2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Saol canım gerçekten Allah razı olsun sizlerden. İyi ki burası var. Artık sıkıntı yapmayacağım. İşte benim sorunum et ve tavuk ürünleri yemiyorum hiç. Yiyemiyorum asla eskiden beri. Artık diğer şeylerle halletmeye çalışacağım. Tekrar teşekkür ediyorum hepinize

Tamam canım çok saol, inan çok moral veriyorsun sen bana :)) Allah razı olsun..Yok stres yapmıyorum da acaba daha iyi nasıl olabilir düşüncesiyle evham yaptım.
Bencede iyi kiloları bu doktorlar bazen boş kelime ediyor haftaya göre geri derken açıklamasını yap bu kadın evham yapar stres yapar demiyor vitamin versin öneride bulunsun bizim doktor allahın adamı işi gücü şaka yapmak fazla açıklamada yapmıyor iyi diyor okadar

Kurufasülye yeşil kırmızı mercimek nohut yemekleri yap cnm et yemiş kdr olursun .. bende süt içemiyorum valla ismi bile kötü geliyor :)

Kızlar slm kontrole geldim bugün yine moralim bozuldu. Bebekler 600 ile 650 grmış. Yine geriler hayırlısı artık

Bunu yazdım sonra arkadaşın msjı gördüm çok üzüldüm
Kötü düşünme hemen canim bebislerini besle ve dinlenmeye dikkat et suyunu bol ic dua et Rabbim herseye kâdir

çok üzüldüm Rabbim şifa versin Meleğimiz zaten cennetin en güzel köşesinde Allahım Masal Zümra'ya da dayanma gücü versin. Annem hep kız çocukları daha dirençli oluyor der eminim şavaşı Masal Zümramız kazanacak. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Başın sağ olsun canım.

Kızlar slm kontrole geldim bugün yine moralim bozuldu. Bebekler 600 ile 650 grmış. Yine geriler hayırlısı artık

Canım ya internetten bir çizelge indirmiştim ben 24. hafta bitişinde 640 gr. olmaları gerektiği yazıyor. Büyürler annesi sen canını sıkma bende 20. hafta kontrolümde oğlum 300 gr. kızım 255 gr. Yani 19. hafta bitişi 280 gr. olmalıyken biri 20 gr fazla diğeri 25 gr. küçük ama takma kafaya Allahın izniyle büyürler. Rabbim başka sıkıntı vermesin.

Kızlar kontrolden çıktık 3 tahlil istedi vitamin verdi yine bide 2.209 kız 2200 oğlan olmuş kilo iyimi sizce
Maşallah gayet iyi bendeki çizelgeye bakıyorum 33. hafta bitişi miadında 2000 34. hafta bitişi miadında 2200 diyor yani maşallah seninkiler önde bile Rabbim nazarlardan sakınsın.

Çok üzüldüm başın sağolsun Allahım kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Maşallah gayet iyi bendeki çizelgeye bakıyorum 33. hafta bitişi miadında 2000 34. hafta bitişi miadında 2200 diyor yani maşallah seninkiler önde bile Rabbim nazarlardan sakınsın.
Amin canım Sağol allah razı olsun bu kadir gecesi Rabbim herkesin gönlünü hoş etsin bebeklerini sağ sağlim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Gayet normal canım bence. Doktorun da öyle demiş zaten. Takılıp stres yapma

Kızlar kontrolden çıktık 3 tahlil istedi vitamin verdi yine bide 2.209 kız 2200 oğlan olmuş kilo iyimi sizce
Maşallah çok iyi kiloları :)

Kızlar ben süt ve muz yiyemiyorum. Nasıl yiyebilirim. Kabızlık çok yaşıyorum muz yiyince iyice zorlanıyorum. Süt de midemde çok gaz yapıyor. Rahatsız ediyor. Laktozsuz deneyen oldu mu hiç. Laktozsuz içsem gaz yapar mı yine de acaba?

Valla bilmiyorimki ben ne olsa yiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…