- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.721
Canım gözün aydın çıkmanıza sevindim çıkmadan isitme testi yapmadılar mı bebeklere sonradan düzelir belki panik yapma insallah düzelirÇıktık cnm evdeyiz çok şükür
Ama büyük bir sıkıntı var,sanirim kızlarım beni duymuyorne yaptıysak tepki yok.
ay hadi bakalım inşallah 2 kız çok güzel :)Tabi ki canım :) sen de indirim görürsen yazarsın :)
Ay değişmesin bize doktor ikisi de kız büyük ihtimal dedi :) kendimi alıştırdım şimdi kız fikrine :) erkek çıkarsa süpriz olur.
Ne mutlu sana hayırlısıyla aldın bebuslerini rabbim hayırli evlatlar olmalarini nasip etsin darisi hepimizin basina insallah.Arkadaşlar iyi dilekleriniz dualariniz için hepinize çok teşekkür ederim. Doktorum o gün hafta sonu olması sebebiyle şehir dışındaydı benim sancılı kesip 24 saat musadede bekletip pzt. kendi doğum yaptırmak istedi ama benim sancim olduğu için ve riske atmamak için öğleyin sezeryan ile doğuma aldılar bebekler 2450 ve 2470 doğdu kuveze girmediler ancak sarılık başladı besleyemedim süt yoktu 2side foto terapi aldı sonraki gün biri düzeldi diğeri almaya devam etti çok zordu ancak dün gece değeri normale döndü şimdi evdeyiz. Yarın yine tahlil vereceğiz inşaallah iyi çıkar. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin ❤❤❤
Bence geçicidir annesi telaş etme.Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Geçmiş olsun maşallah size Güle güle büyüt inşallahArkadaşlar iyi dilekleriniz dualariniz için hepinize çok teşekkür ederim. Doktorum o gün hafta sonu olması sebebiyle şehir dışındaydı benim sancılı kesip 24 saat musadede bekletip pzt. kendi doğum yaptırmak istedi ama benim sancim olduğu için ve riske atmamak için öğleyin sezeryan ile doğuma aldılar bebekler 2450 ve 2470 doğdu kuveze girmediler ancak sarılık başladı besleyemedim süt yoktu 2side foto terapi aldı sonraki gün biri düzeldi diğeri almaya devam etti çok zordu ancak dün gece değeri normale döndü şimdi evdeyiz. Yarın yine tahlil vereceğiz inşaallah iyi çıkar. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin ❤❤❤
Bencede aynen öyledir canını sıkma tatlım ... @hazal21zeynebBence geçicidir annesi telaş etme.
İşitme testi yapıldı mı? Sanmıyorum bi sıkıntı oldugunu test yapılsın üzme kendini. Güzel haberlerini bekliyoruz ve alacagız kalbini ferah tut.Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Allah analı babalı buyutsun canım masallah kilolarıda gayet güzel, sarılık 3,5-4 kilo dogan cocuklarda alıyor başka sıkıntı olmasın, süt için biraz sagsan artabilir.Arkadaşlar iyi dilekleriniz dualariniz için hepinize çok teşekkür ederim. Doktorum o gün hafta sonu olması sebebiyle şehir dışındaydı benim sancılı kesip 24 saat musadede bekletip pzt. kendi doğum yaptırmak istedi ama benim sancim olduğu için ve riske atmamak için öğleyin sezeryan ile doğuma aldılar bebekler 2450 ve 2470 doğdu kuveze girmediler ancak sarılık başladı besleyemedim süt yoktu 2side foto terapi aldı sonraki gün biri düzeldi diğeri almaya devam etti çok zordu ancak dün gece değeri normale döndü şimdi evdeyiz. Yarın yine tahlil vereceğiz inşaallah iyi çıkar. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin ❤❤❤
Gözün aydin canım benim. .isitme testi yaptırılmadi miÇıktık cnm evdeyiz çok şükür
