- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.621
Bugün gidecektim korkudan kaldı. Yarın gidecem artık :) yazarım buraya nasıl geçtiğini :)Yok cnm zamanında atılınca sorun olmaz ben hiç hisetmedim bile :)
Korkma cnm için daha rahat eder elimizden geleni yapalım biz gerisi rabbimin takdiri.. ben doktor ne dediyse yaptım güven ona senBugün gidecektim korkudan kaldı. Yarın gidecem artık :) yazarım buraya nasıl geçtiğini :)
Tamam canım teşekkür ederim :)Korkma cnm için daha rahat eder elimizden geleni yapalım biz gerisi rabbimin takdiri.. ben doktor ne dediyse yaptım güven ona sen
senden haber bekliyorum canım hadi bakalım 37 nin icinde mi oluyoryz ay sevindim ozaman hic bilmiyordumAkşam 5 bucukta randevum canım. Bakalım inşallah perşembe der sıkıldım artık prematüre mi diye sormuşsun canım artk degil 37'nin içindeyiz biz. Akşam tarihi yazarım.
kilodamı önemliymis dr 2500 gecerler dedi ama yanılma olmazsa tabi birde canım ciger grlistiriciden sonra benimkiler hateketliydi azalma olmadı hiç herkesde aynı olcak diye durum yok bende sadece bel agrısı olmustiKilosuda önemli cnm arkadaşım 38 haftalık dogurdu ama bebeği 2 kiloydu pramatüre Sayıldı
Bence doktorla konus canım yapmak şart mi gerekli mi bana da demisti yaptirmadim dinlen dikkat et belki gerek kalmaz dedi cidden dikkat edince duzeldi gerek kalmadı dikişeÇok stres oldum ya. Nasıl olacak bilmiyorum. Herkeste farklı oluyo tabi de. Dikiş atılınca bi.sıkıntı çkar mı onu düşünüyorum.
Hayırlar ile gelsinler inşallah darısı bizim başımıza bize de burdan söylemek nasip olsunPerşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
Hadi hayırlı olsun canım persembe sen cuma ben saglıkla gelsin kuzular insallah esim karısmazsa bende boyatirim çünkü o zararlı diyip duruyorPerşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
Allah sağlıkla kavuştursun. Son günler artık :) darısı başımıza inşallah :)Perşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
Ayyyy maşallah çok şükür canım darısı bize hadi hayırlısı canimPerşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
amin canım inşallah bu haftalar size de nasip olur.Hayırlar ile gelsinler inşallah darısı bizim başımıza bize de burdan söylemek nasip olsun
Evet bir gün arayla tuhaf bir duygu hem olsunlar istiyorum. Hem de biraz daha kalsınlar cok karışıgım.Hadi hayırlı olsun canım persembe sen cuma ben saglıkla gelsin kuzular insallah esim karısmazsa bende boyatirim çünkü o zararlı diyip duruyor
Amin tüm bekleyenlerin başına inşallahAllah sağlıkla kavuştursun. Son günler artık :) darısı başımıza inşallah :)
Sahol canım aminnnAyyyy maşallah çok şükür canım darısı bize hadi hayırlısı canim
Cnm gözün aydın şimdiden negüzel günü belli olup Doğuma gitçen haftan çok iyi mşlh ciğer iğnesine gerek Yok :) 24-34 arası ciğer iğnesi vuruluyır senin bebeklerin ciğerleri normaldirPerşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
Hayirlisiyla inşallah canim, 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek yok canim zatengwlismis oluyor, saglikla kucakla inşallah.Perşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
Saglikla al canim kucagina derisi basimizaHadi hayırlı olsun canım persembe sen cuma ben saglıkla gelsin kuzular insallah esim karısmazsa bende boyatirim çünkü o zararlı diyip duruyor
İnşallah canım, darısı başınıza inşallahCnm gözün aydın şimdiden negüzel günü belli olup Doğuma gitçen haftan çok iyi mşlh ciğer iğnesine gerek Yok :) 24-34 arası ciğer iğnesi vuruluyır senin bebeklerin ciğerleri normaldir
Amin canım darısı basınızaHayirlisiyla inşallah canim, 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek yok canim zatengwlismis oluyor, saglikla kucakla inşallah.
Ayy hadi maşallah az kaldi :) bende gittim agdaya bugun asiri kasık agrim var noldu anlamadım yürütmedi beni direk yattımPerşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
amin canım insallahSaglikla al canim kucagina derisi basimiza
Ayy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavaş yavaş sıra bizlere geliyorPerşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
Yaaa maşallah maşallah canım gözün aydın sağ saglim al kucağına inşallah. .Perşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?