2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhaba arkadaşlar. Tek yumurta ikizlerimin arasında 1 haftalık fark vardı. Simdi bu fark 2 haftaya yükselmiş. Doktor twin to twin sendromu başlangıcı olabilir dedi bu şekilde açılıp ileriki haftalarda araları kapanan var mı. Birde İstanbula perinatolojiye sevk etti. Bildiği memnun kaldığı doktor tavsiyesi olan var mı

Recep has'ı önerebilirim sayılı bir perinatologtur

Riza madazli hoca var Cerrahpaşa da prof ama nisantasinda özel yeride var. Çok iyi bir hocadir. Ayrica çoğul gebelikte uzmandir ve bu alanda tek kitapta ona aittir. Çok tatli birisi olduğunu da söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Çıktık cnm evdeyiz çok şükür
Ama büyük bir sıkıntı var,sanirim kızlarım beni duymuyor ne yaptıysak tepki yok.
Bir aylık olduk biz de kızım 3 kez işitme testini geçemedi. Kulakta sıvı kalmış. Ayın 24. De tekrarlanacak test büyük ihtimalle geçer dediler ama yine o şüphe perişan ediyor beni. İnşallah geçecek yavrularimiz testleri

Zeynepkamilde perinatalog Oya Pekin tek geçerim. Bir de bir sürü para bayılmak istersen perinatalog Cihat Şenin özel muayenesine gidebilirsin.

İkizlerde biraz fark olur Dr sorun değil dediyse yoktur , benimkilerde bu gün bakildi biraz gram olarak fark var okuyorsaniz herkesinkinde o fark var. Agrilarda normal kaburgalarin agrimasidx normal.

evet genelde kilo farkı oluyor ama kan akısı sagdaki bebegim için yavas dendi.. genelde de bunu hep söylüyormus sanırım doktorlar ama annelik işte insan korkuyor..

Kızlar bel Ağrı'sı ne durumda , ben ayakta 10 dakıka dursam belim kopuyor sanki sizlerde de var mı bu durum

Aranızda gebelik kemeri kullanan yok mu hiç çok rahatlatıyor beni dışarıda iken takıyorum bel ağrıma iyi geliyor.öneririm arkadaşlar

Kızlar bel Ağrı'sı ne durumda , ben ayakta 10 dakıka dursam belim kopuyor sanki sizlerde de var mı bu durum

bendede var canım sırtım falan kopuyor ağrıdan yattıgım oturdugum yerdende kalkamamaya basladım bakalım nereye kadar gidicez

Aranızda gebelik kemeri kullanan yok mu hiç çok rahatlatıyor beni dışarıda iken takıyorum bel ağrıma iyi geliyor.öneririm arkadaşlar

nerden aldın canım e bebekte baktım ben ama kalın gibi geldi bana

kızlar bebek alışverişi değilde kendiniz için neler aldınız eksiklerimi tamamlamaya calısıyorum malum ikizlerde heran hersey olabiliyor
sezaryem olucam netten geceliklere bakıyorum siz neler yapıyorsunuz baktıgınız siteler var mı ya da aldıgınız önerebilecegiz

Bunlara ek sık tuvalete gitme belki idrar kaçırma nefes almakta zorlanma kabızlık yatakta çoook zor dönmeyi de ekleyebilirsin

kesinlikle canım artık uyuyamıyorum dün sabaha kadar oturur halde uyudum sola yatmak iyi ama bebegim izin vermiyor yatamıyorum cok agrım oluyo nefes komple gidio kesiliyor anne olmak ne kıymetli ne zormus hele ikiz tasımak Allaha bin şükür yinede

Ben kızımda sık tuvalete Gidiyorum diye ayy çok zor diyordum ikizler devasaymış

Ben kızımda sık tuvalete Gidiyorum diye ayy çok zor diyordum ikizler devasaymış

bide bol su içiyorum ben sen içebiliyor musun
haliyle wc ziyaretim cok sık ama hem catlamamak hemde nemli kalmak için su sart
bide bende iştah cok fena acıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…