2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Günaydın arkadaşlar geceleri ćok zor geçiyor sabah hemen olsun istiyorum bu gece kasıklarıma igneler batıyordu tamam dedim bu dogum sancısı zor kalktım yataktan ama gaz sancısıymıs zor attım kendimi wcye sonrada bebeislerin hareketlerinden uyuyamadım onlar iyi olsunda razıyım tabisonra tekrar gaz sancısi falan derken sabahı ettik 3 saatlik uykuyla duruyorum resmen

Allah yardımcın olsun, az kaldı sık dişini :)

Kızlar nette 37 haftadan sonra dogan bebekler prematüre sayılmıyormuş yazıyorda bende 36+5 günlük dogum yapıcam prematüre mi sayilcak bizim bebekler

Kızlar nette 37 haftadan sonra dogan bebekler prematüre sayılmıyormuş yazıyorda bende 36+5 günlük dogum yapıcam prematüre mi sayilcak bizim bebekler
yok canım sayılmaz 37. haftada yapmış sayılıyorsun, maşallah bu arada.. İnşAllah bizde o haftaları görürüz. Ben şimdiden çok zorlanıyorum. Sıcaklar beni mahvetti. Dün akşam ayaklarımın altına buz koydum, elimde yelpaze oturdum :) Temmuz, Ağustos da ne yapacağım bilmiyorum. Siz çok şükür o günlere gelmeden tamamladınız.

Hala aklım karışık kızlar bu dikiş konusunda. Rahim boyuM 39 mm çıktı kısa değil. Son haftalara gelen hamişler size dikiş atıldı mı nasıl durumlar

Darisi sizlere olsun canım insallah görüceksiniz valla bu kadar sîcak bana fazla geliyor zaten ne uyuyabiliyorsun ne oturabiliyorsun sürekli ter ve üst degiştirmekle geciyor günler allah yardımcınız olsun

Hala aklım karışık kızlar bu dikiş konusunda. Rahim boyuM 39 mm çıktı kısa değil. Son haftalara gelen hamişler size dikiş atıldı mı nasıl durumlar
Bana dikiş atılmadı canım dr sürekli kontrol etti tabi hatta benim ilk ölçüldügünde 32mm di dr kısalma var az demisti progestan fitil ve dinlenmeyle 38mm sonra 46mm oldu canım bende cok korkuyordum ama dr hiç dikişten bahsetmedi bana sende bol bol dinlenmeye bak

Bana da atılmadı canım hiç alttan da ölçmedi hep üstten ölçü 3,5 civarı diyordu. Perinatoloji gördü mü seni tek doktorla kalma bu karar için bence. Eger gerekliyse yaptır tabi ki.

Kızlar ciğer geliştirici igne oldum 2 şer doz 1 gün ara ile .. doktor 3-4 gün hareketleri azalır korkma Dedi .. sizde kaç gün sonra normale döndü acaba

Cnm bana önlem amaçlı 14. Hafta pesser halka taktı .. 26 haftalığım rahim uzunluğum 3.6 normal şimdilik .. bu dikiş kesin çözüm deil zaten
Doktor bana 32 de doğuracaksan dikiş sayesinde 35 i görebilirsin Dedi ..

Çok stres oldum ya. Nasıl olacak bilmiyorum. Herkeste farklı oluyo tabi de. Dikiş atılınca bi.sıkıntı çkar mı onu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…