2017 de İkiz Annesi Olucaklar

merhaba 27.haftamdayım sağdaki bebeğim soldaki bebeğimden 3 hafta geride 27.haftada bebişlerinizin kiloları nasıldı sorun olurmu çok korkuyorum
Tek yumurta mı sizinkiler. Transfüzyon mu olmuş acaba. Doktor bir şey demedi mi peki gerilik hakkında. İnşallah toparlar bir an önce.

Tek yumurta mı sizinkiler. Transfüzyon mu olmuş acaba. Doktor bir şey demedi mi peki gerilik hakkında. İnşallah toparlar bir an önce.
YOK ÇİFT YUMURTA İKİZLERİ ASLINDA OLABİLİR DEDİ SAĞLIK SORUNLARI YOK DEDİ BEN MİNYONUM EŞİM UZUN BOYLU GENETİK OLABİLİR DEDİ RENKLİ DOOPLERLE BAKILDI SORUN YOK AMA KÜÇÜK

YOK ÇİFT YUMURTA İKİZLERİ ASLINDA OLABİLİR DEDİ SAĞLIK SORUNLARI YOK DEDİ BEN MİNYONUM EŞİM UZUN BOYLU GENETİK OLABİLİR DEDİ RENKLİ DOOPLERLE BAKILDI SORUN YOK AMA KÜÇÜK
Sorun yok dediyse yoktur o zaman canım. Hiç üzme kendini. Sağlıkları yerinde olduktan sonra önemli değil.

Geçmiş olsun canım en az 35 veya 36 hafta olsa iyi olur

Canim aldiklarini Güle güle kullan ben tek 2 tulum aldım pramitore canı içinde olsun hemen büyüyorlarmis zaten ufaktan bi kundak yaparsın kıyafet büyük küçük bişey olmaz fikrim ben normal hastane çıkışı aldım hep alt üst takımlar tulum allah nasip etsin yine alalım ama 40 çıktımi ufak gelir bunlar diyorlar.

Peki ne zaman bırakacaksın canım bişey söyledimi doktor? Bi arkadaşta yazmış ya bugün erkek çocuklarda sıkıntı oluşturuyormuş diye o kafama takıldı
Hiç bir sorun yaratmaz canım emin ol o arkadaş doktormuki o progetani kullanmasan erken doğum düşük kanama olma gibi riskleri var doktor bişey biliyorki yazıyor hemen hemen hamile bayanların % 60 si kullaniyor

Peki ne zaman bırakacaksın canım bişey söyledimi doktor? Bi arkadaşta yazmış ya bugün erkek çocuklarda sıkıntı oluşturuyormuş diye o kafama takıldı
Buyuk ihtimal doguma kadar canım ben iki kez kanama sebebiyle hastanede yattim ondan önce birakalim demisti ama kanama olunca devam dedi hatta dozu artırdı benim bebeklerimin biri de erkek ama doktor sakin aksatma diye tembih ediyor

Hiç bir sorun yaratmaz canım emin ol o arkadaş doktormuki o progetani kullanmasan erken doğum düşük kanama olma gibi riskleri var doktor bişey biliyorki yazıyor hemen hemen hamile bayanların % 60 si kullaniyor
Canım arkadaşa doktor demiş ve bıraktırmış galiba. Üstlerde ki msjlarda yazıyordu.
Buyuk ihtimal doguma kadar canım ben iki kez kanama sebebiyle hastanede yattim ondan önce birakalim demisti ama kanama olunca devam dedi hatta dozu artırdı benim bebeklerimin biri de erkek ama doktor sakin aksatma diye tembih ediyor
Bende günde 2 alıyordum son kontrolde 1 e düşürdü. Rabbime emanet artık. Çok şükür kanamam vs olmadı ama tedbir amaçlı devam edelim demişti bulunduğum ilde gittiğim doktor

Sen kalbini bozma canım bak 1 re düşürmüs 32 veya felan keser allah korusun biterslik olmazsa.

Oh süper kızında hemen gelir canım merak etme cok güzel bir duyguymuş ikiz olmaları. Allah doumu bekleyen herkese vakti zamanında saglıkla kucaklarına almalarını nasip etsin.
evet rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu kızımıda aldım geldim sonunda koşuşturmaca geciyor günler ne güzel duygumuş

bebeklerin boylarından dolayı büyük geliyir canım

8. Haftamda kanamadan hastanede yatmis kisiyim erken donemde progeston bende kullandim ama doktor uzun kullanmanin bir yarari yok bebekler erkek riske edemem dedi. Bunu ilaci birakasiniz diye asla demiyorum sakin birakmayin doktorunuza uyun, ama doktorunuz birak dediginde de bence birakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…