- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.001
Canım ugrayabilirsen beklerim yarın da taburcu olamayız büyük ihtimalle oda 306Sağol canım benim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin kızımın mezuniyetine de gittim rahat ve güzel geçti.valla allah yardım ediyor.doğum da sağlıkla bitsin hemen yazacağım size inşallah.@bibuklee ile aynı hastanede olacağız eğer uğrarsam selamınızı iletirim
Dogum yaptin mi canım sen grupta olmayınca haberim olmadi gecmis olsun Allah im anneli babali buyutsun inşallah nasilsin peki bebisler nasılCanım ugrayabilirsen beklerim yarın da taburcu olamayız büyük ihtimalle oda 306
Tamam canım keyif duyarımCanım ugrayabilirsen beklerim yarın da taburcu olamayız büyük ihtimalle oda 306
Geçmiş olsun doğum oldumuCanım ugrayabilirsen beklerim yarın da taburcu olamayız büyük ihtimalle oda 306
Benim kız erkek canım.şuanda malesef korku içinde serviks uzulüm 2cm e dustu doktor evde yatış verdi yarın kontrol var bakalım ne diyecek.sen nasilsinEvet canım hatırladım semi konuşmuştuk daha önce nasıl gidiyor sürecin iyimi miniklerin 2 oğlanmıydı senin
Hoşgeldin öncelikle, benzer şeyleri yasamisiz inşallah sonuna kadar gitmek nasip olur, seker yuklemesinde benimde maalesef şekerim cikti, doktorun öncelikle endokrine ve ayni gün diyetisyene yönlendirdi. Sakin korkma diyetisyenle disiplinli bir şekilde saglikli beslenip kiloyu siz değil bebekler aliyor, 1 hafta uç öğünde yemek öncesi ve donrasi parmaktan ölçüm yaptim protein ve sebze agirlikli beslendim, ve sekerimi diyetle yola koyduk doğuma kadar diyet yapacagim, bebekler bu beslenmede muazzam gelişiyor 1 hafta ondeyiz maşallah. Benim doktorum 75 lik yükleme yaptirdi 2. Ye gerek görmedi. İnşallah 2. De cikmaz sizdede cikarsada diyetle hall olur. Tekrar hoşgeldiniz.Herkese merhaba grubu yeni buldum ve su an gecmis sayfalarınizi okuyarak yetişmeye çalışıyorum.Ağustos annelerinin takip ediyordum ama sizi bulamamıştım maalesef nasıl olduysa ona da anlam veremedim
Bende 26 haftalık hamileyim kısmetse ikizlerimiz olacak. Cinsiyetleri bir kız bir erkek olacak kısmetse.
Ağustos annelerinde de hikayemızı yazmıştım söyle ki, 4 yillik bir yolculuk bizimkisi. Tam dort yildir testler operasyonlar verilen aralar her kotu sonuc sonrasi ayaga kalkmak icin yapilan organizasyonlar derken 14 yil gibi geliyor dusununce. Başarısız iki aşılama ile basladik, ardından gelen tup bebek başarılı bir tutunma ama dokuzuncu haftada kalp durması ve maalesef kürtaj, ardindan bir tüp bebek daha başarısız bir sonuç, sonrasinda dondurulmuş embriyolarla iki transfer iki başarısız sonuç derken uzun bir yol yürüdük.
Eşimde de bende de tespit edilebilen bir sorun olmamasına rağmen bunlarla karşılaşmak çok yipraticiydi. Sebepsiz infertiliteymis her türlüsü çok yıpratıcı uğraşan herkese Rabbim yardım etsin gerçekten.
Son tup bebek denemesine baslamadan önce cok dusunduk tup bebek yapmak ilaclar operasyonlar zor degildi artik onlari kaldirabiliyordum da sonunda negatif sonucu gorunce iste onu kaldiramiyordum. Yikiliyordum, birakiyordum her seyi.. herkesin cocugu olmak zorunda degil bizimki de olmasin diyodum ama doktor da sizin cocugunuz olmaz su sorununuz var desin istiyordum. Bunu duyamayip hic bir sorun yok duydukca kafayi yememek elde degildi.
