- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 54
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.701
Ayyyy masallahhhh Şubat allah çok şükür Güle güle büyüt çok geçmiş olsun canimDogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
Sen nasılsın canım bebekler nasıl küvez kilo uyku banyo göbek düşüncemi yapılıyor 36 hafta düşünüyorum erken olmazsa hiç huzurum yok kuveze girerler mi şuan 2 ser kg lar utrasona goreGözün aydın çook sevindim asıl macera şimdi başlıyor umarım emzirebilirsin maşallah iyi doğmuşlar
Oh miss...Geçmiş olsun Rabbim anneli babali sağlıklı uzun ömürler versin canim inşallah bizim de böyle güzel olurDogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
maşallah sübhanallah Allah analı babalı büyütsün inş.canım yarında benim dogum var bakalım kac kilo dogcaklar merak ediyorumDogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
Gözünaydın canim Ececim, maşallah kilolari da çok iyi. Kuveze girmediler galiba? Sezeryanı epidural mi oldun? Zor oldu mu? Haftaya da benim doğum var inşallah. Vaktin oldukça tecrübelerini bekliyoruz.Dogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
Ayyy canım hadi hayırlı doğumlar sanada, seninde güzel haberini alırız inşAllah yarın. Seninkiler kaç kg? Merak ediyorum ultrasonla gerçeği ne kadar fark edecek diye :) Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.maşallah sübhanallah Allah analı babalı büyütsün inş.canım yarında benim dogum var bakalım kac kilo dogcaklar merak ediyorum
Allah yardimci olsun canim sağlıklı olsunlar kiloya care var çabuk toplaniyorlarmis ama doğduğu kiloda kalmiyorlar 200 gr en az iniyorlar diyorlarmaşallah sübhanallah Allah analı babalı büyütsün inş.canım yarında benim dogum var bakalım kac kilo dogcaklar merak ediyorum
Ay mşlh cnm gözün aydın kiloları ikizler için acayip iyi mşlh böyle güzel haberler alınca insanın içi kıpır kıpır oluyor :)Dogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
sagol canım bende merak ediyorum usg nasıl fark olucak diye gecen hafta 2500 2300 dü kilo aldılar mı almadilar miAyyy canım hadi hayırlı doğumlar sanada, seninde güzel haberini alırız inşAllah yarın. Seninkiler kaç kg? Merak ediyorum ultrasonla gerçeği ne kadar fark edecek diye :) Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
amin canım tabi saglikli olsunlarda kilo alırlar nasılsaAllah yardimci olsun canim sağlıklı olsunlar kiloya care var çabuk toplaniyorlarmis ama doğduğu kiloda kalmiyorlar 200 gr en az iniyorlar diyorlar
Rabbim kolaylık versin cnm haftan çok iyi güzel kiloları olur en önemlisi 2 kilo üzeri olmaları seninkilerde geçmiştir bencemaşallah sübhanallah Allah analı babalı büyütsün inş.canım yarında benim dogum var bakalım kac kilo dogcaklar merak ediyorum
Maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Gözünüz aydın bundan sonrası içinde Rabbim kuvvet versin.Dogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
Allahım sağlıkla senide kurtarsın inşallah. Bebeklerini hayırlarla al kucağına..maşallah sübhanallah Allah analı babalı büyütsün inş.canım yarında benim dogum var bakalım kac kilo dogcaklar merak ediyorum
insallah canım rabbim önce saglıklı versinRabbim kolaylık versin cnm haftan çok iyi güzel kiloları olur en önemlisi 2 kilo üzeri olmaları seninkilerde geçmiştir bence
amin canım darısı sizlere olsunAllahım sağlıkla senide kurtarsın inşallah. Bebeklerini hayırlarla al kucağına..
Maşallah canım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah herseyi merak ediyoruz haberlerini bekliyoruz canım çok geçmiş olsunDogum yaptım kızlar 2600gr 2800 gr saglıklılar cok şükür. Darısı başınıza
Ay maşallah gözün aydın kiloları da çok iyi :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Kızlar hepinize tesekkur ederim. Kilolar pazartesi doktorum 2600-2800 civarı dogacak dedi. Dediği gibi oldu. Küveze girmediker emiyorlar Allaha şükür. Hersey iyi darısı basınıza inşallah. 36+5'te kucagıma almış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?