- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.121
Ayy masallah canim sanada,,,amin darisi isteyen herkese icindede bana inşallah, ,guzel haberler alirim,umarim bendeAllah yardımcın olsun sağlıklı yumoşların olsun tutsun inşallah benimde 2. Denememde tutdu girerken toplamaya bildiğim bütün sureleri okudum bol bol da ihlas dualar ile gelsin inşallah
Amin canm.insallah hep beraber saglikla gelsinlerYaa cok sevindim.ikisinide al kucagina insallah canim saglikla
Gözün aydın Can'ım hoşgeldin.Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik ve Doğum nasip etsinherkese günaydın,
aranıza yeni katıldımbende artık ikiz annesiyim, dün iki tane kese gördük çok şükür , iki hafta sonra allahım izin verirse kalp atışını duyacağım , bugün 5+1 'iz
hoşbuldumGözün aydın Can'ım hoşgeldin.Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik ve Doğum nasip etsin
Kızlar ikiz gebelik belirtisi olurmu genetik geçince nasıl oluyor ben dün öğrendim ve benim amcamlar ikiz
aşılama yı nasıl yaptırdınz benımde bebegım olmuyoSelam arkadaşlar aşılama ile hamile kaldım bugün iki kese gördük buyurlerse ikiz bebeğim olucak.
İkiz bekleyen Anne adayları varsa burda toplanalım
Merhabalar; ben iki yıllık evlıyım bebeğim olmuyor doktor kontrolunden gectık esım ve benım sağlık problemın yok ancak uzun bır sure korunduk. n önerirsiniz tüp bebek önermıyor doktor 30 a kadar normal deneyin diyor.30 dan sonra olmazsa ıkız bebek yapabılırız dıyorlar asılama ıle tup bebek arasındakı fark ne
Hee benim de anne tarafım olması gerekiyor öyle micanım gen olunca anne tarafından geliyormuş.
baba değil.
benimki tüp. anne tarafımda da vardı dayımın ikizleri, anneannemin annesi ikizdi o yüzden pek irdeleyen olmadı
Korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay yada 1 sene doktorlar herşeye olur gözüyle bakuyorlar kendiniz denemeden tedaviye geçmiyorlar. Yaş illa 30 diye bekle olmaz 6 ay kendin takip et ovulastonunu o haftayı değerlendir vitamin ve bol su almayı ynytmayın. Birde stres tek sorun kafaya illa olacak diye takmayın.Merhabalar; ben iki yıllık evlıyım bebeğim olmuyor doktor kontrolunden gectık esım ve benım sağlık problemın yok ancak uzun bır sure korunduk. n önerirsiniz tüp bebek önermıyor doktor 30 a kadar normal deneyin diyor.30 dan sonra olmazsa ıkız bebek yapabılırız dıyorlar asılama ıle tup bebek arasındakı fark ne
Hayırlı olsun ne güzel dört haftalık yazıyor gözüktümü hemen :)ben varım
canım tüp bebekle oldu. daha çok yeniHayırlı olsun ne güzel dört haftalık yazıyor gözüktümü hemen :)
Bide ailende varmı ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?