- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.041
Benim de bir kiz bir erkek canim en son 770gr di ikisi de suan bilmiyorum ne kadar oldular kuzular haftaya kontrolumuz var bakalim inşallah güzel gidiodur
Canım benim şeker yüklemem de 165 çıkmıştı endokrin dr yönlendirdi diyet zaten yapıyordum ne yapıyorsan devam lıkır lıkır şeker içiyorsun kızım normaldir dedi.artık cuma günü doğum gerçekleşecek sonrasına bişey kalmasın tek ümidim bu.yaşadıklarını okudum hayat sana sapasağlam gurur duyup sonsuz sevginle sarmalayacağın evlatlar nasip etsin birbirinizin şansı olun umarım.sevgilerimle...
Ay inşallah inşallah tek duam herkes zamanlica planli doğum yapsin canim ya isin esprisi o, sabah resmen sok oldum desem yeri.Ahahahaha yok yaa acil bişey olmasın dua edin bende kaldıramam
Üstten USG ile bakilabilir fakat gerçek sonuç alttan USG,Serviks uzunluğuna nasıl bakılıyo
Senin güzel dileklerin içinde ben çok teşekkür ederim.vallahi herkes benden çok daha heyecanlı eşim annem etrafımda dönüp duruyorlar geriliyorum.ama moralli kalmam lazım yarın herşeyin yolunda gitmesi tek tesellim dualarınız ile yanımda olun.ilk fırsatta güzel haberler vermek dileğiyleÇok teşekkür ederim ne güzel dilekler bunlar çok incesin. Demek doğum yarın Allah sağ salim sikintisiz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin kuzularini. Senin için dua edeceğim bugün sen de bizleri bilgilendir muhakkak. Her şeyin sikintisiz sorunsuz ve şahane olacağı bir gün olacak buna inancım tam sen de kendini öyle şartla ve öyle git lütfen
Hoşgeldin öncelikle, benzer şeyleri yasamisiz inşallah sonuna kadar gitmek nasip olur, seker yuklemesinde benimde maalesef şekerim cikti, doktorun öncelikle endokrine ve ayni gün diyetisyene yönlendirdi. Sakin korkma diyetisyenle disiplinli bir şekilde saglikli beslenip kiloyu siz değil bebekler aliyor, 1 hafta uç öğünde yemek öncesi ve donrasi parmaktan ölçüm yaptim protein ve sebze agirlikli beslendim, ve sekerimi diyetle yola koyduk doğuma kadar diyet yapacagim, bebekler bu beslenmede muazzam gelişiyor 1 hafta ondeyiz maşallah. Benim doktorum 75 lik yükleme yaptirdi 2. Ye gerek görmedi. İnşallah 2. De cikmaz sizdede cikarsada diyetle hall olur. Tekrar hoşgeldiniz.
Sagol canim...Magnezyum vermedi hic canim randevum carsamba gunu ve doktorum suan izinli
KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Arkadaşıma parmakla kontrol etmiş doktor daÜstten USG ile bakilabilir fakat gerçek sonuç alttan USG,
MerhabaHerkese merhaba grubu yeni buldum ve su an gecmis sayfalarınizi okuyarak yetişmeye çalışıyorum.Ağustos annelerinin takip ediyordum ama sizi bulamamıştım maalesef nasıl olduysa ona da anlam veremedim
Bende 26 haftalık hamileyim kısmetse ikizlerimiz olacak. Cinsiyetleri bir kız bir erkek olacak kısmetse.
Ağustos annelerinde de hikayemızı yazmıştım söyle ki, 4 yillik bir yolculuk bizimkisi. Tam dort yildir testler operasyonlar verilen aralar her kotu sonuc sonrasi ayaga kalkmak icin yapilan organizasyonlar derken 14 yil gibi geliyor dusununce. Başarısız iki aşılama ile basladik, ardından gelen tup bebek başarılı bir tutunma ama dokuzuncu haftada kalp durması ve maalesef kürtaj, ardindan bir tüp bebek daha başarısız bir sonuç, sonrasinda dondurulmuş embriyolarla iki transfer iki başarısız sonuç derken uzun bir yol yürüdük.
Eşimde de bende de tespit edilebilen bir sorun olmamasına rağmen bunlarla karşılaşmak çok yipraticiydi. Sebepsiz infertiliteymis her türlüsü çok yıpratıcı uğraşan herkese Rabbim yardım etsin gerçekten.
Son tup bebek denemesine baslamadan önce cok dusunduk tup bebek yapmak ilaclar operasyonlar zor degildi artik onlari kaldirabiliyordum da sonunda negatif sonucu gorunce iste onu kaldiramiyordum. Yikiliyordum, birakiyordum her seyi.. herkesin cocugu olmak zorunda degil bizimki de olmasin diyodum ama doktor da sizin cocugunuz olmaz su sorununuz var desin istiyordum. Bunu duyamayip hic bir sorun yok duydukca kafayi yememek elde degildi.
Son islemden once işi bıraktım, yoğun ve sorumluluğu yüksek bir isim vardi. Bolumde yonetici oldugum icin islemler sürecinde izin kullanmak yada bazi zamanlarda ufak kafa izinleri yapmak sıkıntı olmuyordu ama nihayetinde işlem sonrası dönüp dolaşıp tekrar strese ve sorumluluğa oturuyordum.
