2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Demekki kuveze girmesi kiloyla ilgili degilmiş degilmi inşallah saglıkla oğlanıda alırsınız yanınıza Allah bağışlasın.

Nefes alıp vermesi sıkıntılıydı. Durm yarın netleşecek. 4-5 gün kalacak gibi.
Bende de nefes almasıyla ilgili demişlerdi büyük olan alındı küveze bende de. Zaten daha çok büyük olan bebişler alınıyor ne hikmetse. Bizimki bir hafta kaldı o zaman ziyarete gittiğimde ememiyor daha, etsin vereceğiz demişlerdi. Çıkar seninki de yakında canım. Benim asıl merak ettiğim neden daha kilolu bebekler küveze kalıyor da küçükler kalmıyor???

Kızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
gozun aydın canım oğlanda yanına gelir bir an önce benimde kızım kilolu onda daha cok solunum sıkıntısı varmıs dr bize altlı üstlü olduklari için anne karnında alttaki bebek daha çok etkileniyor dedi size açiklama yapmadılar mi dogru mu yanlismi bilemiyorum

Geçmiş olsun canım ciğer gelistirici yapilmis miydi bu arada gözün aydin
ciger gelıstirici igne olmustum canım

Oksijen ihtiyacı kilo artıkça artıyor, dolayısıyla ciğerleri yetmiyor.

selam canım bişey soracam senden ikimizin haftalar aynı heralda benimkiler 20+3 oldular daha haraketlerini net his etmedim,seninkileri sen his ediyormusun canım
Hissediyorum canım ama hafif dokunuşlarını hissediyorum sadece. Çok çok nadir tekme gibi oluyor. Bazen birkaç gün sakinleşiyorlar. İkisini birden hissettiğim de nadir oluyor. Bu haftadan sonra başlar artık canım seninkiler de endişelenme. İlk gebeliğinse geç hissedebilirsin. Bebeklerin duruşu da önemli.

Evet bende ufaktan kuçuk çimdik gibi bişeler his ediyordum dun his etmedim ondan panikledim .

Canım seninki gene iyi benimki 2.3 oldu bi ara 2.0 ye düştü 2 hafta kalkmadan yattım ve biraz toparladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…