Son islemden once işi bıraktım, yoğun ve sorumluluğu yüksek bir isim vardi. Bolumde yonetici oldugum icin islemler sürecinde izin kullanmak yada bazi zamanlarda ufak kafa izinleri yapmak sıkıntı olmuyordu ama nihayetinde işlem sonrası dönüp dolaşıp tekrar strese ve sorumluluğa oturuyordum.
Eşimle oturduk konuştuk beş yıldır çalıştığım yerden çıkmak kolay bir karar değildi ama yaşım geçiyordu ve bir beş sene sonra keşke o hamleyi yapsaydım belki bir şeyler değişirdi demek istemiyordum işi bıraktıktan sonra gezmeler tozmalar moral depolamak icin yapilan binbir turlu etkinlik ve aktivitenin ardından başladık gene işlemlere ve şükür bu sefer başarılı bir sonuç ve ikiz
Bir hayli zaman şaşkındik ve ailelerimize bile söylemedik hep tedirginlik ve hep kalp ağızda geçen süreler hala da öyle ama inşallah gruptaki herkesle beraber mutlu sona ulaşacağız.
Buradaki herkesin bebeklerini sağ salim kucağına alabilmesi için dualarım hepimizle beraber. Umut hep var, iyi ki de var...
Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar doğum yapmış onlara gecmis olsun, bazıları sıkıntılı durumda Allah hepimize vakitli, saglikli sikintisiz doğumlar nasip etsin.
Bizde bugün şeker yüklemesi yaptık 50 gramla 176 çıktı tokluk maalesefuc gün sonra 100 gramla tekrar yapılacak bakalım onda ne çıkacak. Şekerle başı dertte olan var mı böyle arkadaşlar ?? sanırım diyet veriliyor nasıl geçiyor?? insülin kullanmaya gerek kalıyor mu ?? tecrübesi olanların cevaplarını rica ederim...
Canim ishalin için doktora git enfeksiyon olabilir ve şişlik için artik her gün tansiyon al. Doktorun şişlik olmaması için sağ tarafa mümkün mertebe yatma dedi ana toplar damar o taraftan geçiyor ve engelle karsilastiginda ödem olabiliyormus, sola yatmaya gayret et.Kalbim ve dualarım sizinle Can'ım bu arada yoldayım gece İstanbuldayım insallah ama ben su 2 gündür ayaklarımda sislik başladı bide 3 gündür ishal valla bunaldım ama az hareket ediyorlar Can'ım arada dürtüyorum hemen kıpırdıyorlar kafam karman çorman :) ne düşünsem bilemedim
Minik olarak 15 ama gercek hareket dediğim 18. Haftadan sonra basladi. İkizlerden daha geç hissediliyormus.Selam kizlar nasılsınız doğum yapicak arkadaşlar Allah saglıklı şekilde yavrularınızı kuçagınıza almayi nasip etsin aay bende çok heyacanlaniyorum sizinle birlikte sayı gunleriniz kaldı.Ben yeni 17 haftaya girdim merakla hareketlerini bekliyorum sizler kaçınçı haftada his etmeye başladınız hareketlerini
Amin güzel duaların için rabbim sana da hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben öncesinde değil ama adet geçtikten 1 hafta sonra kanama şarım başlamıştı kahverengi lekelenme istersen bir test yap belki sonıç pozitiftirhanımlar 3 senedir bebek istiyorum ben de ALLAH hepinizin evlatlarını hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip eder inşallah amin cümlemize inşallah amin..
ben 4 gün önce gece kahverengi az da temiz kan şeklinde akıtım oldu gece uyuyana kadar devam etti peçeteye silindikçe şuan adet günüme 5 gün var yani adetime düz hesap 10 gün önce oldu sonrasında hiç kanama olmadı yerleşme kanaması olmasından şüpheleniyorum sizler de böyle bir durum yaşayan var mı heyecanla günleri sayıyorum
Bilmiyorum canım adetime dört gün kaldı çıkmazsa çok üzülürümAmin güzel duaların için rabbim sana da hayırlısını nasip etsin inşallah. Ben öncesinde değil ama adet geçtikten 1 hafta sonra kanama şarım başlamıştı kahverengi lekelenme istersen bir test yap belki sonıç pozitiftir
Geçmiş olsun kontrolün ne zaman drGünaydın kızlar...Vajina bölgesindeki ağrı mahvedio beni bide sag bacakta kramp başladı agliycak haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?