2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Benim de bir kiz bir erkek canim en son 770gr di ikisi de suan bilmiyorum ne kadar oldular kuzular haftaya kontrolumuz var bakalim inşallah güzel gidiodur

Maşallah Allah bağışlasın canım eminim her şey yolundadır içini ferah tut. Ben de kontrol öncesi günlerde çok stres oluyorum söylemesi kolay sakin kal demenin ama oyle olmuuot iste bu yuzden biliyorum ama sakin kalmak gerek

Çok teşekkür ederim ne güzel dilekler bunlar çok incesin. Demek doğum yarın Allah sağ salim sikintisiz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzularini. Senin için dua edeceğim bugün sen de bizleri bilgilendir muhakkak. Her şeyin sikintisiz sorunsuz ve şahane olacağı bir gün olacak buna inancım tam sen de kendini öyle şartla ve öyle git lütfen

Senin güzel dileklerin içinde ben çok teşekkür ederim.vallahi herkes benden çok daha heyecanlı eşim annem etrafımda dönüp duruyorlar geriliyorum.ama moralli kalmam lazım yarın herşeyin yolunda gitmesi tek tesellim dualarınız ile yanımda olun.ilk fırsatta güzel haberler vermek dileğiyle

Hosbulduk çok teşekkür ederim. Sana da cok gecmis olsun yasadigimiz seyler yazarken anlatirken belki cok kolay ama yasarken oyle olmuyor hakikaten zor surecler. Allah nerde isteyen ugrasan varsa yardim etsin. Seker konusunda Maşallah ne güzel üstesinden gelmişsin, tebrik ediyorum darısı başıma diyelim. ben de şimdiden diyete başladım aslında diğer yüklemeye kadar bakalım belki bir şey fark eder. Sadece bebeklere de geçecek yada gida konusunda geri kalacaklar diye endişe ediyorum aslında malum zaten ikiz ve eşittir az kilo beni korkutuyor. yoksa aç kalmak bile gerekse aç kalınır yapacak bisi yok çok bekledik bu bebekleri. Ama maşallah seninkiler önde bile diyetle bu bana çok moral verdi yazdığın için de çok teşekkür ederim.

Sagol canim...Magnezyum vermedi hic canim randevum carsamba gunu ve doktorum suan izinli

Canım C Cemrem9 da söylemiş magnezyum harika gercekten. bende de vardı o kramplar bacağımı bile kaldiramiyordum bazen şimdi günde bir magnezyum içiyorum ve çok iyi geldi. 15. Haftalarda başlamıştı ama sık değildi doktor kramp oldukça içersin demişti o zamanlar öyle yaptım. Son kontrolde ara ara içiyorum diyince şimdi her gün içsen daha iyi kasilmaları da önler dedi bilgin olsun. Bazı arkadaşlarım günde iki tane bile içiyor.

Merhaba
Öncelikle gözün aydın. Allah sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin. Şeker yüklemesi sonucu bende de yüksek çıktı. Diyete başladık ama düşüremedik maalesef. 3 haftadır inusiline başladım. Ilk zamanlar çok tedirgin olmuştum ama artık alıştım. Doktor hicbir zararı olmadığını tan tersi sürekli kontrol etmenin iyi olduğunu söyledi. Onun için sakın kafana takma. Dua edelim diyetle asılabilsin. Güzel bir gebelik gecirmen dileklerimle

Canim şöyle diyim bebeği etkileyecek seker zaten 27 haftadan sonra etkili, ve zaten o seviyede değil sekerimiz, diyete gelirsek verilen diyet listesindeki yemekler benim normalde gediğinin iki kati tabi sidir seker karbonhidrat, diyete başladım dedin ya yüklemede normal cikarsada o diyetini bozmaman gerek ben o yüzden yükleme yapmadan diyet yapmadimki seker seviyemi goruyum. Peynir, yoğurt, 2 yumurta, et,badem ve çiğ sebze her gün tüketiliyor, diğer besinlerde size kalmis. İnşallah yolunda gider

Dogum yaptin mi canım sen grupta olmayınca haberim olmadi gecmis olsun Allah im anneli babali buyutsun inşallah nasilsin peki bebisler nasıl
Evet cnm anneler günü suprizi yaptı benim afacanlar doğum yapali 11 gün oldu sadece aralarda 3 gece evimde kalabildim ben iyiyim şükür ama oğullarından birinde inatçı sarılık çıktı taburcu olduk ertesi gün kontrolde yine yattık taburcu olup yine yattık şimdi biraz daha iyi inşaallah bu kez son taburculugimuz olur eğer olabilirsek :$

Geçmiş olsun doğum oldumu
Evet cnm sezeryanla aldı nöbetçi dr.çok şükür darısı sizlerin başına

KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Gözünüz aydın. Maşallah kiloları iyi. Tez zamanda çıkarlar da kavuşursunuz inşallah. 6 cm açıklıkla normal mi yaptınız sezeryana mı aldılar?

KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Canım gozunuz aydın Allah analı babalı saglıklı buyutmeyi nasip etsin tez zamanda kuçagınıza alırsınız inşallah

Canım şimdi nekadar heyacanlısındır Allah saglıklı şekilde kuçagınıza almayi nadib etsin inşallah

Kızlar bende kontrolden geldim şimdi biri kesin kız oburıda kıza benziyor dedi,bide zeka testı istedi bende şartmı yaptırmam desem biz oneriyoruz dedi,eşim Allah vermiş zaten yaptırsan nolacakki yaptırmiyalım diyor bide sizin fikrinizi almak istiyorum sizler yaptırdınızmı

Çok teşekkür ederim. Sizin de hayırlı olsun Allah hepimize zamanında sağlıkla sıhhatle kucagimiza almayı nasip etsin.
İnsülin işine alışmak en zor kısmı sanırım sen onu aşmışsın maşallah süper,aynen öyle bebekleri kontrol altında tutalım gerisi boş aslında. Kafaya takma meselesinde de kesinlikle çok haklısın stres zaten çok daha kötü etkiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…