- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #1.161
Hiç bir bilgim yok canım yaMerhaba yanıtlarsan çok sevinirim
25 agustos son adet tarihim beta Hcg 10000 bugun ikiz olma ihtimali sence
aynen valla canim ya hyrlisiyla gecsede gunlerimiz bi arada masllh 19 20 arasindasn bak rabbim gunumz nasl gciyoGece daha cok hissedilirmis canim ben sirt ustu yattigimda daha cok hissediyorum uzansan oyle belki hissedersin. Bide bu hissetmeler baslayinca. Niye hareket etmedi diye merak ediyoruz endiseler hic bitmiyo :)
Yrn bi haftayi daha bitiryoruz cok sukur :) gunum guzel geciyo simdilik bi skntmz yok tekmeler sertlesti sadece :) sizin nasl gidiyo cnmaynen valla canim ya hyrlisiyla gecsede gunlerimiz bi arada masllh 19 20 arasindasn bak rabbim gunumz nasl gciyo
merhaba inşallah ben de 13+2 ikiz annesiyim. bebeklerimin cinsiyetini daha öğrenmedim. 7 haftalıkken şiddetli kanamam oldu. Daha bugün bitti sayılır kahverengi akıntılarım. Önce zorluğunu gördüğüm için iğne, ilaç tedavisiyle istirahate devam ediyorum. Öğretmenim ama ne yazık ki heyet raporu aldım daha başlamadım. Aramıza katılacak yeni ikiz annesi adaylarının da kanamasız gebelikler geçirmesini diliyorum.
Merhaba bende 11. Hafta dayım. Tüp bebekle ikizlere hamile kaldım. Benimde 7. Haftada kanamam oldu halen ara ara oluyor. Kahverengi lekeler onlar hep var zaten. benim doktorum plasentanin asagida olduğunu söyledi. Bu nedenle servikal şütür yani servise dikiş atılma ihtimali var. Bu durumu yasayan var mı lütfen cevap yazsinmerhaba inşallah ben de 13+2 ikiz annesiyim. bebeklerimin cinsiyetini daha öğrenmedim. 7 haftalıkken şiddetli kanamam oldu. Daha bugün bitti sayılır kahverengi akıntılarım. Önce zorluğunu gördüğüm için iğne, ilaç tedavisiyle istirahate devam ediyorum. Öğretmenim ama ne yazık ki heyet raporu aldım daha başlamadım. Aramıza katılacak yeni ikiz annesi adaylarının da kanamasız gebelikler geçirmesini diliyorum.
Sağlıkla giysin kuzucuklarBen bugun bebislerimi yine bseyler aldim :) battaniye aldim ikisinede birer tane birer tane zibin. Bir de pijama takimi aldim alt ust.
Tüh hayırlısı bakalım o zaman :)
Ben bugun bebislerimi yine bseyler aldim :) battaniye aldim ikisinede birer tane birer tane zibin. Bir de pijama takimi aldim alt ust.
cok sukur canım ıyı kasılmalar harıc :) bızım tekmelerde sertlestı artk ayırt edebılıyom hangısı oldugunu:) ama bırı cookk rahımde duruyo canım derınden gelıyo tekmleri korkum erken dogum olması 30 ları gorsek sıkıntım kalmıycak korkmam yanı dogsalrda baya gecmıs gelısmıs olcaklar en azından ama cok duygusalım canım ya en ufak seyde oturup aglıyom triplerim biri bin para bes karıs suratla gezıyom evde :)Yrn bi haftayi daha bitiryoruz cok sukur :) gunum guzel geciyo simdilik bi skntmz yok tekmeler sertlesti sadece :) sizin nasl gidiyo cnm
hayrlısıyla dogsunda ıysınler canımmmm ben resım yukleyemıyom cunku bısey almadım daha :) barı sız yukleyınde görelım sevınelım heycanlanalım :)Ben bugun bebislerimi yine bseyler aldim :) battaniye aldim ikisinede birer tane birer tane zibin. Bir de pijama takimi aldim alt ust.
Gunaydin cnm hemen yukluyorum:)hayrlısıyla dogsunda ıysınler canımmmm ben resım yukleyemıyom cunku bısey almadım daha :) barı sız yukleyınde görelım sevınelım heycanlanalım :)
Bende oyle cok agliyorum:) 30larina az kaldi cnm endise etme gorceksin insallahcok sukur canım ıyı kasılmalar harıc :) bızım tekmelerde sertlestı artk ayırt edebılıyom hangısı oldugunu:) ama bırı cookk rahımde duruyo canım derınden gelıyo tekmleri korkum erken dogum olması 30 ları gorsek sıkıntım kalmıycak korkmam yanı dogsalrda baya gecmıs gelısmıs olcaklar en azından ama cok duygusalım canım ya en ufak seyde oturup aglıyom triplerim biri bin para bes karıs suratla gezıyom evde :)
ınsllh canım valla bu bebısler bızım pıskolojıyı bozdu :) hahayy esıme mesaj atıyom cvp vermesın yada hemn aramasın ogun gun boyunca depresıfler trıpler yapıyom adam usandı :))))))Bende oyle cok agliyorum:) 30larina az kaldi cnm endise etme gorceksin insallah
gecmiş olsun canım dıkkt et nane lımon iç bol bolGünaydın arkadaşlar
Bu aralar salgın olduğu için herkes çok dikkatli olsun, ben nasibimi aldım malesef boğaz ağrısı, burunda akma vs.. Antiibiyotik kullanıyorum ne yazıkki, enfeksiyon ilerlerse bebişlere geçebilirmiş, ilaç daha güvenliymiş öyde dedi doktorum. Garipler tüp bebekte olduklarından görmedikleri ilaç kalmadı.
ayyyy ya sen benı öldürcen ha masllh gule gule gıysınler kızın takımlara bayıldım :) oyyysssBunlarda en son aldiklarim
kokos olcak kızımız bellı oldu ayyy yerım yerım masallh rabbım hayırlısıyla gıydırmeyı nasıp etsınnnnnnGunaydin cnm hemen yukluyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?