- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.921
Doğuma 12 saat kala bırakacağım.coraspini 31 haftaya kadar kullandım ikisi birdi.bu olayı ikizlerde öğrendim kızımda bilmiyordum ikinci doğumda daha önemli filan dediler korkuttular faktör 5 homozigotum ben hetero olsa iyiydi de sezeryan geriyor beniCanım aradan zaman geçmiş normal acemi olman pıhtılasma icin igne kullanıyorsun ya ne zaman bırakcaksın
Canim bu pirtilasma kan risk varsa bekleme lütfen 36 haftada iyi şükürCanım inşallah yaa o kadar heyecanlıyım ki uyuyamıyorum günlerdir.allahıma tevekkül ediyorum umarım herşey yolunda gider.şu pıhtılaşma işi bi sıkıntı yaratmasın işte gerisi hallolur.sanki sezeryan olmamışım bebek bakmamışım gibi offf.ikizler beni acemi etti
İlk gebelik elbette faktördür.birde bebekler yukarıda ve dönmediler ikiside kafa kafaya vermiş takılıyorlar öyle olduğu için daha rahatım ben belki.ama ne yaparsanız yapın 34ten sonra zor kızlar zooorrKızlar maşallah 36 37 iyi geldiniz ya ben çok zorlanıyorum artık karnım baya apır geliyor belim sırtım kopuyor ağrıdan hatta biraz önce çok zor diye ağladım eşimde sarılıyor moral veriyor ama zor gerçekten ya ilk gebeliğim diyemi bu kadar zorlanıyorum acaba
İlk gebelik elbette faktördür.birde bebekler yukarıda ve dönmediler ikiside kafa kafaya vermiş takılıyorlar öyle olduğu için daha rahatım ben belki.ama ne yaparsanız yapın 34ten sonra zor kızlar zooorr
Ayaklar aşağıda olunca da yumurtalıkların makatın ve mesaneni oyuncak yapıyorlar.ve idrar kaçırma kaçınılmaz oluyor uzun süre oturamıyorsun yatar pozisyona yakın oturunca da kafaları midemin üstünde toparlanıyorlar.hepsi zor arkadaşım 1 değil 2 sonuçta hele gece yatakta dönmek zulümBenimkinin ikisininde başı aşağıda ayaklar devamlı yukarda kaburgalarma baskı yapıyolar ittiriyolar çok acı cekiyoeum ama diyorum iyi olsunlar katlanırız zormus gerçekten ben şimdiden cok zOrlanmaya basladım 36 şarı düşününce fena oldum bi an
Evet canım bi kere iki bebek taşımak başlı başına zor hepimizi kurtarsın Allah brn bu haftalarda başlarının aşağıda olmasına şaşırdım geçen kontrolde o kadar aşağı tarsfımda tutuyor ki cihazı başı ne kadar aşağıda dedim böyle doktora çok normal dedi ama bana değişik geldiAyaklar aşağıda olunca da yumurtalıkların makatın ve mesaneni oyuncak yapıyorlar.ve idrar kaçırma kaçınılmaz oluyor uzun süre oturamıyorsun yatar pozisyona yakın oturunca da kafaları midemin üstünde toparlanıyorlar.hepsi zor arkadaşım 1 değil 2 sonuçta hele gece yatakta dönmek zulüm
Benimkiler de yukarıdalar cok zorlamıyorlar beni mide yanması, yattıgım yerden kalkamama, gec dönerken uyanma gibi sorunlarım var ama bugunume şükür yete ki saglıklı olsunlar vaktinde dogsunlar bitecek sonuçta.
rahat ol canım insallah birsey olmaz dr da bana 24 saat öncesi bırakcsn dedi bende az bir kan pıhtılasması var nasip artık peki ani bir dogum olursa nasıl olcak ya dr o gün kullanmıcaksın dedi de ya kullandıktan sonra ani birsey olursa yaDoğuma 12 saat kala bırakacağım.coraspini 31 haftaya kadar kullandım ikisi birdi.bu olayı ikizlerde öğrendim kızımda bilmiyordum ikinci doğumda daha önemli filan dediler korkuttular faktör 5 homozigotum ben hetero olsa iyiydi de sezeryan geriyor beni
rahat ol canım insallah birsey olmaz dr da bana 24 saat öncesi bırakcsn dedi bende az bir kan pıhtılasması var nasip artık peki ani bir dogum olursa nasıl olcak ya dr o gün kullanmıcaksın dedi de ya kullandıktan sonra ani birsey olursa yaDoğuma 12 saat kala bırakacağım.coraspini 31 haftaya kadar kullandım ikisi birdi.bu olayı ikizlerde öğrendim kızımda bilmiyordum ikinci doğumda daha önemli filan dediler korkuttular faktör 5 homozigotum ben hetero olsa iyiydi de sezeryan geriyor beni
canım bu zamana kadar bitmesi lazım degilmi tortuların o baska birsey olmasınKızlar ceinone jel kullanan oldu mu aranızda ben 10 haftalık olana kadar kullanmıştım. Az önce kocaman bir topak geldi elimebaşına gelen var mı Allhatan kan falan yok.
Bayagı buyuk bir parcaydı inceleme fırsatım oldu ıyyy jeldi canım dışı yeşil içi beyaz.Benimkilerde yukardalar bende yatar
canım bu zamana kadar bitmesi lazım degilmi tortuların o baska birsey olmasın
birikmiş olabilir canım o zaman dedim ama zaten fitil kullandıgını söylemisın odur ozamanBayagı buyuk bir parcaydı inceleme fırsatım oldu ıyyy jeldi canım dışı yeşil içi beyaz.
Geçmiş olsun canımAma ben gecen hafta fitil kullanmıştım sanırım oydu şimdi geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?