Eşimle oturduk konuştuk beş yıldır çalıştığım yerden çıkmak kolay bir karar değildi ama yaşım geçiyordu ve bir beş sene sonra keşke o hamleyi yapsaydım belki bir şeyler değişirdi demek istemiyordum işi bıraktıktan sonra gezmeler tozmalar moral depolamak icin yapilan binbir turlu etkinlik ve aktivitenin ardından başladık gene işlemlere ve şükür bu sefer başarılı bir sonuç ve ikiz
Bir hayli zaman şaşkındik ve ailelerimize bile söylemedik hep tedirginlik ve hep kalp ağızda geçen süreler hala da öyle ama inşallah gruptaki herkesle beraber mutlu sona ulaşacağız.
Buradaki herkesin bebeklerini sağ salim kucağına alabilmesi için dualarım hepimizle beraber. Umut hep var, iyi ki de var...
Okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar doğum yapmış onlara gecmis olsun, bazıları sıkıntılı durumda Allah hepimize vakitli, saglikli sikintisiz doğumlar nasip etsin.
Bizde bugün şeker yüklemesi yaptık 50 gramla 176 çıktı tokluk maalesefuc gün sonra 100 gramla tekrar yapılacak bakalım onda ne çıkacak. Şekerle başı dertte olan var mı böyle arkadaşlar ?? sanırım diyet veriliyor nasıl geçiyor?? insülin kullanmaya gerek kalıyor mu ?? tecrübesi olanların cevaplarını rica ederim...
Iyiki geldin canım ayağına yüreğine sağlık çok mutlu ettin beni❤Rabbim en kolay şekilde yavrularina kavuşmayı nasip etsinTamam canım keyif duyarım
Canim şöyle diyim bebeği etkileyecek seker zaten 27 haftadan sonra etkili, ve zaten o seviyede değil sekerimiz, diyete gelirsek verilen diyet listesindeki yemekler benim normalde gediğinin iki kati tabi sidir seker karbonhidrat, diyete başladım dedin ya yüklemede normal cikarsada o diyetini bozmaman gerek ben o yüzden yükleme yapmadan diyet yapmadimki seker seviyemi goruyum. Peynir, yoğurt, 2 yumurta, et,badem ve çiğ sebze her gün tüketiliyor, diğer besinlerde size kalmis. İnşallah yolunda giderHosbulduk çok teşekkür ederim. Sana da cok gecmis olsun yasadigimiz seyler yazarken anlatirken belki cok kolay ama yasarken oyle olmuyor hakikaten zor surecler. Allah nerde isteyen ugrasan varsa yardim etsin. Seker konusunda Maşallah ne güzel üstesinden gelmişsin, tebrik ediyorum darısı başıma diyelim.ben de şimdiden diyete başladım aslında diğer yüklemeye kadar bakalım belki bir şey fark eder. Sadece bebeklere de geçecek yada gida konusunda geri kalacaklar diye endişe ediyorum aslında malum zaten ikiz ve eşittir az kilo beni korkutuyor. yoksa aç kalmak bile gerekse aç kalınır yapacak bisi yok çok bekledik bu bebekleri. Ama maşallah seninkiler önde bile diyetle bu bana çok moral verdi yazdığın için de çok teşekkür ederim.
Evet cnm anneler günü suprizi yaptı benim afacanlar doğum yapali 11 gün oldu sadece aralarda 3 gece evimde kalabildim ben iyiyim şükür ama oğullarından birinde inatçı sarılık çıktı taburcu olduk ertesi gün kontrolde yine yattık taburcu olup yine yattık şimdi biraz daha iyi inşaallah bu kez son taburculugimuz olur eğer olabilirsek :$Dogum yaptin mi canım sen grupta olmayınca haberim olmadi gecmis olsun Allah im anneli babali buyutsun inşallah nasilsin peki bebisler nasıl
Evet cnm sezeryanla aldı nöbetçi dr.çok şükür darısı sizlerin başınaGeçmiş olsun doğum oldumu
Son haftalarda parmakla olabiliyor fakat erken dönemde yapilmaz en azindan bizim doktor karsi canim.Arkadaşıma parmakla kontrol etmiş doktor da
Gözünüz aydın. Maşallah kiloları iyi. Tez zamanda çıkarlar da kavuşursunuz inşallah. 6 cm açıklıkla normal mi yaptınız sezeryana mı aldılar?KıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Canım gozunuz aydın Allah analı babalı saglıklı buyutmeyi nasip etsin tez zamanda kuçagınıza alırsınız inşallahKıZlar ben doğum yaptım gece sabaha karşı suyum geldi birden hastaneye geldim 6cm açılmış ama şimdi şükür çıktım bira agrım var ikizler şimdilik kuvözdeler dua edin
Canım şimdi nekadar heyacanlısındır Allah saglıklı şekilde kuçagınıza almayi nadib etsin inşallahOhh bu süper bir haber güzelde kg doğmuşlar.Ben şimdi geldim eve anestezi uzmanı ile konuştuk işte yarın 7de yatışı yapın dedi.sinir stresle karışık heyecan saçma sapan bir durum benimki.@bibuklee ye uğradım maşallah o da bebeklerde çok iyi hepinize selami var
Merhaba
Öncelikle gözün aydın. Allah sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin. Şeker yüklemesi sonucu bende de yüksek çıktı. Diyete başladık ama düşüremedik maalesef. 3 haftadır inusiline başladım. Ilk zamanlar çok tedirgin olmuştum ama artık alıştım. Doktor hicbir zararı olmadığını tan tersi sürekli kontrol etmenin iyi olduğunu söyledi. Onun için sakın kafana takma. Dua edelim diyetle asılabilsin. Güzel bir gebelik gecirmen dileklerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?