2017 de İkiz Annesi Olucaklar

KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Sana inanmıyorum
Ne desem şaşırdım maşallah maşallah.tez vakitte çıkarlar canım.neden küvözdeler önlem amaçlıdır belki üzülme sakın sütün olsun.sezeryan mi oldun açılma varsa?

KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
aaa yol mu tetikledi acaba canim ya sen nasılsın geçmiş olsun

Ayyyyyy maşallah yaaa geçmiş olsun çok güzel bebekler niye kuvezde inşallah bişey yoktuk

canım hosgeldin diye msj atcaktım dogum haberini alınca sok oldum nasılsın iyi misin şuan bebeklerine rabbim saglık versin niye küvöze girdiler canım hayırlı olsun

Önlem amaçlı girdiler oğlum 2500 kız 1900 ben cok iyiyim ama şuanda kuvözdeler C Cemrem9 sen ne yaptın Can'ım
Ohh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum benimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var

Kızlar dogum suyu gelince hastaneye ne vakitte gitmek gerekir acaba benim dr un tayini çıktı malesef o yapamıcak bende burdan yarım saatlık yerde bir hastane var oraya gitsem sıkıntı olur mu benimde öyle aniden suyum gelirse

hadi bakalım bir avazda gelsin bebişler inşallah, kolay rahat olsun doğumun canım.

Cemrem aman sıkı tut bu gece bi sürpriz daha kaldiramayiz canim

Gözünaydın canım İstanbul'u canımok merak ettiler senin yaramazlar sanırım hazır gelmişken bi bakalım dediler. Maşallah kilolarıda iyi Allah analı babalı büyütsün.

Artık saatler kaldı canım yarın bu saatlerde inşallah kucagında olacaklar. Hersey yolunda gidecek inşallah dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…