2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Canim ilginc bir sekilde diywtisyenim bu ikisini bana yasaklamisti o kadar diyim dert etme:)

KIZLar benim kanda 9.7ye yükselmiş. Günde 2 kez alıyorum. Birde kanda enfeksiyon var dedi antibiyotik kullancam 1 hafta. Ama kendimi iyi hissediyorum dedim dedi olsun, kullan

Yok canım malesef ama doğru takvim sen hatirliyormusun artı yanlış olurmu hiç ne tarih girdiysen ona göre arti utrasonsa hafta soyluyor
Canim benim tup oldugundan net belli, ultrasona son adet tarihi giriliyor, 28 ekim benim sat im, ona gore su an 34 haftayi suruyorum, cuma gunu 35 e girecem. Ama mesela biri kac haftalik diye sordugunda 33+6 demem lazim yani 34 hafta icindeyim. 2 gun sonra 35 e girecegim. Eger ayniysak sende benim gibi 33+ 6 sin, yani 34 u suruyorsun. 35 olacaksin.

Aynen öyle canım 33+6 benimde

Canim ilginc bir sekilde diywtisyenim bu ikisini bana yasaklamisti o kadar diyim dert etme:)
Aa çok mu kaloriliymiş :) bebeklere de kalori lazım :) başka besinlerden yerine koymaya çalışacağım o zaman. Allahtan yoğurdu çok severim :)
KIZLar benim kanda 9.7ye yükselmiş. Günde 2 kez alıyorum. Birde kanda enfeksiyon var dedi antibiyotik kullancam 1 hafta. Ama kendimi iyi hissediyorum dedim dedi olsun, kullan
Canım bu 9.7 ne değeri oluyor isim olarak

Rabbim vefat eden meleğini ahirette size şefaatçi eylesin.masal yavrum için de rabbim hızlıca toparlanıp kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…