- 31 Temmuz 2010
- 395
- 372
- 303
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #10.941
İnşallah canım allah büyük ol dedimi olur inşallah ikizleri ne çok üzüldüm. Allah sağ sağlım kucağına aldırır inşallah emeklerinin karsiliginigünaydın hepinize... rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah... bende cuma günü aşılama yaptıracağım (1 yıl önce ikiz kaybım var kan pıhtılaşamasından dolayı) dualarınızda banada yer verin hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin inşallah.. (buarada dört yumurtam oluştu )
Maşallah canım rabbim gönlünüze göre versin bende de pıhtılaşma var umarım bu sefer herşey yolunda gider.günaydın hepinize... rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah... bende cuma günü aşılama yaptıracağım (1 yıl önce ikiz kaybım var kan pıhtılaşamasından dolayı) dualarınızda banada yer verin hamilelerin duası kabul olurmuş rabbim bana ve isteyen herkese sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin inşallah.. (buarada dört yumurtam oluştu )
Cemrem senin gün tamam git al bebeklerini kucağına allah korusun risk varsa bekleme artikMaşallah canım rabbim gönlünüze göre versin bende de pıhtılaşma var umarım bu sefer herşey yolunda gider.
çok teşekkür ederim allah razı olsun.. rabbim sizede sorunusuz bir doğum nasip eder inşallah..İnşallah canım allah büyük ol dedimi olur inşallah ikizleri ne çok üzüldüm. Allah sağ sağlım kucağına aldırır inşallah emeklerinin karsiligini
amin inşallah rabbim sizede sorunsuz doğumlar nasip eder inşallah..Maşallah canım rabbim gönlünüze göre versin bende de pıhtılaşma var umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Canım son kontrol bugün bakalım dr 1ine gün verdi zaten o ne derse o.36+2yiz bugün bakalım neler diyecek?Cemrem senin gün tamam git al bebeklerini kucağına allah korusun risk varsa bekleme artik
Kan pirtilasmasi dedikçe ben korkuyorum allah korusun iyi haberlerle gel inşallahCanım son kontrol bugün bakalım dr 1ine gün verdi zaten o ne derse o.36+2yiz bugün bakalım neler diyecek?
Canım benim bu zamana kadar neler yaşadık allaha çok şükür bu zamana geldik ilk üç ay pıhtı atabilir dedi 2.üç ay olabilir dedi doktor şimdi artık bitti sayılır hareketlerini hergün takip ediyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ağlatmasın bu saatten sonra veren rabbim güldürsün dilerimKan pirtilasmasi dedikçe ben korkuyorum allah korusun iyi haberlerle gel inşallah
Canım benim bu zamana kadar neler yaşadık allaha çok şükür bu zamana geldik ilk üç ay pıhtı atabilir dedi 2.üç ay olabilir dedi doktor şimdi artık bitti sayılır hareketlerini hergün takip ediyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ağlatmasın bu saatten sonra veren rabbim güldürsün dilerim
çok şükür bu zamana kadar gelmiş korkutmak için yazmadım kendimi kötü hissettim şuan çok üzgünüm... ben pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum hap ve iğne kullanınca sorun olmuyormuş çok şükür önceden bilip tedbir almak en güzeli ..Kan pirtilasmasi dedikçe ben korkuyorum allah korusun iyi haberlerle gel inşallah
Yok tatlım öyle algılamadım merak etme.sadece sezeryandan korkuyorum biraz.kızım var onu bırakıp ameliyata girmek zor olacak sadece.geçip gidecek göz açıp kapayana kadar diyorum bi yandanda karmaşık duygular işteçok şükür bu zamana kadar gelmiş korkutmak için yazmadım kendimi kötü hissettim şuan çok üzgünüm... ben pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum hap ve iğne kullanınca sorun olmuyormuş çok şükür önceden bilip tedbir almak en güzeli ..
inşallah sağlıkla doğar bebekleriniz..
Korkma üzülme ben günde 10 tane sezaryen videosu izliyorum gittiği geldiği 1 oluyor valla allah buyukYok tatlım öyle algılamadım merak etme.sadece sezeryandan korkuyorum biraz.kızım var onu bırakıp ameliyata girmek zor olacak sadece.geçip gidecek göz açıp kapayana kadar diyorum bi yandanda karmaşık duygular işte
canım ya cocuklar anlamaz ki senin durumundan annesini yanında istiyor dr izin verirse git bence sevinsin cimcimeGünaydın arkadaşlar uykusuz bir geceden daha çıktık.kızımın mezuniyeti var bu akşam gelemem annem dedim ağlama kıyamet koptu bende üzüntümden hiç uyuyamadım.son kontrolümüz var bugün bakalım dr izin verirse belki gidebilirim
Ah canım aynen öyle anlamak istemiyor bende üzülüyorum 3taneye nasıl bölüneceğiz bakalım 10 yıllık sultanlık bitmeye yakın kızım 5 yaşına geri döndü valla ☺☺☺☺canım ya cocuklar anlamaz ki senin durumundan annesini yanında istiyor dr izin verirse git bence sevinsin cimcime
Allah kolaylığını verir canım ya ne kadar büyük olursa olsun kıskanır cocuk nede olsa pabuçu dama atılacakA
Ah canım aynen öyle anlamak istemiyor bende üzülüyorum 3taneye nasıl bölüneceğiz bakalım 10 yıllık sultanlık bitmeye yakın kızım 5 yaşına geri döndü valla ☺☺☺☺
Ard arda kavuscaz o zaman insallah bebeklerimize. Ben cok agirlastm biraz otursam batiyor ama katlaniyor insan. Pzt tekrar gdcez doktora sikinti yoksa 2 hazirani kesinlestiricez dedi.Geçen gün seni düşünüyordum benim kide 1 haziran :)
Canim cok sagol. Darisi sizlerin basina bu haftalara gelin saglikla insallah1 ve 2 haziranda bebislerimiz geliyor allah size kolaylik versin darısı bize inşallah 37 haftalik dogacaklar şükür ikinizinkide maşallah size ..
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok şükür sayılı günlerin var Rabbim hayırlısıyla kurtarsın. Bizde o günleri görelim inşallah. Benim şimdiden sol tarafa yatarken kaburgam acımaya başladı sonunu hiç düşünemiyorum.Kızlar cuma günü 8:30 oldu bizim doğum çünkü suları azalmış dr beklemenin anlamı yok dedi.durum bu dualarınızı eksik etmeyin
Canim dualarimiz seninle. Saglikla kucagina al insallah bebislerini. Pihtulasna olayini kafan hic takma benim etrafimda en az 5 arkadasimda vardi doguma kadar igne kullandilar hic siknti yasamadilar dogumdaKızlar cuma günü 8:30 oldu bizim doğum çünkü suları azalmış dr beklemenin anlamı yok dedi.durum bu dualarınızı eksik etmeyin
rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah dualarımız seninle...güzel haberlerini bekliyoruz...Kızlar cuma günü 8:30 oldu bizim doğum çünkü suları azalmış dr beklemenin anlamı yok dedi.durum bu dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?