- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.781
Gözün aydın canım analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah. Umarım oğlununda ciddi bir problemi yoktur. Bir an önce onuda yanına al inşallah.Kızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Oğlun da en kısa zamanda gelir yanına inşallah.Kızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
Nefes alıp vermesi sıkıntılıydı. Durm yarın netleşecek. 4-5 gün kalacak gibi.gözün aydın canım maşallah Güle güle büyüt inşallah oğlan neden yogun bakim hayırlımi canim
Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün. Sırayla geliyor kuzularımız.Kızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
Geçmiş olsun canımNefes alıp vermesi sıkıntılıydı. Durm yarın netleşecek. 4-5 gün kalacak gibi.
Amin sağolasın. Bebeklerimin biri 2500 diğeri 2400 gr doğdu. Büyük olan bir hafta tedbir amaçlı kaldı, emme sıkıntısı vardı. Darisi isteyen herkesin başına.Allah bağışlasın kaç kile doğdu bebekleriniz kuvozde kaldılar mi
Gozun aydin canim. Oglunu neden aldilar yogun bakima en kisa zamanda yanina alirsin insKızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
Bende de nefes almasıyla ilgili demişlerdi büyük olan alındı küveze bende de. Zaten daha çok büyük olan bebişler alınıyor ne hikmetse. Bizimki bir hafta kaldı o zaman ziyarete gittiğimde ememiyor daha, etsin vereceğiz demişlerdi. Çıkar seninki de yakında canım. Benim asıl merak ettiğim neden daha kilolu bebekler küveze kalıyor da küçükler kalmıyor???Nefes alıp vermesi sıkıntılıydı. Durm yarın netleşecek. 4-5 gün kalacak gibi.
gozun aydın canım oğlanda yanına gelir bir an önce benimde kızım kilolu onda daha cok solunum sıkıntısı varmıs dr bize altlı üstlü olduklari için anne karnında alttaki bebek daha çok etkileniyor dedi size açiklama yapmadılar mi dogru mu yanlismi bilemiyorumKızım 2000 oğlum 2660 gr doğdu. Oğlan yoğun bakıma alındı. Kızım yanımda çok şükür.
ciger gelıstirici igne olmustum canımGeçmiş olsun canım ciğer gelistirici yapilmis miydi bu arada gözün aydin
Oksijen ihtiyacı kilo artıkça artıyor, dolayısıyla ciğerleri yetmiyor.Bende de nefes almasıyla ilgili demişlerdi büyük olan alındı küveze bende de. Zaten daha çok büyük olan bebişler alınıyor ne hikmetse. Bizimki bir hafta kaldı o zaman ziyarete gittiğimde ememiyor daha, etsin vereceğiz demişlerdi. Çıkar seninki de yakında canım. Benim asıl merak ettiğim neden daha kilolu bebekler küveze kalıyor da küçükler kalmıyor???
MantikliOksijen ihtiyacı kilo artıkça artıyor, dolayısıyla ciğerleri yetmiyor.
Mantıklıymış.Oksijen ihtiyacı kilo artıkça artıyor, dolayısıyla ciğerleri yetmiyor.
selam canım bişey soracam senden ikimizin haftalar aynı heralda benimkiler 20+3 oldular daha haraketlerini net his etmedim,seninkileri sen his ediyormusun canımAllah yardımcın olsun. Sağlıkla kucakla inşallah bebeklerini canım.
Hissediyorum canım ama hafif dokunuşlarını hissediyorum sadece. Çok çok nadir tekme gibi oluyor. Bazen birkaç gün sakinleşiyorlar. İkisini birden hissettiğim de nadir oluyor. Bu haftadan sonra başlar artık canım seninkiler de endişelenme. İlk gebeliğinse geç hissedebilirsin. Bebeklerin duruşu da önemli.selam canım bişey soracam senden ikimizin haftalar aynı heralda benimkiler 20+3 oldular daha haraketlerini net his etmedim,seninkileri sen his ediyormusun canım
Evet bende ufaktan kuçuk çimdik gibi bişeler his ediyordum dun his etmedim ondan panikledim .Hissediyorum canım ama hafif dokunuşlarını hissediyorum sadece. Çok çok nadir tekme gibi oluyor. Bazen birkaç gün sakinleşiyorlar. İkisini birden hissettiğim de nadir oluyor. Bu haftadan sonra başlar artık canım seninkiler de endişelenme. İlk gebeliğinse geç hissedebilirsin. Bebeklerin duruşu da önemli.
Canım seninki gene iyi benimki 2.3 oldu bi ara 2.0 ye düştü 2 hafta kalkmadan yattım ve biraz toparladı.Canim 1 hafta evvel biri 2050 diğeri 1900 du ama bana evde yatis verdi servix 2.6 olmuş aniden ve yuruyemiyorum bebekler rahim agzina dayanmis. 36 ya kadar dururlar mi bilmiyorum inşallah dururlar, 2 gün hastanede yatip 4 doz ciğer geliştirici oldum
Bende yatiyorum ama sanmam tekrar uzasin, zaten yuruuemiyorum hatta oturamiyorum. Zor gunler allahyardimcimiz olsun.Canım seninki gene iyi benimki 2.3 oldu bi ara 2.0 ye düştü 2 hafta kalkmadan yattım ve biraz toparladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?