- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.881
Saol canım gerçekten Allah razı olsun sizlerden. İyi ki burası var. Artık sıkıntı yapmayacağım. İşte benim sorunum et ve tavuk ürünleri yemiyorum hiç. Yiyemiyorum asla eskiden beri. Artık diğer şeylerle halletmeye çalışacağım. Tekrar teşekkür ediyorum hepinizeYenidunya3 canim doktorun normal diyorsa niye uzuluyorsun askolsun minyon olabilir ama gerilik soz konusu deil rahat ol, gercek saglikli kemik gelistiren tek gida var et urunleri, her gun 200 gram yemeye gayret et yaninda sebzeyle, bu tavukta olur koftede olur balikta olur sen sec.
Bencede iyi kiloları bu doktorlar bazen boş kelime ediyor haftaya göre geri derken açıklamasını yap bu kadın evham yapar stres yapar demiyor vitamin versin öneride bulunsun bizim doktor allahın adamı işi gücü şaka yapmak fazla açıklamada yapmıyor iyi diyor okadarTamam canım çok saol, inan çok moral veriyorsun sen bana :)) Allah razı olsun..Yok stres yapmıyorum da acaba daha iyi nasıl olabilir düşüncesiyle evham yaptım.
Kurufasülye yeşil kırmızı mercimek nohut yemekleri yap cnm et yemiş kdr olursun .. bende süt içemiyorum valla ismi bile kötü geliyor :)Saol canım gerçekten Allah razı olsun sizlerden. İyi ki burası var. Artık sıkıntı yapmayacağım. İşte benim sorunum et ve tavuk ürünleri yemiyorum hiç. Yiyemiyorum asla eskiden beri. Artık diğer şeylerle halletmeye çalışacağım. Tekrar teşekkür ediyorum hepinize
Süt çok lazım kalsiyum sutlat Güllaç puding şeklinde tüketici ama süt önemli yumurtaKurufasülye yeşil kırmızı mercimek nohut yemekleri yap cnm et yemiş kdr olursun .. bende süt içemiyorum valla ismi bile kötü geliyor :)
Kötü düşünme hemen canim bebislerini besle ve dinlenmeye dikkat et suyunu bol ic dua et Rabbim herseye kâdirKızlar slm kontrole geldim bugün yine moralim bozuldu. Bebekler 600 ile 650 grmış. Yine geriler hayırlısı artık
Bunu yazdım sonra arkadaşın msjı gördüm çok üzüldüm
Kiloları fazla geldi bana. Ultrason cihazına göre değişiyor. Inşallah sağlıklı şekilde kavuşursunuz.Kızlar kontrolden çıktık 3 tahlil istedi vitamin verdi yine bide 2.209 kız 2200 oğlan olmuş kilo iyimi sizce
34+6 yizKiloları fazla geldi bana. Ultrason cihazına göre değişiyor. Inşallah sağlıklı şekilde kavuşursunuz.
çok üzüldüm Rabbim şifa versin Meleğimiz zaten cennetin en güzel köşesinde Allahım Masal Zümra'ya da dayanma gücü versin. Annem hep kız çocukları daha dirençli oluyor der eminim şavaşı Masal Zümramız kazanacak. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Başın sağ olsun canım.17 haziranda neyazıkki acil doğuma alındım. Biri 700 gr diğeri 800 gr. Büyük olanı kaybettik melek oldu cennet kapısında bizi bekliyor meleğimiz. Masalımız küvezde yaşam mücadelesi veriyor. Cok acı veriyor onu öyle görmek. Zaman geçtikçe geçer diyorum ama daha çok özlüyorum. Güçlü kızım minicik bedeni makinelere direniyor.Rabbim kimseye vermesin bu acıyı çok zor. Sizlerden isteğim bu mübarek günde masal zümramız için dua etmeniz. Başka elimizden hiçbişey gelmiyor.
Canım ya internetten bir çizelge indirmiştim ben 24. hafta bitişinde 640 gr. olmaları gerektiği yazıyor. Büyürler annesi sen canını sıkma bende 20. hafta kontrolümde oğlum 300 gr. kızım 255 gr. Yani 19. hafta bitişi 280 gr. olmalıyken biri 20 gr fazla diğeri 25 gr. küçük ama takma kafaya Allahın izniyle büyürler. Rabbim başka sıkıntı vermesin.Kızlar slm kontrole geldim bugün yine moralim bozuldu. Bebekler 600 ile 650 grmış. Yine geriler hayırlısı artık
Maşallah gayet iyi bendeki çizelgeye bakıyorum 33. hafta bitişi miadında 2000 34. hafta bitişi miadında 2200 diyor yani maşallah seninkiler önde bile Rabbim nazarlardan sakınsın.Kızlar kontrolden çıktık 3 tahlil istedi vitamin verdi yine bide 2.209 kız 2200 oğlan olmuş kilo iyimi sizce
Çok üzüldüm başın sağolsun17 haziranda neyazıkki acil doğuma alındım. Biri 700 gr diğeri 800 gr. Büyük olanı kaybettik melek oldu cennet kapısında bizi bekliyor meleğimiz. Masalımız küvezde yaşam mücadelesi veriyor. Cok acı veriyor onu öyle görmek. Zaman geçtikçe geçer diyorum ama daha çok özlüyorum. Güçlü kızım minicik bedeni makinelere direniyor.Rabbim kimseye vermesin bu acıyı çok zor. Sizlerden isteğim bu mübarek günde masal zümramız için dua etmeniz. Başka elimizden hiçbişey gelmiyor.
Amin canım Sağol allah razı olsun bu kadir gecesi Rabbim herkesin gönlünü hoş etsin bebeklerini sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin inşallahMaşallah gayet iyi bendeki çizelgeye bakıyorum 33. hafta bitişi miadında 2000 34. hafta bitişi miadında 2200 diyor yani maşallah seninkiler önde bile Rabbim nazarlardan sakınsın.
Gayet normal canım bence. Doktorun da öyle demiş zaten. Takılıp stres yapmaKızlar slm kontrole geldim bugün yine moralim bozuldu. Bebekler 600 ile 650 grmış. Yine geriler hayırlısı artık
MaşallahKızlar kontrolden çıktık 3 tahlil istedi vitamin verdi yine bide 2.209 kız 2200 oğlan olmuş kilo iyimi sizce
Canim o zaman takvimin 1 hafta geri, su an 35. Haftayi gostermeliydi34+6 yiz
Valla bilmiyorimki ben ne olsa yiyorummKızlar ben süt ve muz yiyemiyorum. Nasıl yiyebilirim. Kabızlık çok yaşıyorum muz yiyince iyice zorlanıyorum. Süt de midemde çok gaz yapıyor. Rahatsız ediyor. Laktozsuz deneyen oldu mu hiç. Laktozsuz içsem gaz yapar mı yine de acaba?
Yarın inşallah 35 gösterecek 33 + 6 bitecek ozaman canim doğru diyorsun yanlış yazmiximCanim o zaman takvimin 1 hafta geri, su an 35. Haftayi gostermeliydi
Ay haklisin ya haftalar ilerledikce sasiriyorum bende cuma girecem tam sapsi oldum:))))Yarın inşallah 35 gösterecek 34 bitecek canim
Doğru değilmi 34 bitiyor ama o kesin yarinAy haklisin ya haftalar ilerledikce sasiriyorum bende cuma girecem tam sapsi oldum:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?