Canım biz seninle konuşurken aynı hastane olur mu deyip gülüşmüştük.doktorum 29unda pendik bölge hastanesinde doğuma karar verdi.pazartesi günü hastaneyi görmeye geldim baktım kapıda mavi ikiz süs var dedim acaba olabilir mi diye ama emin olamadım hemşire bankosunun karşısındaki odaydı.sordum büşra hemşireye 35+4mü öyle bişey dedi bebekler anne yanında dedi ne sevindim muhtemelen sendin.allah analı babalı büyütsün inşallah.fırsat bulursan hastaneden memnun kaldın mı sgk ile mi yaptın doğumu bana biraz bilgi verirsen çok sevaba girersin.tekrar tebrik ederim.Arkadaşlar iyi dilekleriniz dualariniz için hepinize çok teşekkür ederim. Doktorum o gün hafta sonu olması sebebiyle şehir dışındaydı benim sancılı kesip 24 saat musadede bekletip pzt. kendi doğum yaptırmak istedi ama benim sancim olduğu için ve riske atmamak için öğleyin sezeryan ile doğuma aldılar bebekler 2450 ve 2470 doğdu kuveze girmediler ancak sarılık başladı besleyemedim süt yoktu 2side foto terapi aldı sonraki gün biri düzeldi diğeri almaya devam etti çok zordu ancak dün gece değeri normale döndü şimdi evdeyiz. Yarın yine tahlil vereceğiz inşaallah iyi çıkar. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin ❤❤❤
Tatlım günaydın valla bu doğum olayından bende pek cekiniyorum ne yalan söylim ... Bu arada ben bu gece İstanbul'a geliyorum cok şükür kızlar dua edin yolda bi aksilik çıkmasın hepinizi öptümCanım biz seninle konuşurken aynı hastane olur mu deyip gülüşmüştük.doktorum 29unda pendik bölge hastanesinde doğuma karar verdi.pazartesi günü hastaneyi görmeye geldim baktım kapıda mavi ikiz süs var dedim acaba olabilir mi diye ama emin olamadım hemşire bankosunun karşısındaki odaydı.sordum büşra hemşireye 35+4mü öyle bişey dedi bebekler anne yanında dedi ne sevindim muhtemelen sendin.allah analı babalı büyütsün inşallah.fırsat bulursan hastaneden memnun kaldın mı sgk ile mi yaptın doğumu bana biraz bilgi verirsen çok sevaba girersin.tekrar tebrik ederim.
Allah'a emanet olun arkadaşım dikkatli gelin herşey yoluna girecektir allahın izliykeTatlım günaydın valla bu doğum olayından bende pek cekiniyorum ne yalan söylim ... Bu arada ben bu gece İstanbul'a geliyorum cok şükür kızlar dua edin yolda bi aksilik çıkmasın hepinizi öptüm
Canım gözün aydın evinizdesiniz artık, doktorlar duyma ile ilgili bir şey söylemedimi daha çok küçükler tepki vermeme durumudur belki karamsar olma. Allahım korktuklarımızla sınamasın.Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Alışverişe 28. Haftada başladım. Prematüre kıyafet kesinlikle alınmalı ama iki set yeter. yenidoğan büyük geliyor biraz. Ama hemen de büyüyorlar. Kaçıncı haftada doğum yaptığınız önemli tabi.Selam kızlar, alışverişe kaçıncı haftalarda başladınız? 20. Haftayı bekliyorum ben ama önden bir araştırma yapıyorum neyi nerden alacağım diye. İlk gebeliğim ve ikiz olduğu için özellikle kıyafetler konusunda pek bilgim yok. Hangi kıyafetten kaçar tane almak lazım? Prematüre kıyafeti almalı mı 0-3 ay ilk doğduklarında büyük mü gelir?
Ayy hadi inşallah canım benim...Dikkatli ve yavaş yavaş gelin olur mu sarsmadanTatlım günaydın valla bu doğum olayından bende pek cekiniyorum ne yalan söylim ... Bu arada ben bu gece İstanbul'a geliyorum cok şükür kızlar dua edin yolda bi aksilik çıkmasın hepinizi öptüm
Canım doktorlar hiçbir şey söylemedi mi? Doktor Zeki bey baktı mı?Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Selam arkadaslar nasıl gidiyor hamilelik
ben gün geçtikçe ağırlaşıyorum anne olmak ne kadar zormus
bebeklerimde cok sükür iyi ama sagdakine sanırım kan biraz yavas gidiyor doktor öyle söyledi ama hareketleri ve suyu cok güzel dedi
gram olarakta fark var aralarında sizde durumlar nasıl ?
cift yumurtayız bu arada
bide bazen sol bazen sag kaburgamın altına dogru bi agrı baskı hissediyorum acaba diyorum gerinip ayaklarınımı uzatıyolar napıyolar sizede oluyo mu
İkizlerde biraz fark olur Dr sorun değil dediyse yoktur , benimkilerde bu gün bakildi biraz gram olarak fark var okuyorsaniz herkesinkinde o fark var. Agrilarda normal kaburgalarin agrimasidx normal.gören olmadı mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?