2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Ya demekki haftaya kiloya bakmıyor bu küvet solunum işi 37 haftalik ortalama 2500 kg lar elos 35 sin bebekleri kuveze girdiğinde göre bizimkiler haydi haydi girer 36 ha
Ftada

Dogum yaptım bebekler 2400 2700 kilo dogdular ama solunumlarında sıkıntı varmış küvöze girdiler nezaman çıkarlar bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin canlar
Geçmiş olsun, güle güle büyüt canim inşallah en kısa zamanda alırsın kucağına. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ciğer geliştirici olmus muydun?

Sagolun kîzlar hepinizi etiketleyemedim ciğer gelistirici olmustum 31.haftada cok kötü degil durumları ama kızın biraz fazlaymıs tedbir amaclı hafta sonu yatsınlar dedi dr insallah cabuk cikarız darısıda sizlere olsun

Tedbir amacliysa korkma canim pzt ye çıkarsınız inşallah dualarımız sizinle. Senin durumun nasıl? Epidural sezeryan öneriyor musun?

Canim gecmus olsun rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin darısı tüm bebek bekleyenler olsun, sakin endişe etme arkadaşım 40. Hafta doğurdu tedbir amaçlı birkaç gün tuttular ritme girsin diye, ha koymasalar nolur, hiç bişey olmaz ama artık hayat kalitesi denen bişey var onu yapıyorlar, eskiden evde 7 aylik doğan 1 kiloluk bebekler bile varmış. Tekrar gözün aydın.

Elos35 oyy kurban olsunlar doğdu mu bebişler? Rabbim sağlık sıhhat versin ikisine de kuzum. gözün aydın. inşallah hemen çıkar evinize götürürsünüz yavruları. tebrik ederim çok.

Kalbini ferah tut doktorunun da dediği gibi tedbir amaçlıdır pazartesi salı çıkarsınız bence. Güle güle sağlıkla analı babalı büyütün inşallah.

Canım Allah analı babalı büyütsün merak etme cıkarlar sen de o arada kendini toparlarsın. Cıkarsınız cabucak.

İyice korktum bende 37 haftalik 2599 kg ama solunum sıkıntısı belkide tetbir amaçlıdır diye düşunuyorum

Valla ben de korktum. Dr um haftaya doğuma alacak beni yarın gün verecek. 37 deki arkadaşlar sıkıntı yaşıyor, benimki 36 da olacak. Kafam karıştı iyice, beklesem mi?
Kızlar korkmayın ben ciğer geliştirici iğne hiç olmadım 36+5'te 2600 gr ve 2800 gr ile küveze girmedik. Kızım 2600 gr daha güzel emiyor.

Ben olmadım 35. Haftada doğum yaptım bir sıkıntı olmadı çok şükür.

Dogum yaptım bebekler 2400 2700 kilo dogdular ama solunumlarında sıkıntı varmış küvöze girdiler nezaman çıkarlar bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin canlar
Gözün aydın canım. Benimkiler de 2400, 2500 doğdular, küveze tedbir amaçlı almışlardı. Seninkilerin de kiloları iyi. Solunum sıkıntısı bir kaç güne geçer merak etme.

GÖzün aydın canım, merak ettim Ankaradamı yaptın doğumu?
sagol canım gaziantepde yaptım dogumu
sagol canım haklısın tedbir amaclı oldu zaten insallah yakın zamanda cıkariz darısîda sizlere olsun

Elos35 oyy kurban olsunlar doğdu mu bebişler? Rabbim sağlık sıhhat versin ikisine de kuzum. gözün aydın. inşallah hemen çıkar evinize götürürsünüz yavruları. tebrik ederim çok.
teşekkür ederim canım rabbim herkese tattırsın bu duygu

Tedbir amacliysa korkma canim pzt ye çıkarsınız inşallah dualarımız sizinle. Senin durumun nasıl? Epidural sezeryan öneriyor musun?
insallah canım ben iyiyim şükür tabu zorlugu var bana spinal aneztesi yaptılar canım güzel gectı
Canım Allah analı babalı büyütsün merak etme cıkarlar sen de o arada kendini toparlarsın. Cıkarsınız cabucak.
allah razı olsun canım onlar iyi olsunlarda raziyım artık sen nasıl oldun toparlandınmi biraz eve çıktınız mı

Gözün aydın canım. Benimkiler de 2400, 2500 doğdular, küveze tedbir amaçlı almışlardı. Seninkilerin de kiloları iyi. Solunum sıkıntısı bir kaç güne geçer merak etme.
allah razı olsun canım inş.en yakın zamanda bizde cıkarız iyi olsularda razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…