2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Anladım canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına ikisinide ben daha dün öğrendim ama nedense ikiz geliyor aklıma bazen :)

Anladım canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına ikisinide ben daha dün öğrendim ama nedense ikiz geliyor aklıma bazen :)
amin inşallah canım. 5 yıldır yolunu gözlerim bebeklerimin rabbim bu defa nasip etti. inşallah sağlıklı, eli, ayağı düzgün hayırlı evlat nasip ederek kucağımıza almayı nasip eder rabbim. ama korkuyorum iki gebelikler riskli olduğunu söyledi doktorum.

Amin Allah razı olsun. İnşallah hepimiz evlatlarimizi sag saglim alalim kucagimiza. Kasilmalar icin erken degil mi?? Sakince beklesinler desaglikla zamaninda dogsunlar :)
valla keske bekleseler ben bugun hiç hareketlerını hıssetmedım acaba nıe :/

sagolun kızlar bugun 9 yumurtam toplandı...dualarınız ıcın allah razı olsun

canım aynı şeyi buraya bende yazacaktım birkç gün önce
ama dedim ki bana özgüdür diye.. dışarıya çıktıımda ya da ev işlerimi yavaş yavaş da yapsam eğer yorgunsam uzanınca bile kalkamıyorum tutuluyor belim vücudum
daha diyorum 4 aylıksın destur hatta:)
ama demek ki genel bişi bu
mesela dün dışarıya çıktım bugün evde full yatarım halsizlik yok tutulma var bende de.

Günaydın kızlar. Progestan fitili ne zaman bıraktırdı doktorunuz?

günaydın
fiil değil iğne kullandım ben her gün. yanlış hatırlamıyorsam 7. ya da 8. haftada bıraktırdı ama o haftadan beri proluoton diye bir iğne var haftada 1.
hala devam. ikisi de progesteron hormonu için.
gebeliğin sonuna kadar da devam edebilirmiş bu hormonu almamız yine de doktoruna sor canım kontrolde

günaydın kızlar;
tüp bebek hamileliğinde son adet tarihimi baz alınıyor? yoksa transfer günü mü?

yaaa . önümüzdeki c.tesi kontolüm var bakalım doktora sorcam ne diyecek. benimkide rahimde ağrı ama tutulmuş kas ağrısı gibi hareket ettiğimde var sadece. umarım şu sıpalar 36 yı doldururlar. allah hepimize kolaylık versin. benim ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı belki de ikizlere özgüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…