- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.021
Sagol canim...Magnezyum vermedi hic canim randevum carsamba gunu ve doktorum suan izinliGeçmiş olsun kontrolün ne zaman dr
Şöyle durumunu magnezyum kullaniyor musun o kramplara iyi geliyor.
Sana inanmıyorumKıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Ayyyyyy maşallah yaaa geçmiş olsun çok güzel bebekler niye kuvezde inşallah bişey yoktukKıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
canım hosgeldin diye msj atcaktım dogum haberini alınca sok oldumKıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Ohh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum benimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Olur canim olur alis agrilara magnezyum aliyorsundur zaten dimiGünaydın kızlar...Vajina bölgesindeki ağrı mahvedio beni bide sag bacakta kramp başladı agliycak haldeyim
Neeee dur az soktayim ben, anam aniden mi oldu iyimisin bebekler nasil normal mi olduKıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
hadi bakalım bir avazda gelsin bebişler inşallah, kolay rahat olsun doğumun canım.Ohh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum benimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var
Sağol canım yaa. Allahım yardımcı olsun nerede varsa bana da inşallahhadi bakalım bir avazda gelsin bebişler inşallah, kolay rahat olsun doğumun canım.
Cemrem aman sıkı tut bu gece bi sürpriz daha kaldiramayiz canimOhh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum be
Ohh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum benimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var
nimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var
Gözünaydın canım İstanbul'u canımok merak ettiler senin yaramazlar sanırım hazır gelmişken bi bakalım dediler. Maşallah kilolarıda iyi Allah analı babalı büyütsün.KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Artık saatler kaldı canım yarın bu saatlerde inşallah kucagında olacaklar. Hersey yolunda gidecek inşallah dualarımız seninle.Ohh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum benimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var
Ahahahaha yok yaa acil bişey olmasın dua edin bende kaldıramamCemrem aman sıkı tut bu gece bi sürpriz daha kaldiramayiz canim
Doktora gittin mi? Serviks uzunluğu ne durumda? Nasılmış bebişler?Benim kız erkek canım.şuanda malesef korku içinde serviks uzulüm 2cm e dustu doktor evde yatış verdi yarın kontrol var bakalım ne diyecek.sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?