2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım haklısın 1 bedende 3 kalp taşıyoruz tavsiyen için tşk ederim haftaya kontrolüm var Dr ma danışıp diş hekimine giderim olmazsa. Saçlarım dökülmüyor çok şükür benim saçlar çok dalgalı zor tarandığı için cansın baby şampuanla yıkıyorum yumuşacık oluyor kolay taranıyor.

B
benim bebişler hareket edince sanki karnımın iki yanında hafiften kaşıntı gibi oluyor. Bugün mustela çatlak kremi aldım yarın banyodan sonra sürmeye başlıcam.
Bol bol sür canım ben 1,5 2 aylıkken sürmeye başladım lierac kullanmaya başladım bol su içmenide öneririm nemli olsun vücudun kremde çok önemli

Selam kızlar chicco'nun kolik biberonundan aldım bugün 2 tane aventin cam biberonuna benziyor bakalım kızımda hiç biberon kullanmadim.emzikte nuk'un aldım bakalım neler olacak.strerilizatörler chiccoda 199tlydi kullanan varsa öncesinde önerir mısınız?

Git git bakımı tedavisi yapılır kötüye gitmesindense bazısı kaybediyor dişlerini. Benimde saçlarım acuçlarıma gelirsi çok fenaydı hmilelikte güçlendi inşallah eskiye dönmez. Bu aradakarnın kaşındıpı zaman sakın kaşıma çatlamasını tetikliyor. Benim kaşındığı zaman ya duşa girerim ya da hemen krem sürerim

Canım 2. El düşünür müsün genelde sterilizatörleri 2. Elde alıyorlar ya da yakın çevrede birisinde varsa ondanda temin edebilirsin. Ben şimdilik düşünmüyorum ihtiyaç halinde alırım sana bana herkes süt sağma makinası al diyor kafam karıştı daha almadım napsam bilmiyorum

Kızlar bşy sorcam ben uzandıgımda sağdan sola dönerken kasıklarımda agrı oluyor .. yatıyorsam ayağa kalkınca yine agrı oluyor baskı oluyor şimdiden normalmi

Sağma makinası ilk etapta süper işe yarıyor eğer çalışmayacaksan sütünü sırayla emzirirsin.ama çalışacaksan hemen al bence.bende eski tekli madela var sadece tetiklemesi için kullanacağım.sonrası süt ve mama takviyesi mecburen

Kızlar bşy sorcam ben uzandıgımda sağdan sola dönerken kasıklarımda agrı oluyor .. yatıyorsam ayağa kalkınca yine agrı oluyor baskı oluyor şimdiden normalmi
Canım benim kasıklarda değilde dönerken karnımda acı hissediyorum dönemiyorum zaten oturur halde yatıyorum normal sanırım ikiz taşımasının sıkıntısı erken başlıyor biraZ. Bana acayip baskı yapıyorlar özellikle soldaki kaburgalarımı sıkıştırıyo resmen

Y

Ya bi sorun olmasında daha agrı sızıya razıyım
Benimde sol kaburgam tam göğüs altıma batıyor ve aynı yerin sırtı agrıyor bel agrım oluyor ağrılar çok ama sürekli deil şimdilik sanırım 30 dan sonra aşırı zorlancam

Aynı beni yazmışsın sol taraf göğüs altı kaburgamın ora nasıl sızlıyor anlatamam bazen iğne batması gibi dakikalarca sürüyo. Bende baya ağırlaştım 30 u geçersek gerisi gelir inşallah Allah büyük

Merhaba canim ben pek giremiyordum. Seninle haftamiz ayni. 2 hazirana gun verdi bana doktor. Senin tarih belli mi

O agrı çok değişk Demi yatsam yatamıyorum otursam oturtamıyorum hiç bşy hafifletmiyor ama anladımki yorulunca oluyor bende
Senin haftan negüzel ilerlemiş 30 olmuşsun darısı bana ve bekleyenlere inş:)

O agrı çok değişk Demi yatsam yatamıyorum otursam oturtamıyorum hiç bşy hafifletmiyor ama anladımki yorulunca oluyor bende
Senin haftan negüzel ilerlemiş 30 olmuşsun darısı bana ve bekleyenlere inş:)
Evet popomun kemikleri bile ağrıyo ya sırtım belim heryerim uyku düzeni kalmadı varsın iyi olsunlarda napalım geçicek bu günlerde rabbim iki melek evlat bağışlamış bize sonsuz şükür allah hepimizi kurtarsın son 2 haftadır çok ağırlaştım yoruluyorum 30 sonrası nasıl olcak merak ediyorum

1 ve 2 haziranda bebislerimiz geliyor allah size kolaylik versin darısı bize inşallah 37 haftalik dogacaklar şükür ikinizinkide maşallah size ..

1 ve 2 haziranda bebislerimiz geliyor allah size kolaylik versin darısı bize inşallah 37 haftalik dogacaklar şükür ikinizinkide maşallah size ..
Canım inşallah yaa o kadar heyecanlıyım ki uyuyamıyorum günlerdir.allahıma tevekkül ediyorum umarım herşey yolunda gider.şu pıhtılaşma işi bi sıkıntı yaratmasın işte gerisi hallolur.sanki sezeryan olmamışım bebek bakmamışım gibi offf.ikizler beni acemi etti

Canım aradan zaman geçmiş normal acemi olman pıhtılasma icin igne kullanıyorsun ya ne zaman bırakcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…