- 25 Mart 2017
- 300
- 292
- 103
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.741
Recep has'ı önerebilirim sayılı bir perinatologturMerhaba arkadaşlar. Tek yumurta ikizlerimin arasında 1 haftalık fark vardı. Simdi bu fark 2 haftaya yükselmiş. Doktor twin to twin sendromu başlangıcı olabilir dedi. İstanbula perinatolojiye sevk etti. Bildiği memnun kaldığı doktor tavsiyesi olan var mı
Riza madazli hoca var Cerrahpaşa da prof ama nisantasinda özel yeride var. Çok iyi bir hocadir. Ayrica çoğul gebelikte uzmandir ve bu alanda tek kitapta ona aittir. Çok tatli birisi olduğunu da söyleyebilirim.Merhaba arkadaşlar. Tek yumurta ikizlerimin arasında 1 haftalık fark vardı. Simdi bu fark 2 haftaya yükselmiş. Doktor twin to twin sendromu başlangıcı olabilir dedi bu şekilde açılıp ileriki haftalarda araları kapanan var mı. Birde İstanbula perinatolojiye sevk etti. Bildiği memnun kaldığı doktor tavsiyesi olan var mı
Bir aylık olduk biz de kızım 3 kez işitme testini geçemedi. Kulakta sıvı kalmış. Ayın 24. De tekrarlanacak test büyük ihtimalle geçer dediler ama yine o şüphe perişan ediyor beni. İnşallah geçecek yavrularimiz testleriÇıktık cnm evdeyiz çok şükür
Ama büyük bir sıkıntı var,sanirim kızlarım beni duymuyorne yaptıysak tepki yok.
Zeynepkamilde perinatalog Oya Pekin tek geçerim. Bir de bir sürü para bayılmak istersen perinatalog Cihat Şenin özel muayenesine gidebilirsin.Merhaba arkadaşlar. Tek yumurta ikizlerimin arasında 1 haftalık fark vardı. Simdi bu fark 2 haftaya yükselmiş. Doktor twin to twin sendromu başlangıcı olabilir dedi bu şekilde açılıp ileriki haftalarda araları kapanan var mı. Birde İstanbula perinatolojiye sevk etti. Bildiği memnun kaldığı doktor tavsiyesi olan var mı
Saol tatlım inşallah çok özledim İstanbul'u :)Ayy hadi inşallah canım benim...Dikkatli ve yavaş yavaş gelin olur mu sarsmadan
İkizlerde biraz fark olur Dr sorun değil dediyse yoktur , benimkilerde bu gün bakildi biraz gram olarak fark var okuyorsaniz herkesinkinde o fark var. Agrilarda normal kaburgalarin agrimasidx normal.
Kızlar bel Ağrı'sı ne durumda , ben ayakta 10 dakıka dursam belim kopuyor sanki sizlerde de var mı bu durum
Aranızda gebelik kemeri kullanan yok mu hiç çok rahatlatıyor beni dışarıda iken takıyorum bel ağrıma iyi geliyor.öneririm arkadaşlar
Ben medikalden aldım canım daha iyi ayrıca seçenekte fazla olurnerden aldın canım e bebekte baktım ben ama kalın gibi geldi bana
Ben medikalden aldım canım daha iyi ayrıca seçenekte fazla olur
Bunlara ek sık tuvalete gitme belki idrar kaçırma nefes almakta zorlanma kabızlık yatakta çoook zor dönmeyi de ekleyebilirsinbendede var canım sırtım falan kopuyor ağrıdan yattıgım oturdugum yerdende kalkamamaya basladım bakalım nereye kadar gidicez
Bunlara ek sık tuvalete gitme belki idrar kaçırma nefes almakta zorlanma kabızlık yatakta çoook zor dönmeyi de ekleyebilirsin
Ben kızımda sık tuvalete Gidiyorum diye ayy çok zor diyordum ikizler devasaymışkesinlikle canım artık uyuyamıyorum dün sabaha kadar oturur halde uyudum sola yatmak iyi ama bebegim izin vermiyor yatamıyorum cok agrım oluyo nefes komple gidio kesiliyor anne olmak ne kıymetli ne zormus hele ikiz tasımak Allaha bin şükür yinede
Ben kızımda sık tuvalete Gidiyorum diye ayy çok zor diyordum ikizler devasaymış
Tatlı isteği çok fazla bende.bol su bende içiyorum hiç çatlamadım meselabide bol su içiyorum ben sen içebiliyor musun
haliyle wc ziyaretim cok sık ama hem catlamamak hemde nemli kalmak için su sart
bide bende iştah cok fena acıldı
benimde bu ara basladı tatlı isteğim özellikle dondurma istiyo canımTatlı isteği çok fazla bende.bol su bende içiyorum hiç çatlamadım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?