- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.841
Tek yumurta mı sizinkiler. Transfüzyon mu olmuş acaba. Doktor bir şey demedi mi peki gerilik hakkında. İnşallah toparlar bir an önce.merhaba 27.haftamdayım sağdaki bebeğim soldaki bebeğimden 3 hafta geride 27.haftada bebişlerinizin kiloları nasıldı sorun olurmu çok korkuyorum
Hayatim bebisler nasillar napiyolar nasil gidiyor annelik, yeni hayatCanim bebislerin kolu bacağı minnacık oluyor, insan dokunmaya korkuyor, büyük alırsan daha iyi olur giydirip çıkarması.
YOK ÇİFT YUMURTA İKİZLERİ ASLINDA OLABİLİR DEDİ SAĞLIK SORUNLARI YOK DEDİ BEN MİNYONUM EŞİM UZUN BOYLU GENETİK OLABİLİR DEDİ RENKLİ DOOPLERLE BAKILDI SORUN YOK AMA KÜÇÜKTek yumurta mı sizinkiler. Transfüzyon mu olmuş acaba. Doktor bir şey demedi mi peki gerilik hakkında. İnşallah toparlar bir an önce.
Sorun yok dediyse yoktur o zaman canım. Hiç üzme kendini. Sağlıkları yerinde olduktan sonra önemli değil.YOK ÇİFT YUMURTA İKİZLERİ ASLINDA OLABİLİR DEDİ SAĞLIK SORUNLARI YOK DEDİ BEN MİNYONUM EŞİM UZUN BOYLU GENETİK OLABİLİR DEDİ RENKLİ DOOPLERLE BAKILDI SORUN YOK AMA KÜÇÜK
Geçmiş olsun canım en az 35 veya 36 hafta olsa iyi olurGünaydın arkadaşlar dün başlayan kasilmalar ile nst ye girdim 50 civarı 5 dk da bir sancılar çıkınca doktorumun yanında aldım soluğu. Çok şükür düştü değerler derken tedbir amaçlı yatış ve 4 şişe serum verildi. Bir sürü kan idrar testi yapıldı. Sabah nst ye tekrar girdim 20 den 30 a varan değerler çıktı. Ultrason ile bakildi rahim agzi acilmamis çıkan sancilar yabana atilmamasi gerekir diyerek ciger gelistirici ve erken doğum engelleyici iğneler vuruldu. Lütfen dua edin bizim için henüz erken bebeklerimi bırakıp gitmek istemiyorum ayrıca birsey sormak istiyorum kaç haftalik kaçar kilo dogmalari lazım ki kuvoze girmesinler
Canim aldiklarini Güle güle kullan ben tek 2 tulum aldım pramitore canı içinde olsun hemen büyüyorlarmis zaten ufaktan bi kundak yaparsın kıyafet büyük küçük bişey olmaz fikrim ben normal hastane çıkışı aldım hep alt üst takımlar tulum allah nasip etsin yine alalım ama 40 çıktımi ufak gelir bunlar diyorlar.Kızlar ben 3'er takım hastane 4'lü hastane çıkışı almıştım. Yenidoğan aldım ve beden tablosu boy 0-55 cm. Ağırlık : 2200-3600 gr. arası yazıyor. Tekrar Prematüre almam gerekirmi onun beden tablosu da boy 0-43 cm. ağırlık 0-2200 gr. aldığım tulumlar yeterli gelir gibime geliyor. Kayınvalidemde ikiz doğum yapmış aldıklarımı görünce bile kızım bunlar çok küçük demişti. Bilemedim sizce tekrar almama gerek varmı?Elos35 seher0607 Meh-lika
Teşekkürler sağolun inşallahGeçmiş olsun canım en az 35 veya 36 hafta olsa iyi olur
Var canim progestan 200luk günde 2tane alıyorumkızlar aranızda hala progestan kullanan var mı?
