğum yaptım. Gebelik kolestazı başlangıcı vardı doktor daha fazla beklemek istemedi. bebeklerin birini aldım eve getirdim ay yerim ben onu :)) taburcu olduk bugün diğeri küvezdeama sıkıntı yok onu birkaç gün daha bekletecekler. ayrıldılar diye çok üzüldüm ama. sütüm yeni yeni geliyor inşallah çoğalır ikisine de bol bol yeter. Sezeryan zor bir ameliyatmış. Spinal oldum doğum esnasını izlemek çok güzel ama doğum sonrası çok zorlandım çok ödemim var. benden şimdilik bu kadar. Zamanım oldukça geriye dönük okuyayacağım zaten. hepinize iyi, kolay doğumlar dilerim.
Geçmiş olsun canım..ne tatlıdır şimdi o minis :* bol su ic canim sütüne faydası olur inşallah diğer bebis de inşallah bian önce çıkar kuvozden Allah im güç kuvvet versin inşallahkızlar yazamadım kusura bakmayın. 35+0 da doğum yaptım. Gebelik kolestazı başlangıcı vardı doktor daha fazla beklemek istemedi. bebeklerin birini aldım eve getirdim ay yerim ben onu :)) taburcu olduk bugün diğeri küvezdeama sıkıntı yok onu birkaç gün daha bekletecekler. ayrıldılar diye çok üzüldüm ama. sütüm yeni yeni geliyor inşallah çoğalır ikisine de bol bol yeter. Sezeryan zor bir ameliyatmış. Spinal oldum doğum esnasını izlemek çok güzel ama doğum sonrası çok zorlandım çok ödemim var. benden şimdilik bu kadar. Zamanım oldukça geriye dönük okuyayacağım zaten. hepinize iyi, kolay doğumlar dilerim.
mustela yağı kullandım çatlamam olmadı.Kızlar selam daha öncede sordum ama cevap veren olmadıgöbüşünüz çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz. Ayrıca vücut kuruluğunuz için kullandığınız bir ürün var mı? Ben şuan bişey kullanmıyorum ama acil kullanmaya başlamam gerek tavaiyelerinizi bekliyorum canlar
Günaydın bebis uyutmio galiba :)mustela yağı kullandım çatlamam olmadı.
gozun aydin canim diger bebisinde yakin zamanda gelir ins rabbim saglik versinkızlar yazamadım kusura bakmayın. 35+0 da doğum yaptım. Gebelik kolestazı başlangıcı vardı doktor daha fazla beklemek istemedi. bebeklerin birini aldım eve getirdim ay yerim ben onu :)) taburcu olduk bugün diğeri küvezdeama sıkıntı yok onu birkaç gün daha bekletecekler. ayrıldılar diye çok üzüldüm ama. sütüm yeni yeni geliyor inşallah çoğalır ikisine de bol bol yeter. Sezeryan zor bir ameliyatmış. Spinal oldum doğum esnasını izlemek çok güzel ama doğum sonrası çok zorlandım çok ödemim var. benden şimdilik bu kadar. Zamanım oldukça geriye dönük okuyayacağım zaten. hepinize iyi, kolay doğumlar dilerim.
Msallahh geçmiş olsun canım Güle güle büyüt inşallahkızlar yazamadım kusura bakmayın. 35+0 da doğum yaptım. Gebelik kolestazı başlangıcı vardı doktor daha fazla beklemek istemedi. bebeklerin birini aldım eve getirdim ay yerim ben onu :)) taburcu olduk bugün diğeri küvezdeama sıkıntı yok onu birkaç gün daha bekletecekler. ayrıldılar diye çok üzüldüm ama. sütüm yeni yeni geliyor inşallah çoğalır ikisine de bol bol yeter. Sezeryan zor bir ameliyatmış. Spinal oldum doğum esnasını izlemek çok güzel ama doğum sonrası çok zorlandım çok ödemim var. benden şimdilik bu kadar. Zamanım oldukça geriye dönük okuyayacağım zaten. hepinize iyi, kolay doğumlar dilerim.
He valla ama bu uykusuzluk dünyanın en güzel uykusuzluğuGünaydın bebis uyutmio galiba :)
37 haftalik yani inşallah hadi bakalım allahtan hayirlisiSelam kızlar günümüzü aldık 1 haziran dedi doktor.bakalım herşey yolunda gider o güne kadar inşallah dualarınızı eksik etmeyin
Amin canım dilerim allah'tan o haftayı bulurlat37 haftalik yani inşallah hadi bakalım allahtan hayirlisi
Çok ama o hafta catliyacak haldeyiz ben çok okudum 36 idaealmisAmin canım dilerim allah'tan o haftayı bulurlat
Maşallah o tarihte haftaları da çok güzel olucak. Sağlıkla hayırlarla kucağına al inşallah.Selam kızlar günümüzü aldık 1 haziran dedi doktor.bakalım herşey yolunda gider o güne kadar inşallah dualarınızı eksik etmeyin
beni hatırlar mısın bilmiyorum gözün aydın çok şükür bebişlerin olmuş sağlıkla büyüt bebişleriniKızlar iki hafta önce ben de doğum yaptım ikizlerimi kucağıma aldım çok şükür kuvese girmediler darısı tüm bekliyen arkadaşlara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?