2017 de İkiz Annesi Olucaklar

B BiYesilBiKahve şimdi gördüm mesajını. bebişlerin için çok üzüldüm canım daha önce 7 aylıkken bebek kaybetmiş biri olarak acını çok iyi paylaşıyorum. Allahtan umut kesilmez hayırlısıyla yeniden hamile kalırsın inşallah.

Az kaldı canım inşallah ben suan yiyorum ama bazen durup dururken daraliyorum nefes alamıyorum
O gidecek Can'ım merak etme bende nefes alamıyordum sanıyorum ölücem diyodum ama Nasıl ki 30 haftaya girdim bebekler assa indi nefes almaya başladım 4 tane yastıkla yatıyordum. Şimdi ise dün düz yatıyorum sırayla Can'ım bütün sorunlar ama korkma soluna yat bide yükselt yastıgını karnının altınada ince bir yastık koy sol tarafına emin ol cok rahat nefes alabiliyorsun tatlım o Zaman ...

Ayy çok sağol canım kahvaltı yaptim direk yattim daraliyorum diye neyseki hava bugün serin sicak olsa daha kötü

Selam kızlar, alışverişe kaçıncı haftalarda başladınız? 20. Haftayı bekliyorum ben ama önden bir araştırma yapıyorum neyi nerden alacağım diye. İlk gebeliğim ve ikiz olduğu için özellikle kıyafetler konusunda pek bilgim yok. Hangi kıyafetten kaçar tane almak lazım? Prematüre kıyafeti almalı mı 0-3 ay ilk doğduklarında büyük mü gelir?

03 yikadimi küçücük oluyor bugün yikadim canım pramitore aldim iki tane yikadim minicik oldu boydan olmayacagini düsunuyorumben 4 takım hastane çıkışı aldım 10 tane tulum alt üstlu takım çok aldım çorap mendil Penye yelekler pattaniye ördum kısaca 8 tane battaniye var Penye örgü kundaklandı diktim 2 tane yelekler ördüm bir çok şey ivir zikir çok oluyor

Ben 3 hafta sonra keyfi keyfi gezecem canim daha bir sey almadim genis bir park yatak ve travel sistem araba alicam ilk etapta. Kabataslak halledeyim diyorum. Ikizlerde 20. Haftada alisverise baslamak lazimmis. Oda yapmayacam bizim yanimizda yatsinlar. Cok heyecanliyim coook.

Bende Bayram'dan sonra yapmayı düşünüyorum 28. Hafta gibi korkumdan alamıyorum şu bi ay daha geçsin alcam inş ... pramatüre 2-3 tane alırım geri kalanı 0-3 ve Yen'i doğan olur zaten eger küçük doğarlarsa kurutma makinasında çektiririm tam gelir diye düşünüyorum :)

Kızlar akıntınız ne durumda benim kimi zaman çok geliyor kimi zaman hiç gelmiyor.. dün mesela sabah uyandığımda peçete dolusu şeffaf beyaz akıntı geldi hayta kan geldi diye korktum tuvalete gittim akıntı idi.. bunun. Gibi 3 kez geldi bugun hiç Yok mesela .. normalmi bide bende pesser var ondanda olurmu acaba

Hastane cikislarini 10 lu takim mi akdin maşallah epey almissin. Ben birkaç birşey aldim henüz, zaten netten aliyorum pramature almayin diye tavsiyeler var inşallah cok küçük dogmzda 3 aylik yeter,

Akintin icin doktora gitmissindir, benimde oluyordu su gibi normal dedi Dr, ama test yapti, arada damla seklinde su gibi geliyor.

Akintin icin doktora gitmissindir, benimde oluyordu su gibi normal dedi Dr, ama test yapti, arada damla seklinde su gibi geliyor.
Yok su gibi deil beyaz renkte karışık şekilde geliyor haftaya gitcem benim doktorda hiç test yaptırmıyor gidip saglık ocagında yapayım nolur nolmaz

Teşekkür ederim canım. O zaman premature bir iki alsam yeterli. 0-3 daha çok lazım olacak gibi.
Ben de çok heyecanlıyım canım. Bir an önce başlamak istiyorum ama içimde hep bir korku 1 ay daha bekleyeceğim. Bir yandan da diyorum alacak o kadar şey var ki şimdiden ufak şeyleri alsam daha iyi sonradan maddi olarak da zorlanmam. Çok kararsızım.

Maşallah haftan iyi senin canım. 24 te de hala risk oluyor mu ben 20 yi geçsem rahatlayacağım sanki biraz. Hiç aklımda yokken birkaç gündür kan tranfüzyonu korkusu sardı beni. Bu korkular anlamsız aslında. Olacak olduktan sonra önüne geçemeyiz ama işte

Yok su gibi deil beyaz renkte karışık şekilde geliyor haftaya gitcem benim doktorda hiç test yaptırmıyor gidip saglık ocagında yapayım nolur nolmaz
soyledigin halde mi yapmiyor
Akintim var dediğinde de mi bakmadi ilginç, sağlık ocaginda ona bakarlar mi bilmem. Doktor bir aletle vajinadan su aldi ve bu suyun rahimle ilgisi yok dedi 5 günlük fitil verdi.

Yengem e bebekten alisveris yaptigini soyledi
Bazi saatlerde indirim de oluyormus canim bilgin olsun
Alisverise baslayinca duvarima yaz irtibatta olalim eksiklerimizi vs. Yazariz birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…