- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.681
Oğlumu hemşire daha doğru dürüst ememeden hemen yoğun bakıma indirdi sonrada pişkin pişkin bana pişman oldum mama verince şekeri normale döndü dedi ve bu bizim 4 günümüze maloldu sonra eve geldik çok şükürKuvezw girdilermi canım benimde dururlar 36 olcak sezaryen pramitore tulum aldım 2 tane sukur
Canim allah yardimci olsun inşallah sağ sağlım al kucağına bebislerini inşallah lütfen bizi unutma haber ver ilk firsatta allaha emanet ol.İyi akşamlar kızlar bugun son hamilelik günüm yarın sabah 7'de hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyorum inşallah sagsaglim alırım kucagıma darısı basınıza sizlerde bu haftaları görürürsünüz inşallah.
Güzel haberler ver bize inşallah canim Rabbim yardimcin olsun bebeklerin de sen de Allah a emanet olunİyi akşamlar kızlar bugun son hamilelik günüm yarın sabah 7'de hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyorum inşallah sagsaglim alırım kucagıma darısı basınıza sizlerde bu haftaları görürürsünüz inşallah.
Hayırlısı olsun canım rabb8m saglıkla kucagina almayı nasip etsin dogumdan sonra burayada yaz merak ederiz seniİyi akşamlar kızlar bugun son hamilelik günüm yarın sabah 7'de hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyorum inşallah sagsaglim alırım kucagıma darısı basınıza sizlerde bu haftaları görürürsünüz inşallah.
İnşallah güzelce sagliklica bebislerine kavusursun canim, darisi hepimize inşallah.İyi akşamlar kızlar bugun son hamilelik günüm yarın sabah 7'de hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyorum inşallah sagsaglim alırım kucagıma darısı basınıza sizlerde bu haftaları görürürsünüz inşallah.
Bende sık sık yaşıyorum geçmiş olsun canimKizlar inanilmaz kotu bel tutulmasi yasiyorum.doktora mail attim sabahi bekliyorum.nolur deyiverin rahatlatici neler yapabilirim.kazik gibiyim resmen egilemiyor dogrulamiyorum
E Ececim allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla al bebeklerini kucağına şimdiden tebrik ederim.bizi habersiz bırakmaİyi akşamlar kızlar bugun son hamilelik günüm yarın sabah 7'de hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyorum inşallah sagsaglim alırım kucagıma darısı basınıza sizlerde bu haftaları görürürsünüz inşallah.
Masaj canım çok ılık duş yok mızık mızık ötuyorumCok saol seher0607 canim.sen nasil bas ediyorsun?bebekleri etkilemeyen bi kas gevsetici krem fln ya da dogal bisiler var midir???
Ne yaptın canım nasılsın bebeklerini gördüm mu meraktan catliyacamİyi akşamlar kızlar bugun son hamilelik günüm yarın sabah 7'de hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyorum inşallah sagsaglim alırım kucagıma darısı basınıza sizlerde bu haftaları görürürsünüz inşallah.
İyi akşamlar kızlar bugun son hamilelik günüm yarın sabah 7'de hastaneye gidiyoruz. Dualarınızı bekliyorum inşallah sagsaglim alırım kucagıma darısı basınıza sizlerde bu haftaları görürürsünüz inşallah.
Gözün aydın çook sevindim asıl macera şimdi başlıyor umarım emzirebilirsin maşallah iyi doğmuşlarDogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
Ay çok şukur canım gozunuz aydın Allah analı,babalı buyutsun inşallah darısı bizlere olsun inşallah bizde o haftalar gorelimDogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?