2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Demek ki vakti daha dolmamis kuzularin annesi :) Rabbimin bi bildiği vardır gözün aydın Rabbim tamamina erdirsin inşallah canim...Şükür benim seker sorunum cikmadi canım ama cikan arkadaslar da diyetle atlatiyolar Allah in izniyle bu güzel gunlerimizi kafamiza bisey takmadan rahat gecirelim inşallah huzurunu kaçırma düşünerek

Kızlar cuma günü 8:30 oldu bizim doğum çünkü suları azalmış dr beklemenin anlamı yok dedi.durum bu dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy çok heyecanlı yaa. Ne güzel yolun sonuna geldin, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Rabbim bize de nasip eder inşallah o günleri.

Evet canım benimde ilk gebeligim bi kaç gundur benimde karnımda degişik bişeyler oluyor acaba bebişlermi diyorum yoksa barsak harekwtimi diyorum çok heyacanli,bide gece uyurken hangi tarafa yatarsam ordaki bebek top gibi elime geliyor ozelikle soldekisi daha belirgin

Hoşgeldin canım kuzularını saglıkla alırsın inşallah kucagına yolun cogu bitmiş. Seker konusunda fikrim yok bana test yaptırmadı doktorum.

Bayanlar ben tam 19. Haftaya girerken net olarak hissettim o zamana kadar hep bir emin olmayan durumdaydim. 19. Hafta heh evet işte bu dedim..

Aynen öyle biz de hep aynısını dedik vakit bu vakitmis işte :))) çok sevindim senin adına sorunsuz olmasina seker testinin insan gene de bi tedirgin oluyor ama olmamak gerek haklisin zaten stres de daha cok etkiliyormus . Bu arada haftalarimiz aynı senin de biz kız bir erkek mi nasıl durumlar kiloları umarım her şey yolundadır.

Hoşgeldin canım kuzularını saglıkla alırsın inşallah kucagına yolun cogu bitmiş. Seker konusunda fikrim yok bana test yaptırmadı doktorum.

Hoşbulduk çok teşekkürler, hepimiz insallah sorunsuz sikintisiz yolu vakitli bitiririz. Sana da maşallah çok az kalmış hayırlısıyla vakitlice sonlansin inşallah...

Kızlar bide benim ikizler cok fazla hareket etmiyorlar sizinkiler Nasıl özellikle benim gibi son haftalarda olan hanımlar ne diyorsunuz ? C Cemrem9 ya tatlım cok heyecanlı Rabbim hep yanınızda olsun Can'ım

Kızlar bide benim ikizler cok fazla hareket etmiyorlar sizinkiler Nasıl özellikle benim gibi son haftalarda olan hanımlar ne diyorsunuz ? C Cemrem9 ya tatlım cok heyecanlı Rabbim hep yanınızda olsun Can'ım
Benimkilerin de biraz azaldı bi de yer daraldıgı için hangisi hareket ediyor anlayamıyorum uykuları arttı sanırım. Benimkiler gece hareketleniyor.

Benimkilerin de biraz azaldı bi de yer daraldıgı için hangisi hareket ediyor anlayamıyorum uykuları arttı sanırım. Benimkiler gece hareketleniyor.
Kalbim ve dualarım sizinle Can'ım bu arada yoldayım gece İstanbuldayım insallah ama ben su 2 gündür ayaklarımda sislik başladı bide 3 gündür ishal valla bunaldım ama az hareket ediyorlar Can'ım arada dürtüyorum hemen kıpırdıyorlar kafam karman çorman :) ne düşünsem bilemedim

Kızlar merhaba 3 gündür ishalim geçmiyor.. Bide iki gündür ayaklarım şiş ne yapayım canlarrr
3 gündur gecmiyorsa doktora görün canım kaka tahlili yapıyorlar bende ishal gecirdimde kakada bakteri çikti antibiyotik kullandım gecti sende ihmal sakın etme

Benim de bir kiz bir erkek canim en son 770gr di ikisi de suan bilmiyorum ne kadar oldular kuzular haftaya kontrolumuz var bakalim inşallah güzel gidiodur

Hadi insallah canim benim Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah kolay ve sıkıntısız doğum olur inşallah :)
Sağol canım benim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kızımın mezuniyetine de gittim rahat ve güzel geçti.valla allah yardım ediyor.doğum da sağlıkla bitsin hemen yazacağım size inşallah.@bibuklee ile aynı hastanede olacağız eğer uğrarsam selamınızı iletirim

Sorma bende heyecanlıyım.kuaför işimi hallettim alelacele.yarın da yetişmeyen boyamı yaptırırım sonra fırsat bulamam muhtemelen

Bayanlar ben tam 19. Haftaya girerken net olarak hissettim o zamana kadar hep bir emin olmayan durumdaydim. 19. Hafta heh evet işte bu dedim..
Canım benim şeker yüklemem de 165 çıkmıştı endokrin dr yönlendirdi diyet zaten yapıyordum ne yapıyorsan devam lıkır lıkır şeker içiyorsun kızım normaldir dedi.artık cuma günü doğum gerçekleşecek sonrasına bişey kalmasın tek ümidim bu.yaşadıklarını okudum hayat sana sapasağlam gurur duyup sonsuz sevginle sarmalayacağın evlatlar nasip etsin birbirinizin şansı olun umarım.sevgilerimle...

hanımlar 3 senedir bebek istiyorum ben de ALLAH hepinizin evlatlarını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah amin cümlemize inşallah amin..
ben 4 gün önce gece kahverengi az da temiz kan şeklinde akıtım oldu gece uyuyana kadar devam etti peçeteye silindikçe şuan adet günüme 5 gün var yani adetime düz hesap 10 gün önce oldu sonrasında hiç kanama olmadı yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyorum sizler de böyle bir durum yaşayan var mı heyecanla günleri sayıyorum

Slm ilet canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…