- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.901
Masallah cok iyi kilolari, ne vitamini son son anlamadimKızlar kontrolden çıktık 3 tahlil istedi vitamin verdi yine bide 2.209 kız 2200 oğlan olmuş kilo iyimi sizce
Kesin kesin ben sasirdim:)))Doğru değilmi 34 bitiyor ama o kesin yarin
Elevit vitamin bide kan hapı kan iğnesi verdi 10 tane kan iğnesi yeni bitti yine yazdiMasallah cok iyi kilolari, ne vitamini son son anlamadim
Canim ilginc bir sekilde diywtisyenim bu ikisini bana yasaklamisti o kadar diyim dert etme:)Kızlar ben süt ve muz yiyemiyorum. Nasıl yiyebilirim. Kabızlık çok yaşıyorum muz yiyince iyice zorlanıyorum. Süt de midemde çok gaz yapıyor. Rahatsız ediyor. Laktozsuz deneyen oldu mu hiç. Laktozsuz içsem gaz yapar mı yine de acaba?
Kan dwgerlerin dusukmu, elevitte domuz jelatini var diye decavit kyllandim ben, onuda useniyorum artik kullanmayaElevit vitamin bide kan hapı kan iğnesi verdi 10 tane kan iğnesi yeni bitti yine yazdi
Kanım çok düşük canım ama son 10 iğne iyi geldi biraz ama yine yazdiKan dwgerlerin dusukmu, elevitte domuz jelatini var diye decavit kyllandim ben, onuda useniyorum artik kullanmaya(
Geçmiş olsun canım devam et kansızlık çok bitkin birakiyorKIZLar benim kanda 9.7ye yükselmiş. Günde 2 kez alıyorum. Birde kanda enfeksiyon var dedi antibiyotik kullancam 1 hafta. Ama kendimi iyi hissediyorum dedim dedi olsun, kullan
Yok canım malesef ama doğru takvim sen hatirliyormusun artı yanlış olurmu hiç ne tarih girdiysen ona göre arti utrasonsa hafta soyluyorseher0607 son adet tarihi baslangicini hatirliyormusun ben bu takvimden suphelendim. Kendiminkini hesaplayacagim
Canim benim tup oldugundan net belli, ultrasona son adet tarihi giriliyor, 28 ekim benim sat im, ona gore su an 34 haftayi suruyorum, cuma gunu 35 e girecem. Ama mesela biri kac haftalik diye sordugunda 33+6 demem lazim yani 34 hafta icindeyim. 2 gun sonra 35 e girecegim. Eger ayniysak sende benim gibi 33+ 6 sin, yani 34 u suruyorsun. 35 olacaksin.Yok canım malesef ama doğru takvim sen hatirliyormusun artı yanlış olurmu hiç ne tarih girdiysen ona göre arti utrasonsa hafta soyluyor
Evt cnm ama ismi bile migdemi tuhaf ediyor ama sütlü tatlı yoğurt falann yiyorumSüt çok lazım kalsiyum sutlat Güllaç puding şeklinde tüketici ama süt önemli yumurta
Aynen öyle canım 33+6 benimdeCanim benim tup oldugundan net belli, ultrasona son adet tarihi giriliyor, 28 ekim benim sat im, ona gore su an 34 haftayi suruyorum, cuma gunu 35 e girecem. Ama mesela biri kac haftalik diye sordugunda 33+6 demem lazim yani 34 hafta icindeyim. 2 gun sonra 35 e girecegim. Eger ayniysak sende benim gibi 33+ 6 sin, yani 34 u suruyorsun. 35 olacaksin.
Aa çok mu kaloriliymiş :) bebeklere de kalori lazım :) başka besinlerden yerine koymaya çalışacağım o zaman. Allahtan yoğurdu çok severim :)Canim ilginc bir sekilde diywtisyenim bu ikisini bana yasaklamisti o kadar diyim dert etme:)
Canım bu 9.7 ne değeri oluyor isim olarakKIZLar benim kanda 9.7ye yükselmiş. Günde 2 kez alıyorum. Birde kanda enfeksiyon var dedi antibiyotik kullancam 1 hafta. Ama kendimi iyi hissediyorum dedim dedi olsun, kullan
HemograminAa çok mu kaloriliymiş :) bebeklere de kalori lazım :) başka besinlerden yerine koymaya çalışacağım o zaman. Allahtan yoğurdu çok severim :)
Canım bu 9.7 ne değeri oluyor isim olarak
Hemogram tam kan tahlili değil miHemogramin
Kan değeri canım malum hamilelikte kan düşüyor bende kan iğnesi kullanıyorum arkadasimizda büyük ihtimal kan hapı kullanıyor yükselmis hemoglobinHemogram tam kan tahlili değil mibir sürü değer var onda.
Tamam canım ben de onu soruyorum. Yani hangi isimdeki değer kansızlık olduğunu gösteriyor. Tam anlatamadım galiba :)Kan değeri canım malum hamilelikte kan düşüyor bende kan iğnesi kullanıyorum arkadasimizda büyük ihtimal kan hapı kullanıyor yükselmis
Rabbim vefat eden meleğini ahirette size şefaatçi eylesin.masal yavrum için de rabbim hızlıca toparlanıp kucağına almayı nasip etsin17 haziranda neyazıkki acil doğuma alındım. Biri 700 gr diğeri 800 gr. Büyük olanı kaybettik melek oldu cennet kapısında bizi bekliyor meleğimiz. Masalımız küvezde yaşam mücadelesi veriyor. Cok acı veriyor onu öyle görmek. Zaman geçtikçe geçer diyorum ama daha çok özlüyorum. Güçlü kızım minicik bedeni makinelere direniyor.Rabbim kimseye vermesin bu acıyı çok zor. Sizlerden isteğim bu mübarek günde masal zümramız için dua etmeniz. Başka elimizden hiçbişey gelmiyor.
Benim bildiğim bu hemoglobin kan sayimi diğer kan değerleri tam kan da belli olurTamam canım ben de onu soruyorum. Yani hangi isimdeki değer kansızlık olduğunu gösteriyor. Tam anlatamadım galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?