2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah yardımcın olsun sağlıklı yumoşların olsun tutsun inşallah benimde 2. Denememde tutdu girerken toplamaya bildiğim bütün sureleri okudum bol bol da ihlas dualar ile gelsin inşallah
Ayy masallah canim sanada,,,amin darisi isteyen herkese icindede bana inşallah, ,guzel haberler alirim,umarim bende

herkese günaydın,
aranıza yeni katıldım bende artık ikiz annesiyim, dün iki tane kese gördük çok şükür , iki hafta sonra allahım izin verirse kalp atışını duyacağım , bugün 5+1 'iz
Gözün aydın Can'ım hoşgeldin.Rabbim hepimize sağlıklı bir gebelik ve Doğum nasip etsin

Kızlar ikiz gebelik belirtisi olurmu genetik geçince nasıl oluyor ben dün öğrendim ve benim amcamlar ikiz

günaydın hamiluşlar
8 gün önce kontrole gitmiştim bugün tekrar gidiyorum
evraklarla ilgili bir sorun yaşıyoruz
bu arada minnoşları da göreceğim muayene randevusu aldım er seferinde heyecan

Kızlar ikiz gebelik belirtisi olurmu genetik geçince nasıl oluyor ben dün öğrendim ve benim amcamlar ikiz

canım gen olunca anne tarafından geliyormuş.
baba değil.
benimki tüp. anne tarafımda da vardı dayımın ikizleri, anneannemin annesi ikizdi o yüzden pek irdeleyen olmadı

selam kızlar bir şey sormak istiyorum. şimdi benim şöyle bir durumum var. eğer gün içerisinde dışarıya çıkmış ve dolaşmışsam bir kaç saat iki gün kendime gelemiyorum. korkunç derecede sancım oluyo öyleki ayaklarımı yatağa kaldıramayacak ve yatakta sağdan sola dönemeyecek kadar. yürürkende bacaklarımı kapatamıyorum acıdan. sonra bir iki gün dinlenince geçiyo. normaldir diyorum bir taraftan ikiz olduğu için falan diyorum ama yinede size sormak istedim. bu tarz şeyler yaşıyormusunuz sizde. ben hiç mi dışarı çıkmayım yaw alışveriş yapmak zorundayım

Merhabalar; ben iki yıllık evlıyım bebeğim olmuyor doktor kontrolunden gectık esım ve benım sağlık problemın yok ancak uzun bır sure korunduk. n önerirsiniz tüp bebek önermıyor doktor 30 a kadar normal deneyin diyor.30 dan sonra olmazsa ıkız bebek yapabılırız dıyorlar asılama ıle tup bebek arasındakı fark ne

aşılamada spermi enjekte ediyolar diye biliyorum ben. tüp bebekte yumurtayı ve spermi dışarıda döllüyolar. benim bir arkadaşımda sebepsiz infertileydi. iki tüp üç aşılamdan sonra doktor en sonunda evraklarını yırtıp atmış çok takıyosunuz kafanıza gidin gezin tozun dolaşın demiş. hakkaten kız ne zaman kafasından çıkardı bebekleri oldu. allah isteyen herkese versin.

Korunmayı bıraktıktan sonra 6 ay yada 1 sene doktorlar herşeye olur gözüyle bakuyorlar kendiniz denemeden tedaviye geçmiyorlar. Yaş illa 30 diye bekle olmaz 6 ay kendin takip et ovulastonunu o haftayı değerlendir vitamin ve bol su almayı ynytmayın. Birde stres tek sorun kafaya illa olacak diye takmayın.

Hayırlı olsun ne güzel dört haftalık yazıyor gözüktümü hemen :)
Bide ailende varmı ikiz
canım tüp bebekle oldu. daha çok yeni
doktorum 5 haftalık olduğunu söyledi ama ben doğru yazamadım. 3gün önce keseyi görmeye gittik. 1 büyük biri küçük olmak şartıyla 2 kese var dedi. biri çok küçük doktor gelişmeyebilir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…