- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.761
Gozun aydin canim rabbim saglikla biran once kovustursun. Kilolari haftasina gore cok iyi. Darisi bizim basimiza...
Tesekkurler canim
Yetmiyor cnmDogum yapan arkadaslar sutunuz yetiyormu mama kullaniyormusunuz.
Allah kurtarsın cnm sağlıkla al yavrularını kucağına inşallahKızlar sancim başladı şu an doğuma gidiyorum 35+1 deyim. Dualarınızı eksik etmeyin...
sagol canım sütüm az az geliyor zaten simdilik mamayla besleniyorlar yinede sütümü sagınca veriyorumGozun aydin canim rabbim saglikla biran once kovustursun. Kilolari haftasina gore cok iyi. Darisi bizim basimiza...
rabbim saglıkla bebeklerini kucagına almayı nasip etsinKızlar sancim başladı şu an doğuma gidiyorum 35+1 deyim. Dualarınızı eksik etmeyin...
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucakla inşallah bebeklerini canım.Kızlar sancim başladı şu an doğuma gidiyorum 35+1 deyim. Dualarınızı eksik etmeyin...
Allah yardimcin olsun canım sağ sağlım al kucagina inşallahKızlar sancim başladı şu an doğuma gidiyorum 35+1 deyim. Dualarınızı eksik etmeyin...
Canim allah kolaylik versin.hayirli haberlerle donersin ins.Kızlar sancim başladı şu an doğuma gidiyorum 35+1 deyim. Dualarınızı eksik etmeyin...
Rabbim yardımcın olsun kolay Doğumun olup bebeklerini sağlıkla kucağına al inş cnm bnmKızlar sancim başladı şu an doğuma gidiyorum 35+1 deyim. Dualarınızı eksik etmeyin...
Allah bağışlasın kaç kile doğdu bebekleriniz kuvozde kaldılar miBen olmadım 35. Haftada doğum yaptım bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Masallah canim gecmis olsun, rabbim hayirli evlatlar etsin, gayet guzel kilolari.Kızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
gözün aydın canım maşallah Güle güle büyüt inşallah oğlan neden yogun bakim hayırlımi canimKızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
Benim bebisler de 34/35 arasi olursa 11temmuz da gelecekler inşallah o da benim dogum günüm :)Benim hesaplarım uyarsa bekler se kuzularim 07.07.2017 de dogacaklar benim doğum tarihim de 07. 07.
Geçmiş olsun canım ciğer gelistirici yapilmis miydi bu arada gözün aydinDogum yaptım bebekler 2400 2700 kilo dogdular ama solunumlarında sıkıntı varmış küvöze girdiler nezaman çıkarlar bilmiyorum dualarınızı eksik etmeyin canlar
Geçmiş olsun canım inşallah oglun da hemen gelir yanina gözün aydin Rabbim anneli babalı büyütsün inşallahKızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?