2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Allah yardımcın olsun sağlıklı yumoşların olsun tutsun inşallah benimde 2. Denememde tutdu girerken toplamaya bildiğim bütün sureleri okudum bol bol da ihlas dualar ile gelsin inşallah
mrb kızlarr maselef suan kotuyum...4 u dollenmıstı..8 ıı yumurtadan...ama bugun duydum kı sadece 4 unden 1 ı hucre bolunmesıne baslamıs..oda kalıtesız olur dıger denemem dekı gbı dıe uzuluorum yarın yıne haber etcekler...tek embrıyo hakkında...dua edenlerden allah razı olsun

Kizlarr bunun hakkinda nedusunuyosunuz 85 cm capi diyo. 36 aya kadar kullanim besik yerine boyle bisey alsam diyorum evim alan acisindan skntlida 1 sene idare edecek beni. Ilk dogduklarinda beraber yatirabilirmiyim yazada bir tane daha alirim diyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-30-22-21-29.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 80
Kizlarr bunun hakkinda nedusunuyosunuz 85 cm capi diyo. 36 aya kadar kullanim besik yerine boyle bisey alsam diyorum evim alan acisindan skntlida 1 sene idare edecek beni. Ilk dogduklarinda beraber yatirabilirmiyim yazada bir tane daha alirim diyorum
Can'ım tecrübeli anneler hep park yataktan yana.ilk bir iki ay birlikte yatırabilirsiniz diyorlar.ama sonra biri ağlayıp diğerini de uyandırdığı için odaları ayıran bile varmış.:)
Benim kendi evim de çok geniş ama Doğum öncesi ve sonrası bir yıl kadar annemde kalacağım için bende pratik çözümler arıyorum.iki tane olunca yer bulmakta sıkıntı :) ama park yataklar 2-3 yaşına kadar kullanılıyor.
Rabbim sağlıcakla kucağımıza versin de koynunuzda da yatırırız biz onları :))

canım bence park yatak al bıtane benım kızımın var sımdılık yetr dıorum cevremdekılr hep ılk 4 5 ay bırlıkte yatarlar alıstrırsan dıolar aglamaya nasıl care bulcaz bılmıyom ama alısıyolar bırbırlerıne sözlerı var yanı alısınca tınlamıyolrmıs ınsllh ama ben park yataktan cok memnun kaldım daha bu yıl kızıma baza aldım 5 yıl yattı besiginde valla tercıh senıın ama genıs park yataklar var bıtane ondan al sımdılık

kızlar ben bugun gene bı ruya gordum ruyamda kontrele gıdıyom ve hemn içeri alıp eşimi cıkarıyolar dısarı dogum yapcak esınız dıe amn anm ben bı bozuluyom esimi yani kocamı arıyom sunları söylüyom bak hiç bişey almadık cantam dahi yok hemn bişeyler al dogunca ne gıycekler die oda telefonda aglıyo nasılsın dıe snra gece hastaneden cıkııp eve gelıyoz dogum yok sonra bı ara tekrar bı bakıyom hastaanedeyım a nasıl olur ben uyyodum dıom uykuda dogum yaptın esın getrdı dıolar aayyy ben bı bozuluyom nasıl olur hıcmı uyanmadım dıe yok dıoalr ama bebekler yok sormuyomda nerdeler dıe ne dır bu kafam karıstı bırzda bugunlerde esımle aramız yok dıardakı sorunlardan dolayı acayıp kafammı kurcaaladı bu ruya

Kizlar dogru diyosunuz bende park yatak dusundum ama yerim yok koymaya yaza kdr idare etmem lazim bi kac ay bi sekilde

Hayirlara ciksin canim. Surekli dogumu falan dusunuyosan gunduz dusundugumuz seyler gece ruyalarimizdada devam ediyor.

amın canım ınsllh korktumda kız :) canım ozmn ufak sepet besıkler var onlardan al hem uygun fıyatları
Bende dun gece korkunc ruya gordum canim ya anlamlarina baktimda anlatmayin kimseye yaziyodu anlatmiyorum o yuzden bende hayirlara ciksin deyip geciyorum. Bu arada yarin detaylimizzz varrr sabah 8 bucukta :) insallah bisey cikmaz

Bende dun gece korkunc ruya gordum canim ya anlamlarina baktimda anlatmayin kimseye yaziyodu anlatmiyorum o yuzden bende hayirlara ciksin deyip geciyorum. Bu arada yarin detaylimizzz varrr sabah 8 bucukta :) insallah bisey cikmaz
hayrlara cıksın canım ınsllh ay mallh ınsallh bısey cıkmaz canım kalbını temız tut bende haftaya gıdıcem 1 ay gecıcek nerdeyse kontrole gıdıyım hyrlısıyla dogsunlarda su kaygılarmız bıtse canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…