2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kuvezw girdilermi canım benimde dururlar 36 olcak sezaryen pramitore tulum aldım 2 tane sukur
Oğlumu hemşire daha doğru dürüst ememeden hemen yoğun bakıma indirdi sonrada pişkin pişkin bana pişman oldum mama verince şekeri normale döndü dedi ve bu bizim 4 günümüze maloldu sonra eve geldik çok şükür

Canim allah yardimci olsun inşallah sağ sağlım al kucağına bebislerini inşallah lütfen bizi unutma haber ver ilk firsatta allaha emanet ol.

Güzel haberler ver bize inşallah canim Rabbim yardimcin olsun bebeklerin de sen de Allah a emanet olun

Hayırlısı olsun canım rabb8m saglıkla kucagina almayı nasip etsin dogumdan sonra burayada yaz merak ederiz seni

İnşallah güzelce sagliklica bebislerine kavusursun canim, darisi hepimize inşallah.

Kizlar inanilmaz kotu bel tutulmasi yasiyorum.doktora mail attim sabahi bekliyorum.nolur deyiverin rahatlatici neler yapabilirim.kazik gibiyim resmen egilemiyor dogrulamiyorum

Cok saol seher0607 canim.sen nasil bas ediyorsun?bebekleri etkilemeyen bi kas gevsetici krem fln ya da dogal bisiler var midir???

E Ececim allah yar ve yardımcın olsun sağlıkla al bebeklerini kucağına şimdiden tebrik ederim.bizi habersiz bırakma

Ne yaptın canım nasılsın bebeklerini gördüm mu meraktan catliyacam

canım hayırlı haberlerle gel inşAllah, Rabbim sağlıkla bebeklerine kavuştursun sizi..

Selam kızlar nasılsınız bugun,nasıl gidiyor hamilelik ececim hepimizi heyacanlandırdı inşallah bizlerde ohaftalarada saglı şekilde kuçagımıza alalım bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…