2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Hanımlar günaydın nasılsınız bakalım , Bebişler Nasıl annelik Nasıl hatunlar ? Biz cok iyiyiz bişey sorucam dogum yapan annecikleri benim kızın bıngıldagı daha genış ve büyük oğlanın daha dar ve küçük sizin bebeklerin Nasıl hiç dıkkat ettiniz mi ?

17 haziranda neyazıkki acil doğuma alındım. Biri 700 gr diğeri 800 gr. Büyük olanı kaybettik melek oldu cennet kapısında bizi bekliyor meleğimiz. Masalımız küvezde yaşam mücadelesi veriyor. Cok acı veriyor onu öyle görmek. Zaman geçtikçe geçer diyorum ama daha çok özlüyorum. Güçlü kızım minicik bedeni makinelere direniyor.Rabbim kimseye vermesin bu acıyı çok zor. Sizlerden isteğim bu mübarek günde masal zümramız için dua etmeniz. Başka elimizden hiçbişey gelmiyor.

Cok cok üzüldüm canim. Basiniz sagolsun meleginiz sizi cennette bekleyecek Insallah.rabbim kuvozdeki yavrunuza saglikli mutlu uzuun bir ömür nasip etsin. Tez zamanda toparlanir insallah annesi sen guclu olmaya çalış o minik ama başaracak büyüyüp sizi şaşırtacak. Dualarim sizinle

Çok zor Rabbim sabır versin inşallah meleginede güç versin insanlah

Canim benim cok uzuldum rabbim bebegini sizlere bagislasin, hepinize guc versin bu gunler gecwcek insallah, arkadasimin 25 haftalik dogdu su an bir yasinda her seyi cok guzel, sabirla duayla inaniyorum her sey yoluna girecek

Canim benim Allah sabirlar versin ne desem şimdi bos...inşallah masal zümra miz hayata tutunur mübarek ramazan ayinda kadir gecesi gününde Rabbim sağlık güç versin bebegine

Kızlar slm kontrole geldim bugün yine moralim bozuldu. Bebekler 600 ile 650 grmış. Yine geriler hayırlısı artık

Bunu yazdım sonra arkadaşın msjı gördüm çok üzüldüm

Canim benim cok uzuldum rabbim bebegini sizlere bagislasin, hepinize guc versin bu gunler gecwcek insallah, arkadasimin 25 haftalik dogdu su an bir yasinda her seyi cok guzel, sabirla duayla inaniyorum her sey yoluna girecek
Evet bende çok izliyorum video 500 gr doğup çok yaşayan var allah buyuk

Rabbim yardımcınız olsunn kızın sımsıkı tutunacak hayata inş rabbim bu mübarek günde kimseyi darda bırakmasın .. herşey rabbimden imtihanlarımız farklı farklı .. masal kız büyüyecek bıcır bıcır evde sesini inletecek inş

Kızlar slm kontrole geldim bugün yine moralim bozuldu. Bebekler 600 ile 650 grmış. Yine geriler hayırlısı artık

Bunu yazdım sonra arkadaşın msjı gördüm çok üzüldüm
Cnm bi önceki gitmenle şimdiki arasında nkdr almış
Aslında 24 haftalığa göre kiloları iyi bence
Bol meyve ye günde 2 kez mutlaka
Bulgurlu yemeklerde baya faydalı
Hergün mutlaka soda ve muz ye

Cnm kimi bebegin erken kapanır bıngıldagı kiminin geç .. mesela saglık ocagında damla vermişlerdi kızıma bıngıldagı zamanla kapansın diye ama bizimkinin baya erken kapandı hemen ilacı kesti doktor .. bebekten bebeğe farkediyor

Canım başınız saolsun, Rabbim diğer meleğini sana bağışlasın inşAllah..bu gece kızına çok dua edeceğim Allah nasip ederse

Canim doktorun ne diyor?
Doktor normal dedi. Takmayacağım bende

Bu gerilik değil belki minyonlardir yada senin Yemen içmen nasıl muz süt çok kilo yapıyor diyorlar
Yiyorum canım herşeyden. Demekki yapıları öyle olacak. Hayırlısı artık

Cnm bi önceki gitmenle şimdiki arasında nkdr almış
Aslında 24 haftalığa göre kiloları iyi bence
Bol meyve ye günde 2 kez mutlaka
Bulgurlu yemeklerde baya faydalı
Hergün mutlaka soda ve muz ye
Bir öncekini bilmiyordum kağıda baktım yazıyormuş orada. Öncekinde 350 birisi diğeri 360 mış. İyimi sence? 24+3 üm şu anda

Bir öncekini bilmiyordum kağıda baktım yazıyormuş orada. Öncekinde 350 birisi diğeri 360 mış. İyimi sence? 24+3 üm şu anda
Tabiki iyi cnm benimkiler 24+0 da 700 ile 720 idi doktor önde gidiyor demişti yani seninki normal olan geri falan deil İnan böyle stres yaparsın kendine alacakları varsa kilo alamıycak minnoşlar :) sen güzel beslen gerisini boşver hem saglıklı olsunlar kilo çok önemli deil

Tamam canım çok saol, inan çok moral veriyorsun sen bana :)) Allah razı olsun..Yok stres yapmıyorum da acaba daha iyi nasıl olabilir düşüncesiyle evham yaptım.

Yenidunya3 canim doktorun normal diyorsa niye uzuluyorsun askolsun minyon olabilir ama gerilik soz konusu deil rahat ol, gercek saglikli kemik gelistiren tek gida var et urunleri, her gun 200 gram yemeye gayret et yaninda sebzeyle, bu tavukta olur koftede olur balikta olur sen sec.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…