2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim günümüz aynı en son kontrolümde. Biri 1890 diğeri 1840 di 2 hafta önce senin nasıl kiloları doğum nasipse planlanan 1 hafta varmı ben 36 bitiminde olsun istiyorum taşımak çok zorlasti
Canim 1 hafta evvel biri 2050 diğeri 1900 du ama bana evde yatis verdi servix 2.6 olmuş aniden ve yuruyemiyorum bebekler rahim agzina dayanmis. 36 ya kadar dururlar mi bilmiyorum inşallah dururlar, 2 gün hastanede yatip 4 doz ciğer geliştirici oldum

Peki ececim kilolari çok iyi fakat ikiz bebekler ufak oluyor diyorlar nasil görünüyorlar yeni doğan kiyafetler oldu mu, umutta yaptin doğumu keşke yuruyebilsem ziyaret ederdim

Çok geçmiş olsun canım 30 cu haftada 2 dozda ben vurundum ciğer geliştirici doktor sorun yok diyor buna şükür bu haftaları gördük inşallah bekler seninkilerde benimkilerde

Elos35 hadi bakalım sıra senin sen de saglıkla al kucagına inşallah. Epidural oldu dogumum zorluk tabi ki var ama katlanılmayacak kadar degil. Başka soru varmıydı atladıgım.
bende yarını atlatsaydım insallah heyecan bastı canım benimde epidurallı olucak sütün hemrn geldi galiba senin doyuyorlar mı peki insalllah baya emzirebiliriz

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim dogum yapan arkadaslarin gozuaydin olsun.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.ben 27 haftalik ikiz gebeyim.istanbulda zeynep kamil yada pendik marmara hastanesinde dogum yapan varmi aranizda arkadaslar.

Merhaba hanımlar Hayırlı Ramazanlar doğum yapanlara hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere kolay sağlıklı doğumlar diliyorum. Bir sorum olacaktı biz şu anda 30+5 gunluguz çevreden ikiz gebeliklerde belli bir haftada akciğer geliştirici iğne vuruldugunu duydum. Doktoruma sorduğumda kortizon içeriyor zararlı dedi ama bir başka doktor da hiçbir zararı yok dedi. Sizler bu igneyi oldunuz mu ve ne zaman oldunuz ignenin riskleri var mı cidden

Hosgeldin, simdi soyle, ciger gelistirici tabiki bir steroit fakat gebelikte kar zarar dengesi onemli, mesela 31. Haftaya kadar hic sorunum yoktu ve doktora sordugumda yapmam dedi yapmama gerek olacak bir dutum yok dedi, fakat bir hafta sonra servixim dramatik sekilde 4 ten 2.6 ya inip sancimda olunca 2 gun hastane yatisi vererek acil 4 doz gelistirici yapti erken dogum olursa diye tedbir aldi. Simdi, sorunun yoksa hersey iyiyse tedbir olsun diye bunu vurmak gereksiz, bir durum olur felan vurulur ama simdi bence gerrk yok.doktoruna guven.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim dogum yapan arkadaslarin gozuaydin olsun.rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin.ben 27 haftalik ikiz gebeyim.istanbulda zeynep kamil yada pendik marmara hastanesinde dogum yapan varmi aranizda arkadaslar.
Merhaba, bildigim kadariyla mavimli arkadasimiz zeynep kamilde yapti memnundu, ama digerini bilmiyorum.

Merhaba cnm benim hamileliğim kanamalı riskli geçti hep 26. Haftada içer iğnesi yaptı doktor ikişer doz 1 gün ara ile vurundum ben

Dogum yaptım bebekler 2400 2700 kilo dogdular ama solunumlarında sıkıntı varmış küvöze girdiler nezaman çıkarlar bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin canlar

Dogum yaptım bebekler 2400 2700 kilo dogdular ama solunumlarında sıkıntı varmış küvöze girdiler nezaman çıkarlar bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin canlar
Ayyyy çok geçmiş olsun Güle güle büyüt canım solunum sıktisi belki bu geceliktir ciğer geliştirici olmusmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…