Peki ne zaman bırakacaksın canım bişey söyledimi doktor? Bi arkadaşta yazmış ya bugün erkek çocuklarda sıkıntı oluşturuyormuş diye o kafama takıldıVar canim progestan 200luk günde 2tane alıyorum
Hiç bir sorun yaratmaz canım emin ol o arkadaş doktormuki o progetani kullanmasan erken doğum düşük kanama olma gibi riskleri var doktor bişey biliyorki yazıyor hemen hemen hamile bayanların % 60 si kullaniyorPeki ne zaman bırakacaksın canım bişey söyledimi doktor? Bi arkadaşta yazmış ya bugün erkek çocuklarda sıkıntı oluşturuyormuş diye o kafama takıldı
Buyuk ihtimal doguma kadar canım ben iki kez kanama sebebiyle hastanede yattim ondan önce birakalim demisti ama kanama olunca devam dedi hatta dozu artırdı benim bebeklerimin biri de erkek ama doktor sakin aksatma diye tembih ediyorPeki ne zaman bırakacaksın canım bişey söyledimi doktor? Bi arkadaşta yazmış ya bugün erkek çocuklarda sıkıntı oluşturuyormuş diye o kafama takıldı
Canım arkadaşa doktor demiş ve bıraktırmış galiba. Üstlerde ki msjlarda yazıyordu.Hiç bir sorun yaratmaz canım emin ol o arkadaş doktormuki o progetani kullanmasan erken doğum düşük kanama olma gibi riskleri var doktor bişey biliyorki yazıyor hemen hemen hamile bayanların % 60 si kullaniyor
Bende günde 2 alıyordum son kontrolde 1 e düşürdü. Rabbime emanet artık. Çok şükür kanamam vs olmadı ama tedbir amaçlı devam edelim demişti bulunduğum ilde gittiğim doktorBuyuk ihtimal doguma kadar canım ben iki kez kanama sebebiyle hastanede yattim ondan önce birakalim demisti ama kanama olunca devam dedi hatta dozu artırdı benim bebeklerimin biri de erkek ama doktor sakin aksatma diye tembih ediyor
Sen kalbini bozma canım bak 1 re düşürmüs 32 veya felan keser allah korusun biterslik olmazsa.Canım arkadaşa doktor demiş ve bıraktırmış galiba. Üstlerde ki msjlarda yazıyordu.
Bende günde 2 alıyordum son kontrolde 1 e düşürdü. Rabbime emanet artık. Çok şükür kanamam vs olmadı ama tedbir amaçlı devam edelim demişti bulunduğum ilde gittiğim doktor
evet rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu kızımıda aldım geldim sonunda koşuşturmaca geciyor günler ne güzel duygumuşOh süper kızında hemen gelir canım merak etme cok güzel bir duyguymuş ikiz olmaları. Allah doumu bekleyen herkese vakti zamanında saglıkla kucaklarına almalarını nasip etsin.
bebeklerin boylarından dolayı büyük geliyir canımElos35 canim bebislerinin kilosu gayet iyi aslinda, tek bebekler bile normal haftasinda o kadar doguyor bazen, yeni dogan kiyafetleri niye buyuk geliyorki, bence normaldir ya sana ufak geliyordur, zaten hemen buyuyolar, bol bol giysinler daha rahat
Canim, oğlum kuvezde, kizim da bir gun durdu yanimda onu da kuveze aldilar. Benden enfeksiyon gecmis onlara. Durumlari iyiye gidiyor cok şükür. Benim de ağrım ve acim çok fazla.Hayatim bebisler nasillar napiyolar nasil gidiyor annelik, yeni hayat
Kiyamam ya sabret canim iyilesicekler. Rabbim yardimciniz olsun.Canim, oğlum kuvezde, kizim da bir gun durdu yanimda onu da kuveze aldilar. Benden enfeksiyon gecmis onlara. Durumlari iyiye gidiyor cok şükür. Benim de ağrım ve acim çok fazla.
Canim rabbim sanada cocuklarinada en kisa zamanda birbirinize kavustursun sen gonlunu ferah tutCanim, oğlum kuvezde, kizim da bir gun durdu yanimda onu da kuveze aldilar. Benden enfeksiyon gecmis onlara. Durumlari iyiye gidiyor cok şükür. Benim de ağrım ve acim çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?