2017 de İkiz Annesi Olucaklar

soyledigin halde mi yapmiyor

Akintim var dediğinde de mi bakmadi ilginç, sağlık ocaginda ona bakarlar mi bilmem. Doktor bir aletle vajinadan su aldi ve bu suyun rahimle ilgisi yok dedi 5 günlük fitil verdi.
Çok yoğun ya hep geçiştiriyor busefer söylüycem ben sadece idrarla anlaşılır diye düşünmüştüm dediğin gibi bakılacaksa ihmal etmemek Laz'ım

Ya haftam sana iyi geldi demek :) bende senin haftalarında öyleydim çok uzak geliyordu bu haftalar :) her günüm bir hafta gibi geçiyor valla korkuyorum baya riskli geçti benim şimdilik bşy yok ama erken Doğum korkusu suları bitermi tedirginliği aldı bide çok fazla oynamadıklarından vesveselerim de çok oluyor ..
Valla dediğin gibi olacak bşy varsa biz neyapsak boş ama işte anne yüreği rahmine düşer düşmez başlıyor ya insan kendi canından çok onları düşünüyor

Yengem e bebekten alisveris yaptigini soyledi
Bazi saatlerde indirim de oluyormus canim bilgin olsun
Alisverise baslayinca duvarima yaz irtibatta olalim eksiklerimizi vs. Yazariz birbirimize.
İndirimlere ben de bakıyorum canım. Denk gelince çok iyi oluyor. Çoğu şeyi internetten almayı düşünüyorum ben. Hem daha ucuz oluyor hem de yorulmamış oluyorum :) başladığımda yazarım canım fikir veririz birbirimize :)

Haklısın canım hafta ilerledikçe farklı endişeler oluyor. Her dönemin bir zorluğu var. Sürekli düşününce zaman da geçmiyor. İnşallah bundan sonra sorunsuz geçer de sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

kızlar bana da haber verin haftalarımız aynı :)

kızlar bana da haber verin haftalarımız aynı :)
Tabi ki canım :) sen de indirim görürsen yazarsın :)

biri kesin erke dedi doktorum diğeriiçinde %80 erkek dedi :)
sizin belli mi?

banada geçen hafta cuma söyledi doktorum yani bu haftalarda blli oluyor ama kız derlerse sonradan detaylıya kadar değişebiliyor benim arkadaşlarımda öyle oldu. hadi bakalım haber ver bekliyorum :)
Ay değişmesin bize doktor ikisi de kız büyük ihtimal dedi :) kendimi alıştırdım şimdi kız fikrine :) erkek çıkarsa süpriz olur.

B BiYesilBiKahve canım ne denir ki üzülme demeyecem ama Rabbim daha güzeline hazırlıyor inşallah seni.24.haftaya kadar düşen vefat eden bebeklerin sagliksiz olduğunu söylemişti doktor.Allah sabır versin canim

Selam arkadaslar nasıl gidiyor hamilelik
ben gün geçtikçe ağırlaşıyorum anne olmak ne kadar zormus
bebeklerimde cok sükür iyi ama sagdakine sanırım kan biraz yavas gidiyor doktor öyle söyledi ama hareketleri ve suyu cok güzel dedi
gram olarakta fark var aralarında sizde durumlar nasıl ?
cift yumurtayız bu arada

bide bazen sol bazen sag kaburgamın altına dogru bi agrı baskı hissediyorum acaba diyorum gerinip ayaklarınımı uzatıyolar napıyolar sizede oluyo mu

Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Ama büyük bir sıkıntı var,sanirim kızlarım beni duymuyor ne yaptıysak tepki yok.
Kardeşimin oğlu sezeryan sonrası uzun süre kulaklarında kalan sıvı yüzünden duymadı hastanede 2 kulaktan da testte geçemedi 1 ay sonra açıldı yavaş yavaş benzer bir durum olabilir mi?

lierac krem kullanıyorum canım ve bol su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…