- 29 Eylül 2014
- 508
- 336
- 33
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.101
Benim tek yumurtaydı ve ilk başta bir kese görmüştük meğersem ikiye bölünmüş 2 gün sonradan geliyor ikincisi. Benimde hep içimde bi ikiz vardı sanki öyle hissediyordum hep. Öyle olduAmin canım hepimizin, ay inşallah benimki de ikizdir. allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder,
bazen ole olur canım belı olmuyo bebeklerın ısı bazen yok gıbıler bazende bız burdayız dıolr o toplanma gerılme bebısde olabılır canım bende oluyodu sımdı yok sımdı kasılmalar basladı benım tas gbı oluyo karnım detaylı ultrasyonda bısey cıkaz ınsllah canım her yerıne bakıyo ıyce kontrol edıyo net cınsıyet tahmınıde yapıyo hayrlısı olsun de kalbını temız tut ınsllh rabbım hrlısıyla dogmalarını naıp etsınBen bebeklerin hareketlerini hep sag tarafta hissediyorum sol tarafta daha toparlanma ve gerilme oluyor ayni durumu yasayan var mi?
Bide cuma gunu detayli ultrasona giricem biraz gerginim. 2li testi yaptirmadim pisman da degilim ama kafamda ki senaryolari anlatamam...:s
Kızlar ne kadar su içiyorsunuz? 3lt iç Dedi doktor ama ben içemiyorum o kadar
Aynen ben de çok mutlu oluyorum sizlerle konuştukça :)Merhaba canım hoşgeldin
Aynı haftadayız ay çok mutlu oluyorum böyle
Bende daha hissedemiyorum ama düz yatınca bişiler oluyor gibi sırtüstü
Bana da 3lt. İç dedi
Bende içemiyorum ama zorluyorum elimden geldikçe
abuuuu yerım onlrı bennnnn ay heycanlanıom gıt gıde dogsalr sevsek gıydırsek hyrla bende artk yavas yavas baslasam ıyı olcak sanırım :) hayrla gıysınler gelsınlerde canımmmmKizlar ben bugun bebislerime 5li takimlardan aldm birde emziklerini aldm :)
Evet evetttt bende cok heycanlaniyorum dogsunlar hayirlisiyla giydirelim. Cokkk guzel ya onlra bakip duruyorum :)abuuuu yerım onlrı bennnnn ay heycanlanıom gıt gıde dogsalr sevsek gıydırsek hyrla bende artk yavas yavas baslasam ıyı olcak sanırım :) hayrla gıysınler gelsınlerde canımmmm
Kizlar ben bugun bebislerime 5li takimlardan aldm birde emziklerini aldm :)
kızlarrr kavunu karpuzu seftalıyı bol bol yesek ıyı olur zamanı gecıyo artk bunlar ozellıkle kavun karpuz cok faydalı önce biricik annemin tecrubesi sonra benim 6 yasındakı kızımdan dolayı tecrubem bol bol yıyelım sezon bıtmeden ben haftada 3 kavun 3 karpuz ögütüyom valla :)bunlar için anniişlerrrrr
Bende 1er tane emzik aldm baska gerek yok dediler almadm baska almcmdagüle güle giysinler inşallah
bende emzik philips avent aldım çok tatlı oluyor bebeklerde :)
bir de müslin bezlerden ve ağız mendili falan aldım ebebekten
Benim doktorumda muzu onerdi birde maden suyucanım muz ve kaşar da öneriyorlar çok internette:) tosun olsunlar
Benim doktorumda muzu onerdi birde maden suyu
Ben balik hic yemiyorum yemiyodumda onceden. Meyveli iciyorum ben sade icemiyorum. Doktr sdce maden suyu dedi meyveli sade demedi ama sadesi daha iyidir bencehadi ya meyveli mi sade mi önerdi canım
muzu çok duydum kabız olma pahasına yemeye çalışıyorum
avakado pahalı olmasa o da iyi
balık çok yiyemiyorum ben
mzu pek sevmiyom yacanım muz ve kaşar da öneriyorlar çok internette:) tosun olsunlar
Allah yardımcın olsun sağlıklı yumoşların olsun tutsun inşallah benimde 2. Denememde tutdu girerken toplamaya bildiğim bütün sureleri okudum bol bol da ihlas dualar ile gelsin inşallahMrb anne olanlar ve anne adaylari,,,bilerek bu sayfaya giriyorum,,,yeri deil biliorum ama sizlerden ricam bana dua edermisiniz,,ikinci,tup bebek denememdeyim,,ve yarin sabah yumurtalarim toplaniyor,,hamilelerin rabbim sesini tez duyar derler,,inşallah ben sizlerin sagsalim dogum yapmasına duaciyim sizlerde bana duaci olun
bazen ole olur canım belı olmuyo bebeklerın ısı bazen yok gıbıler bazende bız burdayız dıolr o toplanma gerılme bebısde olabılır canım bende oluyodu sımdı yok sımdı kasılmalar basladı benım tas gbı oluyo karnım detaylı ultrasyonda bısey cıkaz ınsllah canım her yerıne bakıyo ıyce kontrol edıyo net cınsıyet tahmınıde yapıyo hayrlısı olsun de kalbını temız tut ınsllh rabbım hrlısıyla dogmalarını naıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?