2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Bufün doktora gittim kalp atışlarını duymak için 6+2 günlük olduğunj söyledi birinin kalp atışları normaldi ama diğerinin ki çok yavaştı çol endişelendim 1 hafta sonra tekrar bakılacak böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Merhaba benim bi akrabam var 3 senedir çocuğu olmuyor şimdi maşallah ikizleri olucak doğal yolla hamile kaldım dedi tüp bebek olmamış olabilir mi öyle bişey bende 3 senedir evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor onu duyunca sevindim böyle bi şans olabilir mi diye de bi tarafım şüpheci lütfen cevap verir misiniz

Canım niye olmasın ki? İlla tüp mü yaptırmak gerekiyor ikiz hamile kalmak için? Yumurta takibi ile de 2,3,4 doğuran var. Yanlış anlama da ben böyle soranlara çok sinirleniyorum, benim tedavi ama belki söylemek istemiyorum, ikizlere hamileyim, bir iki laftan sonra tüp bebekmi diye soruyorlar, sanane diyesim geliyor. Öyle böyle olmuş işte, Rabbim vermiş, hayırlı olsun de geç.

Canim her şey olabilir söylemek istemeyebilirler tabi ben herkese söyledim tüp olduğunu ne biliyim bir umut olur diye, demiyenede saygi duyarim herkesin aile akraba çevresi farklı, tüp bebegin günah olduğunu düşünen bile var, mesela klomenle ikiz tüp bebekten daha fazla.

Günaydın, benimde ilk gebeliğim tekti ve 14 yaşında bir kızım var, kardeş istediği için 2. çocuğu yapalım dedik ve ikiz oldu Rabbim böylesini nasip etmiş annemde de kayınvalidemde de ikiz bebek vardı ama her iki tarafında bebekleri yaşamıyor. Diğer kardeşlerimde de olmadığı için hiç ikiz bebeğim olacağı aklıma gelmezdi ve şuan bana da herkes tedavimi tüp bebekmi diye soruyor sinir oluyorum Cenabı Rabbilalemin neyi uygun görüyorsa onu yaşıyoruz. Allah seninde gönlüne göre versin.

Selam kızlar güzel ikiz anne adayları.hayat bizde tekeri patlamış kamyon gibi son sürat akıyor.gece uyku yok yemek yemek filan gece 10nda ancak o da eşimin kucağında biri benimkinde biri.rabbime binlerce şükür.okudum yazdıklarınızı E Ececim haydi gözün aydın şimdiden sağlıkla doğur sıranı sav.boya ve ağda işine gelince ikisinide doğuma 2 gün kala yaptırdım büyük rahatlık korkmayın bişey olmuyor hastanede sizi traş etmelerinden iyidir.bitkisel boyada kimyasal çok az beyazları kapatana kadar bekletip yıkatıyordum ben.36+4de doğduk ama kilolar düşüktü bizim ama üzülmeyin hemen toparlıyorlar.allah herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin.fırsat bulunca yazarım yine sevgiyle kalın

Ne yaparsak yapalım ne olursa olsun vakti günü saati geldimi mutlaka gelirler kuzular boya yürümek yorulmak valla hepsi bahane okuyorum 37 haftasinda hala çalışan arkadaşlar var çok taktir ediyorum oda taşıyor bebekleri biz yatarak bizde aynı bu milletin lafı önerileri imana yetiyor zaten herkes bir yorum en basiti nasıl ikiz oldu allah varmı ötesi

E bilen biliyor işte son ana kadar hiç oturmadım hareketiydim benimkiler de dönmedi.vücuda biraz güvenmek lazım imkanlar arttıkça insan kırılgan oldu.eskiden ikizleri birde normal doğruyorlardı.bakıcı yok bişey yok rahatız şimdi rahat allah var

Evet son iki gün 36+5 olacak benimkilerde bana da kilolar az olacak gibi geliyor ama dediğin gibi toparlar. Saç ve agda tamam cantalar hazır. Sen de saglıkla büyüt canım ama arada gel merak ediyoruz. Emme durumları nasıl?

Söylemek istemiyor olabilir. Benim de tüp bebek ama işime gelene söylüyorum. Bazıları eksiklik olarak görüyor normal yolla hamile kalmamayı. Sana da Allah en kısa zamanda verir inşallah. Çok şükür ki artık tedavi yolu var.

Evt cnm benimde tüp bebek bilen kdr bilmeyen insanlarda var etrafımda çünkü acıyarak bakanlar var bana garip gelsede .zorluk çekmeyen genelde anlamıyor kaç kişiye ikiz diyince tüp bebekmi diyorlar mesela garip geliyor .. farkederim tüp yada normal olması ben sonuca bakarım:)

kızlar çanta hazırlayanlar içine ne koydunuz? bebekler için neler aldınız? ben daha hiç birşey almadım. tecrübelerinizi yazarsanız ona göre eşya almaya başlayacağım. teşekkürler.

Kızlar bende şunu merak ediyorum benim bebekler nasipse Ekim ayında doğacak dışarı çıkacağımı sanmıyorum ama aşıları kontrolleri için çıktığımızda bize ne lazım araç koltuğumu, portbebemi almalı çünkü puset yada araba olayını ilkbaharda düşünüyorum hem Nisan ayına kadar toparlanmışta olurlar.

İlk 9 ay kullanmak için araba koltuğu olabilen puset aldik, sabit durmali bebekler arabada

Kızlar bişey sormuştum ama kimse cevap yazmamış,6+3 günlük hamileyim.Dün kalp atışlarını dinledik ama birinin ki diğerine göre çok daha yavaş atıyordu.Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Canım ben karşılaşmadım ama bazen doktorlar 2.kesenin kaybolacagini felan söylüyorlar ama rızkı olan geliyor onu ancak Allah bilir Rabbim gönlüne göre versin

Tüp ya da normal anası belli babası belli kimseyi ilgilendirmez nasıl oldugu. Tek bebek olanlara soruyormuyuz nasıl yaptınız diye dimi ama canım

kızlar çanta hazırlayanlar içine ne koydunuz? bebekler için neler aldınız? ben daha hiç birşey almadım. tecrübelerinizi yazarsanız ona göre eşya almaya başlayacağım. teşekkürler.
Bebeklere chiconun hastane cıkısı aldım bir takım, birer takım prematüre tulum aldım. Birer takım normal alt üst takım. Çorap, agız bezi, bebek bezi, ıslak mendil, pişik önleyici krem, emzik, biberon, süt sagma makinesi koydum.
Kendim için iki gecelik iki pijama takımı, depend lohusa camasırı, iç çamaşırı, göğüs kremi ve kalkanı, ped, terlik aldım.

Benim de başıma gelmedi canım. Allah hayırlısını versin saglıkla gelirler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…