2017 de İkiz Annesi Olucaklar

humanayı duydum bende iyi diyorlar acaba diyorum şimdiden içsem mi ara ara 2 bebek olunca süt yetmez diye korkuyorum
maşallah çok iyi emzirebilmişsinn
Sakin öyle bir şey yapmayin hatta memelerinizi çok ellemeyin bile bu işlemler doğum hormonlarini aktive edebiliyor. Sutunuz doğumda olacaksa olacak zaten.

Canim zamanla beni emmeyi birakirlar diye korkuyorum açıkçası bide cok alisirlarsa agzindan düştüğü an aglamasi beni korkutuyor bas edemezsem zaten mecbur alicam napiyim babannemiz de gelecek diye de böyle bi ayarlama yaptim ama tabi bücürler dayatirsa illa alinacak :)

Bende yikadim utuledim sadece cantaya koymak kaldi biberon emzik kullanmak istemiyorum gerek de kalmaz inşallah
Cnm emzik ile biberon Laz'ım 3 gün sütün gelmez zaten az kilolu doğacakları için dahada kolay sarılık olurlar ondan mama ve biberon şart
Emzikte gerçekten çok iyi oluyor benim kızım tutmadı mememi emzik niyetine kullanıyordu artık hep memeye yapışık gezdik umarım bunlar tutar özellikle ikiz bebeklerde daha büyük kolaylık en azından birini emzirirken diğerine emzik verirsin falan
Yinede sen al ikisinide çantana koy

canım masallah halletmişsin bende daha fazla ağırlaşmadan halledicem kıyafetlerini yıkadım ütüledim cantam hazırlanıcak bide biberonları falan kaynattın mı canım
Biberonlar kaynatolmiyor sakin kaynana sıcak suya koy zaten alırken uyariyorlar canim

Mecbur vereceksin canım mama meme nasıl doyacaklar sadece seni emmeye ikizleryaa emzik kötü bişey değil bence şimdiki emzikler çok teknolojik ama cokkkk paraa

Kesinlikle şart bencede ben 4 tane aldım emzik Nukan cikonunda 3 tane biberon aldım. 2 emzik zinciri iki emzik kutusu 2 mama kaşığı lazım olur illa bide biberonlar için fırça bişe dezenfekte için sıvı bir ürün aldım Kanar suya koydum hepsinide kuruttum kaldırdım. Şukur

Kızlar merhaba buraya ilk kez yazıyorum Allah nasip ederse bende eylül yada ekim başı ikiz annesi olucam.18+6 olduk. İki kızım olacak inş çift yumurta ikizleri. Hepimiz yavrularımızı sağlıkla doğuralım ve kucaklayalım inş. Benim diş etlerim açıldı fırçalarken kanıyor 3-4 gündür tuzlu suyla gargara yapıyorum geçmiyor mecbur kalmadıkça dişçiye gitmek istemiyorum kızlar Sizinde başınıza böyle bir şey geldimi ne yaptınız?

Öyle yapim bari :)

Allah tamamina erdirsin canim..malesef benim de dis etleri fena dis kaybi yasiycam die korkuyorum 1gun arayla fircaliyorum korkudan paradontax aldim dis macunu ama pek faydasi olmadi bende bilmiyorum o yüzden ne yapabilcegimizi

Merhaba canım hayırlı olsun benimde iki çift yumurta kızım olucak Allahın izniyle diş kanaması bendede oluyor diş fırçalarken ama bişry yapmıyorum cok rahatsız etmiyor.

Allah tamamina erdirsin canim..malesef benim de dis etleri fena dis kaybi yasiycam die korkuyorum 1gun arayla fircaliyorum korkudan paradontax aldim dis macunu ama pek faydasi olmadi bende bilmiyorum o yüzden ne yapabilcegimizi
Cvbın için teşekkür ederim canım dişlerimi kaybedicem korkusu bende de var. Bi tanıdığım sirkeli suyla gargara yap Dedi akşam onu denicem

Bende cam biberonların kaynatıldığını biliyorum özellikle. Kaynatıcsm kendim. Bide öncesinde karbonatlı sirkeli sudada bekletiliyor.

Kızlar bebeklerinizin hareketleri nasıl ?

Merhaba canım hayırlı olsun benimde iki çift yumurta kızım olucak Allahın izniyle diş kanaması bendede oluyor diş fırçalarken ama bişry yapmıyorum cok rahatsız etmiyor.
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına versin inş hepimizin bebeklerini amin. Canım diş kanaması da oluyor bide Dişetlerim kabardı dilim hep oralara gidiyor acıyor kalsiyum alımım bana göre iyi gibi geceleri 300 gr süt- sabahları bol kaşar peyniri- öğlenleri yoğurt yiyorum bide newcal d3 içiyorum çay bardağında bunlara rağmen dişler iflas

min canım inşallah görğn istersen bi diş hekimine genelde doktorlar yönlendiriyor diş hekimine. Bende sadece fırçalarken sızıntı şeklinde kan geliyor bende kalsiyum acısından iyi brzleniyorum ama iki benek tasıyoruz kolay değil herşeyi bizden alıyorlar. Peki saçların nsıl benim çok güçlendi ama lohusalıkla dökülüyormuş sanırım genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…