- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.581
Allahım şu mubarek gunde yuzunuzu guldursun inşallah ,oyle birşey olursa 12 haftadan sonra belli olurdiya sizin 20 haftanı geçmiş,Allahım sağsalim kuçagınıza almayi nasip etsin.okadar kotuyum ki dua etmekten baska elimden bisey gelmiyor. doktorum suyum fazla oldugu icin capaya sevketti. tranfuzyon olabilir dedi neyseki bunu soylemek icin erken dediler sevindik. sonrasinda agzindan tek iyi bisey cikmadi down sendromu teshisi koydular ve okadar emin ki bunu soylerken. istersek kordonlarindan kan alip test yaptirip sonuca gore sonlandirabilirmisiz. nasil kiyarimkalbinde anomali varmis yuzu yassiymis. bugunde recep hasa cikicaz. dua bekliyorum hepinizden
Ececigim seninde ikiz değilmi doğum yaptınmiElf17ahm ne yaptın doktora gidecektin?
Evet canım ikiz 15'i veya 19'u olacak. Kesin tarih pazartesi kesinleşecek. Son günler degilde son geceler geçmiyor. Gece olmasın istiyorum.Ececigim seninde ikiz değilmi doğum yaptınmi
Maşallah canım 37 şükür ben 35 görsem yeter diyorum valla below kopuyor hergün dayak yemiş gibiyimEvet canım ikiz 15'i veya 19'u olacak. Kesin tarih pazartesi kesinleşecek. Son günler degilde son geceler geçmiyor. Gece olmasın istiyorum.
Ama daha çok erken canım hamilelik körnekleri destekli var internette bi bak çok faydasını görürsün benceBebeklerin kafasi o kadar aşağıdaki afedersiniz tüylerin ciktigi bölgede hissediyorum sanki, ayağa kalkıp yürüdüğünde tasiyamiyorum tüm gücüm takatim bitiyor sadece yana doğru yapabiliyor um, mide yanmasi korkunç boyutta bağırsaklar durmuş bende yok yok off
Allah yardımcın olsun canım biraz erken olmuş. Ben senin haftalarında daha rahattım ama benimkiler aşagı dönmediler sanırım ondan rahatım. Alt tarafı ayaklarıyla karıstırıyorlar. Midemi yastık yaptılar resmen üzerinde yatıyorlar.Bebeklerin kafasi o kadar aşağıdaki afedersiniz tüylerin ciktigi bölgede hissediyorum sanki, ayağa kalkıp yürüdüğünde tasiyamiyorum tüm gücüm takatim bitiyor sadece yana doğru yapabiliyor um, mide yanmasi korkunç boyutta bağırsaklar durmuş bende yok yok off
Benimkilerinde ayakları aşagida midem bulanıyor ara sıra midemde oldukları için galiba canım bende senin gibi gece olsun hić istemiyorum cuma bir gelseydi şimdide günler gecmiyorAllah yardımcın olsun canım biraz erken olmuş. Ben senin haftalarında daha rahattım ama benimkiler aşagı dönmediler sanırım ondan rahatım. Alt tarafı ayaklarıyla karıstırıyorlar. Midemi yastık yaptılar resmen üzerinde yatıyorlar.
rabbim kimselere yasatmasın çok zor. Suyum çok fazla ve kordonlar birbine dolanmış. Her an doğum olabilir yada kalpleri durabilir kordondan dolayı ve şu an olursa yaşama ihtimalleri yüzde 4 dediElf17ahm ne yaptın doktora gidecektin?
Dediğin gibi Allah büyük canım, emanet onun emaneti senin sınavın cok zor dualarım seninle. Allahtan ümit kesilmez dua ediyorum sana habersiz bırakma bizi.rabbim kimselere yasatmasın çok zor. Suyum çok fazla ve kordonlar birbine dolanmış. Her an doğum olabilir yada kalpleri durabilir kordondan dolayı ve şu an olursa yaşama ihtimalleri yüzde 4 dediyarın hastaneye yatıcam karnımdan su alacaklar bir iki hafta durabilsinler diye. İkisinde de anamoli var doğsa bile ameliyat kaldıracak kiloda olmazlarmış. Allah büyük yine de ama hiç bukadar çaresiz kalmamıştım
Öyle düşünme canım baskı yaptıkları için sana sıkıntı veriyorlar. Dururlar annesi 36 haftaya kadar bile beklerler. Bana hayal gibiydi bu haftalar cok şükür gördük darısı tüm hamilelerin başına.Kizlar bilmiyorum ama erkendoguracam ben galiba yarin kontrolum var içime öyle doğuyor biri çok hareketli vida gibi donuyor, bayrama kadar dursalar ona bile raziyim bastan beri hep kafa gelişti hic donmedilr yukari
Ben de yarını getiremedim. Tam günümü ögrensem biraz daha rahatlıcam.Benimkilerinde ayakları aşagida midem bulanıyor ara sıra midemde oldukları için galiba canım bende senin gibi gece olsun hić istemiyorum cuma bir gelseydi şimdide günler gecmiyor
Ay canım ya vardır bir çaresi inşallah mübarek gün allah büyükrabbim kimselere yasatmasın çok zor. Suyum çok fazla ve kordonlar birbine dolanmış. Her an doğum olabilir yada kalpleri durabilir kordondan dolayı ve şu an olursa yaşama ihtimalleri yüzde 4 dediyarın hastaneye yatıcam karnımdan su alacaklar bir iki hafta durabilsinler diye. İkisinde de anamoli var doğsa bile ameliyat kaldıracak kiloda olmazlarmış. Allah büyük yine de ama hiç bukadar çaresiz kalmamıştım
Sifayi verecek olan Rabbim sen karamsar olma bol dua et canım inşallah atlatacaklarrabbim kimselere yasatmasın çok zor. Suyum çok fazla ve kordonlar birbine dolanmış. Her an doğum olabilir yada kalpleri durabilir kordondan dolayı ve şu an olursa yaşama ihtimalleri yüzde 4 dediyarın hastaneye yatıcam karnımdan su alacaklar bir iki hafta durabilsinler diye. İkisinde de anamoli var doğsa bile ameliyat kaldıracak kiloda olmazlarmış. Allah büyük yine de ama hiç bukadar çaresiz kalmamıştım
Canım yarabbim kimselere yasatmasın çok zor. Suyum çok fazla ve kordonlar birbine dolanmış. Her an doğum olabilir yada kalpleri durabilir kordondan dolayı ve şu an olursa yaşama ihtimalleri yüzde 4 dediyarın hastaneye yatıcam karnımdan su alacaklar bir iki hafta durabilsinler diye. İkisinde de anamoli var doğsa bile ameliyat kaldıracak kiloda olmazlarmış. Allah büyük yine de ama hiç bukadar çaresiz kalmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?