- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.701
Çok yoğun ya hep geçiştiriyorsoyledigin halde mi yapmiyor
Akintim var dediğinde de mi bakmadi ilginç, sağlık ocaginda ona bakarlar mi bilmem. Doktor bir aletle vajinadan su aldi ve bu suyun rahimle ilgisi yok dedi 5 günlük fitil verdi.
Ya haftam sana iyi geldi demek :) bende senin haftalarında öyleydim çok uzak geliyordu bu haftalar :) her günüm bir hafta gibi geçiyor valla korkuyorum baya riskli geçti benim şimdilik bşy yok ama erken Doğum korkusu suları bitermi tedirginliği aldıTeşekkür ederim canım. O zaman premature bir iki alsam yeterli. 0-3 daha çok lazım olacak gibi.
Ben de çok heyecanlıyım canım. Bir an önce başlamak istiyorum ama içimde hep bir korku1 ay daha bekleyeceğim. Bir yandan da diyorum alacak o kadar şey var ki şimdiden ufak şeyleri alsam daha iyi sonradan maddi olarak da zorlanmam. Çok kararsızım.
Maşallah haftan iyi senin canım. 24 te de hala risk oluyor muben 20 yi geçsem rahatlayacağım sanki biraz. Hiç aklımda yokken birkaç gündür kan tranfüzyonu korkusu sardı beni. Bu korkular anlamsız aslında. Olacak olduktan sonra önüne geçemeyiz ama işte
Ya su aliyor ya da turnusol kagidiyla bakiyorlar. Ama idrar tahlili de vermeniyi olur bende ona da vakti.Çok yoğun ya hep geçiştiriyorbusefer söylüycem ben sadece idrarla anlaşılır diye düşünmüştüm dediğin gibi bakılacaksa ihmal etmemek Laz'ım
İndirimlere ben de bakıyorum canım. Denk gelince çok iyi oluyor. Çoğu şeyi internetten almayı düşünüyorum ben. Hem daha ucuz oluyor hem de yorulmamış oluyorum :) başladığımda yazarım canım fikir veririz birbirimize :)Yengem e bebekten alisveris yaptigini soyledi
Bazi saatlerde indirim de oluyormus canim bilgin olsun
Alisverise baslayinca duvarima yaz irtibatta olalim eksiklerimizi vs. Yazariz birbirimize.
Haklısın canım hafta ilerledikçe farklı endişeler oluyor. Her dönemin bir zorluğu var. Sürekli düşününce zaman da geçmiyor. İnşallah bundan sonra sorunsuz geçer de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziYa haftam sana iyi geldi demek :) bende senin haftalarında öyleydim çok uzak geliyordu bu haftalar :) her günüm bir hafta gibi geçiyor valla korkuyorum baya riskli geçti benim şimdilik bşy yok ama erken Doğum korkusu suları bitermi tedirginliği aldıbide çok fazla oynamadıklarından vesveselerim de çok oluyor ..
Valla dediğin gibi olacak bşy varsa biz neyapsak boş ama işte anne yüreği rahmine düşer düşmez başlıyor ya insan kendi canından çok onları düşünüyor
kızlar bana da haber verin haftalarımız aynı :)İndirimlere ben de bakıyorum canım. Denk gelince çok iyi oluyor. Çoğu şeyi internetten almayı düşünüyorum ben. Hem daha ucuz oluyor hem de yorulmamış oluyorum :) başladığımda yazarım canım fikir veririz birbirimize :)
Haklısın canım hafta ilerledikçe farklı endişeler oluyor. Her dönemin bir zorluğu var. Sürekli düşününce zaman da geçmiyor. İnşallah bundan sonra sorunsuz geçer de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Tabiki sizin cinsiyetler belli mikızlar bana da haber verin haftalarımız aynı :)
biri kesin erke dedi doktorum diğeriiçinde %80 erkek dedi :)Tabiki sizin cinsiyetler belli mi
2 tane oğlus geliyor demek insallah hayirli olsun simdidenbiri kesin erke dedi doktorum diğeriiçinde %80 erkek dedi :)
sizin belli mi?
çok teşekkür ederim canım. bende seninkileri merak ettim şimdi :)2 tane oğlus geliyor demek insallah hayirli olsun simdiden
Ben 16. Hafta olunca gidicem kesin olsun diye canim.
Dayanamayip pazartesi gidecem heralde eşim de sıkıştırıp duruyorçok teşekkür ederim canım. bende seninkileri merak ettim şimdi :)
banada geçen hafta cuma söyledi doktorum yani bu haftalarda blli oluyor ama kız derlerse sonradan detaylıya kadar değişebiliyor benim arkadaşlarımda öyle oldu. hadi bakalım haber ver bekliyorum :)Dayanamayip pazartesi gidecem heralde eşim de sıkıştırıp duruyorhaber veririm ogrenince canim.
Tabi ki canım :) sen de indirim görürsen yazarsın :)kızlar bana da haber verin haftalarımız aynı :)
biri kesin erke dedi doktorum diğeriiçinde %80 erkek dedi :)
sizin belli mi?
Ay değişmesin bize doktor ikisi de kız büyük ihtimal dedi :) kendimi alıştırdım şimdi kız fikrine :) erkek çıkarsa süpriz olur.banada geçen hafta cuma söyledi doktorum yani bu haftalarda blli oluyor ama kız derlerse sonradan detaylıya kadar değişebiliyor benim arkadaşlarımda öyle oldu. hadi bakalım haber ver bekliyorum :)
Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Kardeşimin oğlu sezeryan sonrası uzun süre kulaklarında kalan sıvı yüzünden duymadı hastanede 2 kulaktan da testte geçemedi 1 ay sonra açıldı yavaş yavaş benzer bir durum olabilir mi?Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Ama büyük bir sıkıntı var,sanirim kızlarım beni duymuyorne yaptıysak tepki yok.
Maşallah geçmiş olsun duyma sorunu olabilirmikiÇıktık cnm evdeyiz çok şükür
Ama büyük bir sıkıntı var,sanirim kızlarım beni duymuyorne yaptıysak tepki yok.
Kızlar selam daha öncede sordum ama cevap veren olmadıgöbüşünüz çatlamasın diye ne kullanıyorsunuz. Ayrıca vücut kuruluğunuz için kullandığınız bir ürün var mı? Ben şuan bişey kullanmıyorum ama acil kullanmaya başlamam gerek tavaiyelerinizi bekliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?