2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım aradan zaman geçmiş normal acemi olman pıhtılasma icin igne kullanıyorsun ya ne zaman bırakcaksın
Doğuma 12 saat kala bırakacağım.coraspini 31 haftaya kadar kullandım ikisi birdi.bu olayı ikizlerde öğrendim kızımda bilmiyordum ikinci doğumda daha önemli filan dediler korkuttular faktör 5 homozigotum ben hetero olsa iyiydi de sezeryan geriyor beni

Canim bu pirtilasma kan risk varsa bekleme lütfen 36 haftada iyi şükür

Kızlar maşallah 36 37 iyi geldiniz ya ben çok zorlanıyorum artık karnım baya apır geliyor belim sırtım kopuyor ağrıdan hatta biraz önce çok zor diye ağladım eşimde sarılıyor moral veriyor ama zor gerçekten ya ilk gebeliğim diyemi bu kadar zorlanıyorum acaba

İlk gebelik elbette faktördür.birde bebekler yukarıda ve dönmediler ikiside kafa kafaya vermiş takılıyorlar öyle olduğu için daha rahatım ben belki.ama ne yaparsanız yapın 34ten sonra zor kızlar zooorr

İlk gebelik elbette faktördür.birde bebekler yukarıda ve dönmediler ikiside kafa kafaya vermiş takılıyorlar öyle olduğu için daha rahatım ben belki.ama ne yaparsanız yapın 34ten sonra zor kızlar zooorr

Benimkinin ikisininde başı aşağıda ayaklar devamlı yukarda kaburgalarma baskı yapıyolar ittiriyolar çok acı cekiyoeum ama diyorum iyi olsunlar katlanırız zormus gerçekten ben şimdiden cok zOrlanmaya basladım 36 şarı düşününce fena oldum bi an

Ayaklar aşağıda olunca da yumurtalıkların makatın ve mesaneni oyuncak yapıyorlar.ve idrar kaçırma kaçınılmaz oluyor uzun süre oturamıyorsun yatar pozisyona yakın oturunca da kafaları midemin üstünde toparlanıyorlar.hepsi zor arkadaşım 1 değil 2 sonuçta hele gece yatakta dönmek zulüm

Evet canım bi kere iki bebek taşımak başlı başına zor hepimizi kurtarsın Allah brn bu haftalarda başlarının aşağıda olmasına şaşırdım geçen kontrolde o kadar aşağı tarsfımda tutuyor ki cihazı başı ne kadar aşağıda dedim böyle doktora çok normal dedi ama bana değişik geldi

Benimkiler de yukarıdalar cok zorlamıyorlar beni mide yanması, yattıgım yerden kalkamama, gec dönerken uyanma gibi sorunlarım var ama bugunume şükür yete ki saglıklı olsunlar vaktinde dogsunlar bitecek sonuçta.

Benimkiler de yukarıdalar cok zorlamıyorlar beni mide yanması, yattıgım yerden kalkamama, gec dönerken uyanma gibi sorunlarım var ama bugunume şükür yete ki saglıklı olsunlar vaktinde dogsunlar bitecek sonuçta.

Bendede var mide yanması cok fena uykudan uyandırıyor bazen ama dediğin gibi geçip gidicek onlar için değer

rahat ol canım insallah birsey olmaz dr da bana 24 saat öncesi bırakcsn dedi bende az bir kan pıhtılasması var nasip artık peki ani bir dogum olursa nasıl olcak ya dr o gün kullanmıcaksın dedi de ya kullandıktan sonra ani birsey olursa ya

rahat ol canım insallah birsey olmaz dr da bana 24 saat öncesi bırakcsn dedi bende az bir kan pıhtılasması var nasip artık peki ani bir dogum olursa nasıl olcak ya dr o gün kullanmıcaksın dedi de ya kullandıktan sonra ani birsey olursa ya

Kızlar ceinone jel kullanan oldu mu aranızda ben 10 haftalık olana kadar kullanmıştım. Az önce kocaman bir topak geldi elime başına gelen var mı Allhatan kan falan yok.

Benimkilerde yukardalar bende yatar
Kızlar ceinone jel kullanan oldu mu aranızda ben 10 haftalık olana kadar kullanmıştım. Az önce kocaman bir topak geldi elime başına gelen var mı Allhatan kan falan yok.
canım bu zamana kadar bitmesi lazım degilmi tortuların o baska birsey olmasın

Günaydın arkadaşlar uykusuz bir geceden daha çıktık.kızımın mezuniyeti var bu akşam gelemem annem dedim ağlama kıyamet koptu bende üzüntümden hiç uyuyamadım.son kontrolümüz var bugün bakalım dr izin verirse belki gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…