2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canım ugrayabilirsen beklerim yarın da taburcu olamayız büyük ihtimalle oda 306

Evet canım hatırladım semi konuşmuştuk daha önce nasıl gidiyor sürecin iyimi miniklerin 2 oğlanmıydı senin
Benim kız erkek canım.şuanda malesef korku içinde serviks uzulüm 2cm e dustu doktor evde yatış verdi yarın kontrol var bakalım ne diyecek.sen nasilsin

Hoşgeldin öncelikle, benzer şeyleri yasamisiz inşallah sonuna kadar gitmek nasip olur, seker yuklemesinde benimde maalesef şekerim cikti, doktorun öncelikle endokrine ve ayni gün diyetisyene yönlendirdi. Sakin korkma diyetisyenle disiplinli bir şekilde saglikli beslenip kiloyu siz değil bebekler aliyor, 1 hafta uç öğünde yemek öncesi ve donrasi parmaktan ölçüm yaptim protein ve sebze agirlikli beslendim, ve sekerimi diyetle yola koyduk doğuma kadar diyet yapacagim, bebekler bu beslenmede muazzam gelişiyor 1 hafta ondeyiz maşallah. Benim doktorum 75 lik yükleme yaptirdi 2. Ye gerek görmedi. İnşallah 2. De cikmaz sizdede cikarsada diyetle hall olur. Tekrar hoşgeldiniz.

Canim ishalin için doktora git enfeksiyon olabilir ve şişlik için artik her gün tansiyon al. Doktorun şişlik olmaması için sağ tarafa mümkün mertebe yatma dedi ana toplar damar o taraftan geçiyor ve engelle karsilastiginda ödem olabiliyormus, sola yatmaya gayret et.

Minik olarak 15 ama gercek hareket dediğim 18. Haftadan sonra basladi. İkizlerden daha geç hissediliyormus.

Amin güzel duaların için rabbim sana da hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben öncesinde değil ama adet geçtikten 1 hafta sonra kanama şarım başlamıştı kahverengi lekelenme istersen bir test yap belki sonıç pozitiftir

Bilmiyorum canım adetime dört gün kaldı çıkmazsa çok üzülürüm
Hem erken mi olur acaba

Şükür Allah'a kızlar istanbuldayım artık geldim, sabah Dr dayım artık bakalım hayırlısı.. C Cemrem9 tatlım aklım sende bu gece sabah olmaz dualarımız seninle Can'ım hadi sen git ben geliyorum arkandAn Can'ım ... Rabbim güç kuvvet versin sana ve bebeklerine ...

Aynen bende çok heyecan yaptim

Günaydın kızlar...Vajina bölgesindeki ağrı mahvedio beni bide sag bacakta kramp başladı agliycak haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…