2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ayyyyy cok tatliiiii:)) kız evlat degilmi senin dusuncegn seyleri oda dusunuyo iste. :) Minicik kalbiyle neleride dusunurmus guzelim. Kocaman opuyorum kizini. Bak annesi yardimcin coktan hazir ondan sana kalmicakk bu gidisle :)
aynen canı kesın bak sımdı ınternette teyze senı cok öpüyo dedım anne oamı hamıle dıo evet dedım yazık anne onun bebeklerı ne yapcaklar kızmasın dıo ahhahyyyy benım kız guzin abla olcak :) ben buna ılk zamnlar yok kızım hamıle degılım sana saka yapık dıodum kusuyodu hanı kardesım olcaktı sız benı kandırıyosunuz bakcam ac dıodu nereyı acacaksam sımdı ultrasyon resımlerıne bakıyo benden ıstahlı valla hastanede bıle hemn pc nın onune dıkılıyo aaa kaydesım burda anne bak dıo :) :) :)

Haha ayy yerim yerim onu bennnn Allahım masallah tututu tam istedigim anne kız iliskisi cokk guzel yaaa gece gece yuzumde gulucukler olustu yerim ben o fistigiiii Allah sana bagislasin hepsini masallahhh. Cimcime ne kdarda bilmis. :)

Günaydın kızlar.bu grubu yeni farkettim ve çok sevindim :)
Nasipse ben de mart ayında ikiz bebek annesi olacağım.sağlıcakla hayırlarla gelsinler inşallah.
Ama pek bişey hissedemediğim için endişeleniyorum,siz ne zaman hissettiniz bebeklerinizi?

Hosgeldinn cnm. 17. 18.haftlrda hissettm ben

Haha ayy yerim yerim onu bennnn Allahım masallah tututu tam istedigim anne kız iliskisi cokk guzel yaaa gece gece yuzumde gulucukler olustu yerim ben o fistigiiii Allah sana bagislasin hepsini masallahhh. Cimcime ne kdarda bilmis. :)
amın canım ınsllh rabbım herkese nasıp etsın bekledıklerımızle sınamasın bızı hayrlı evlatlar olsunlar ınsllh cok bilmiş aynen sabah anaokuluna bıraktım kardeslerım bay bay öpüyom dio herkesin içine millet bakıyo kardes nerde die karnımı göteriyo aha aha burda dio :) :) :) rabbım dogacak bebıslerımıze akıl fıkır ıhsan eylesın ınsllh cok guzel bu hallerı hele kızların valla

Cnm randevum var diye erken kalktm. Bi kiz bi erkek artik yuzde 100 :))) yaaa amuda kalkmisti biri doktr bu cikinca cok merak ediyorum nolcak diye. Cok hrketli o. Dedim en cok onu hissediyoerum hareketini diye norml durmuyo cunku dedi :) sali detayli ultrasonmz var

ayyyyy masallhhhh gozun aydın canım valla nasıl amuda kalkmıs kız masallhhh pek hareketlı olcak desene maasllh gözümüz degmesin kuzulara

Amin amin saglikla dogsunlar hepimizinki
Amin Amin Amin :)
Benim de bir kız bir erkek Dedi doktorlar.yani 3 doktora gittim 3ü de öyle söyledi.ama sonra değişir mi bilmem.
Ama erkek hep daha sakin.ve kızdan biraz daha uzun.doktor değişebilir bu oranlar Dedi ama kızım minyon olacak galiba :)

Benimde erkek dahasakin ve erkek daha uzun iri. Kizd daha minyon

merhaba hanımlar, bende 4+5 iz, kan değerim tüp bebek transferin 11.günü 755 çıktı ikiz olabileceğini söylediler, sizce de değer ile anlaşılır mı, yardımlarınız için teşekkürler

merhaba hanımlar, bende 4+5 iz, kan değerim tüp bebek transferin 11.günü 755 çıktı ikiz olabileceğini söylediler, sizce de değer ile anlaşılır mı, yardımlarınız için teşekkürler
Merhaba benimde aynı değerlerdeydi hatta 12 gün 750 falandı şuan ikiz bekliyorum inşallah. Allah gönlüne göre versin

benim 12. gün 350 falandı yanlış hatırlamıyorsam. hatta ben hiç ikiz istemiyordum çünkü 5 yaşında bir oğlum var ve yardımcı olabilecek kimse yok yanımda diye. iki gün sonra değerim 700 civarı olmasına rağmen ikizmiş :) şimdi duruma alıştım ve kabullendim tabiki. allah hepimizinkini bağışlasın ve acısını göstermesin. sende sağlıkla kucağına al inş.

bende doktoruma sordum sadece bana telefonda fena halde gebesin dedi, ben ikiz olmasını çok istiyorum, sağlıklı olsunda farketmez ama çok da merak ediyorum, allah hepimizinkini bağışlasın, kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar ne kadar su içiyorsunuz? 3lt iç Dedi doktor ama ben içemiyorum o kadar
Slm cnm hoşgeldin ben günde en az 2.5 litre iciyorum ama ben şu içmeyi seviyorum o yüzden zorlanmiyorum devamlı göz önünde bulundur cnm suyu belki o zaman içersin

Cnm ihtimal var inşallah gönlünden geçen olsun bidahaki test sonucunda ip ucu verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…