2017 de İkiz Annesi Olucaklar

günaydın hepinize... rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah... bende cuma günü aşılama yaptıracağım (1 yıl önce ikiz kaybım var kan pıhtılaşamasından dolayı) dualarınızda banada yer verin hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin inşallah.. (buarada dört yumurtam oluştu )

İnşallah canım allah büyük ol dedimi olur inşallah ikizleri ne çok üzüldüm. Allah sağ sağlım kucağına aldırır inşallah emeklerinin karsiligini

Maşallah canım rabbim gönlünüze göre versin bende de pıhtılaşma var umarım bu sefer herşey yolunda gider.

Kan pirtilasmasi dedikçe ben korkuyorum allah korusun iyi haberlerle gel inşallah
Canım benim bu zamana kadar neler yaşadık allaha çok şükür bu zamana geldik ilk üç ay pıhtı atabilir dedi 2.üç ay olabilir dedi doktor şimdi artık bitti sayılır hareketlerini hergün takip ediyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ağlatmasın bu saatten sonra veren rabbim güldürsün dilerim

Kan pirtilasmasi dedikçe ben korkuyorum allah korusun iyi haberlerle gel inşallah
çok şükür bu zamana kadar gelmiş korkutmak için yazmadım kendimi kötü hissettim şuan çok üzgünüm... ben pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum hap ve iğne kullanınca sorun olmuyormuş çok şükür önceden bilip tedbir almak en güzeli ..
inşallah sağlıkla doğar bebekleriniz..

Yok tatlım öyle algılamadım merak etme.sadece sezeryandan korkuyorum biraz.kızım var onu bırakıp ameliyata girmek zor olacak sadece.geçip gidecek göz açıp kapayana kadar diyorum bi yandanda karmaşık duygular işte

Korkma üzülme ben günde 10 tane sezaryen videosu izliyorum gittiği geldiği 1 oluyor valla allah buyuk

canım ya cocuklar anlamaz ki senin durumundan annesini yanında istiyor dr izin verirse git bence sevinsin cimcime

A
canım ya cocuklar anlamaz ki senin durumundan annesini yanında istiyor dr izin verirse git bence sevinsin cimcime
Ah canım aynen öyle anlamak istemiyor bende üzülüyorum 3taneye nasıl bölüneceğiz bakalım 10 yıllık sultanlık bitmeye yakın kızım 5 yaşına geri döndü valla ☺☺☺☺

A

Ah canım aynen öyle anlamak istemiyor bende üzülüyorum 3taneye nasıl bölüneceğiz bakalım 10 yıllık sultanlık bitmeye yakın kızım 5 yaşına geri döndü valla ☺☺☺☺
Allah kolaylığını verir canım ya ne kadar büyük olursa olsun kıskanır cocuk nede olsa pabuçu dama atılacak

Geçen gün seni düşünüyordum benim kide 1 haziran :)
Ard arda kavuscaz o zaman insallah bebeklerimize. Ben cok agirlastm biraz otursam batiyor ama katlaniyor insan. Pzt tekrar gdcez doktora sikinti yoksa 2 hazirani kesinlestiricez dedi.
1 ve 2 haziranda bebislerimiz geliyor allah size kolaylik versin darısı bize inşallah 37 haftalik dogacaklar şükür ikinizinkide maşallah size ..
Canim cok sagol. Darisi sizlerin basina bu haftalara gelin saglikla insallah

Kızlar cuma günü 8:30 oldu bizim doğum çünkü suları azalmış dr beklemenin anlamı yok dedi.durum bu dualarınızı eksik etmeyin
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok şükür sayılı günlerin var Rabbim hayırlısıyla kurtarsın. Bizde o günleri görelim inşallah. Benim şimdiden sol tarafa yatarken kaburgam acımaya başladı sonunu hiç düşünemiyorum.

Kızlar cuma günü 8:30 oldu bizim doğum çünkü suları azalmış dr beklemenin anlamı yok dedi.durum bu dualarınızı eksik etmeyin
Canim dualarimiz seninle. Saglikla kucagina al insallah bebislerini. Pihtulasna olayini kafan hic takma benim etrafimda en az 5 arkadasimda vardi doguma kadar igne kullandilar hic siknti yasamadilar dogumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…