2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Akşam 5 bucukta randevum canım. Bakalım inşallah perşembe der sıkıldım artık prematüre mi diye sormuşsun canım artk degil 37'nin içindeyiz biz. Akşam tarihi yazarım.
senden haber bekliyorum canım hadi bakalım 37 nin icinde mi oluyoryz ay sevindim ozaman hic bilmiyordum

Kilosuda önemli cnm arkadaşım 38 haftalık dogurdu ama bebeği 2 kiloydu pramatüre Sayıldı
kilodamı önemliymis dr 2500 gecerler dedi ama yanılma olmazsa tabi birde canım ciger grlistiriciden sonra benimkiler hateketliydi azalma olmadı hiç herkesde aynı olcak diye durum yok bende sadece bel agrısı olmusti

Çok stres oldum ya. Nasıl olacak bilmiyorum. Herkeste farklı oluyo tabi de. Dikiş atılınca bi.sıkıntı çkar mı onu düşünüyorum.
Bence doktorla konus canım yapmak şart mi gerekli mi bana da demisti yaptirmadim dinlen dikkat et belki gerek kalmaz dedi cidden dikkat edince duzeldi gerek kalmadı dikişe

Perşembe sabahı benim kuzular da geliyor. Bana ciger geliştirici iğne yapmadı sormak aklıma gelmedi. Boyayı sordum boyatabilirsin dedi. Yarın halledicem. Agda işini kendim hallettim. Bi çantalarını yerleştirmek kaldı.

Hayırlar ile gelsinler inşallah darısı bizim başımıza bize de burdan söylemek nasip olsun

Hadi hayırlı olsun canım persembe sen cuma ben saglıkla gelsin kuzular insallah esim karısmazsa bende boyatirim çünkü o zararlı diyip duruyor

Allah sağlıkla kavuştursun. Son günler artık :) darısı başımıza inşallah :)

Ayyyy maşallah çok şükür canım darısı bize hadi hayırlısı canim

Hayırlar ile gelsinler inşallah darısı bizim başımıza bize de burdan söylemek nasip olsun
amin canım inşallah bu haftalar size de nasip olur.

Hadi hayırlı olsun canım persembe sen cuma ben saglıkla gelsin kuzular insallah esim karısmazsa bende boyatirim çünkü o zararlı diyip duruyor
Evet bir gün arayla tuhaf bir duygu hem olsunlar istiyorum. Hem de biraz daha kalsınlar cok karışıgım.
Allah sağlıkla kavuştursun. Son günler artık :) darısı başımıza inşallah :)
Amin tüm bekleyenlerin başına inşallah

Ayyyy maşallah çok şükür canım darısı bize hadi hayırlısı canim
Sahol canım aminnn

Cnm gözün aydın şimdiden negüzel günü belli olup Doğuma gitçen haftan çok iyi mşlh ciğer iğnesine gerek Yok :) 24-34 arası ciğer iğnesi vuruluyır senin bebeklerin ciğerleri normaldir

Hayirlisiyla inşallah canim, 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek yok canim zatengwlismis oluyor, saglikla kucakla inşallah.

Cnm gözün aydın şimdiden negüzel günü belli olup Doğuma gitçen haftan çok iyi mşlh ciğer iğnesine gerek Yok :) 24-34 arası ciğer iğnesi vuruluyır senin bebeklerin ciğerleri normaldir
İnşallah canım, darısı başınıza inşallah

Hayirlisiyla inşallah canim, 34 haftadan sonra ciğer geliştiriciye gerek yok canim zatengwlismis oluyor, saglikla kucakla inşallah.
Amin canım darısı basınıza

Ayy hadi maşallah az kaldi :) bende gittim agdaya bugun asiri kasık agrim var noldu anlamadım yürütmedi beni direk yattım

Ayy çok sevindim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavaş yavaş sıra bizlere geliyor

Yaaa maşallah maşallah canım gözün aydın sağ saglim al kucağına inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…