- 18 Kasım 2016
- 184
- 158
- 23
- 47
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.941
Bende iyim canım sağ ol.Çok şükür idare canım sen nasilsin
Slm canım bizde bugun tam 21 haftalık olduk.bende genelde yemekten sonra oluyor sertlik sonra geçiyor,akıntıya gelince surekli su gibi geliyor hamile oldıgumdan buyana renksiz kokusuz.ama arada bazen kadık ağrısı oluyor bendede surekli degil.hareketleri çok rahatsız edici degil benimkilrin yada uykucularmı bilmem .insan kendini dinleyince surekli bişeyler çikiyor zaten bişeylerle oyalaninca beli olmuyor,ben çalişdigim için daha yeni agırlaşdıgımı his ediyorum Allahım belasiz,kazasız zamanında sağlıklı şekilde kuçağımıza almayi nasip etsin ariya ariya zor bulduk inşallah ben 37,38 haftalarda doğurmayi isyiyorum.20+5 olduk. İnşallah 35 leri biz de görürüz. Ben artık zorlanmaya başladım sanki. O haftalara kadar nasıl taşıyacağım bilmiyorum. Bebeklerin tekmeleri genelde göbek deliği hizamda ya da 2 3 parmak üzerinde sağlı sollu hissediyorum ama aşağıda da baskı hissediyorum. Bazı günler karnım taş gibi oluyor mideme kadar şiştim zaten iyice :) bu sertlikler beni biraz korkutuyor normal midir acaba? Ara ara beyaz akıntım fazlalaşıyor. Akıntımın fazla olduğu günler kasık ağrım da oluyor. Tamamen iyi olduğum günler çok az. Her gün bi şikayetim oluyor mutlakasizce bunlar bir terslik belirtisi mi size de oluyor mu? Yine de buna şükür diyorum.
Açılma varsa aksatma. Hemen serklaj ameliyatı yaptır. 1 ay çok geç. Rahimde açılma mı var yoksa rahim uzunluğunda kısalma mı var? Bence hemen başka bir doktora daha git. AksatmaSelam kızlar bende hayırlısıyla 12haftadan gidiyorum.. bu hafta kontrolum vardı rahim agzinda açılma var dedi yatıp dinlen hep dedi önümüzdeki ay tekrar bakacak devam ederse dikiş aticaz dedi bol e bi durum yaşayan var mi aranızda...
Canım aynı anlattığın gibi akıntı bendede var, kasıklarım ağrıyor. Bazen çok zorlanıyorum. Arada karnım taş gibi oluyor.20+5 olduk. İnşallah 35 leri biz de görürüz. Ben artık zorlanmaya başladım sanki. O haftalara kadar nasıl taşıyacağım bilmiyorum. Bebeklerin tekmeleri genelde göbek deliği hizamda ya da 2 3 parmak üzerinde sağlı sollu hissediyorum ama aşağıda da baskı hissediyorum. Bazı günler karnım taş gibi oluyor mideme kadar şiştim zaten iyice :) bu sertlikler beni biraz korkutuyor normal midir acaba? Ara ara beyaz akıntım fazlalaşıyor. Akıntımın fazla olduğu günler kasık ağrım da oluyor. Tamamen iyi olduğum günler çok az. Her gün bi şikayetim oluyor mutlakasizce bunlar bir terslik belirtisi mi size de oluyor mu? Yine de buna şükür diyorum.
Canım bence bekleme eğer açılman varsa. Geçenlerde bi arkadaşım açılmadan dolayı üçüzlerini kaybetti. Allah korusun bencede 1 ay çok geç. Başka bir doktora git. Bir anda olursa geri dönüşü zor olur Allah muhafazaSelam kızlar bende hayırlısıyla 12haftadan gidiyorum.. bu hafta kontrolum vardı rahim agzinda açılma var dedi yatıp dinlen hep dedi önümüzdeki ay tekrar bakacak devam ederse dikiş aticaz dedi bol e bi durum yaşayan var mi aranızda...
Aynen canım bende 21+2 oldum ama aynı şikayetler bende de var. Aslında bizden önceki arkadaşların paylaşımını okuduğumda bunlar iyi günlerimiz daha diyorum. Şu mideye kadar şişme olayı bendede var resmen karpuz gibi çatlıcam diyorum o derece. Ve beyaz akıntı fazlalaşması bende de var ben progestan hapa bağlıyorum bu durumu. Aman bunların hepsi geçici Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.20+5 olduk. İnşallah 35 leri biz de görürüz. Ben artık zorlanmaya başladım sanki. O haftalara kadar nasıl taşıyacağım bilmiyorum. Bebeklerin tekmeleri genelde göbek deliği hizamda ya da 2 3 parmak üzerinde sağlı sollu hissediyorum ama aşağıda da baskı hissediyorum. Bazı günler karnım taş gibi oluyor mideme kadar şiştim zaten iyice :) bu sertlikler beni biraz korkutuyor normal midir acaba? Ara ara beyaz akıntım fazlalaşıyor. Akıntımın fazla olduğu günler kasık ağrım da oluyor. Tamamen iyi olduğum günler çok az. Her gün bi şikayetim oluyor mutlakasizce bunlar bir terslik belirtisi mi size de oluyor mu? Yine de buna şükür diyorum.
Slm canım bizde bugun tam 21 haftalık olduk.bende genelde yemekten sonra oluyor sertlik sonra geçiyor,akıntıya gelince surekli su gibi geliyor hamile oldıgumdan buyana renksiz kokusuz.ama arada bazen kadık ağrısı oluyor bendede surekli degil.hareketleri çok rahatsız edici degil benimkilrin yada uykucularmı bilmem .insan kendini dinleyince surekli bişeyler çikiyor zaten bişeylerle oyalaninca beli olmuyor,ben çalişdigim için daha yeni agırlaşdıgımı his ediyorum Allahım belasiz,kazasız zamanında sağlıklı şekilde kuçağımıza almayi nasip etsin ariya ariya zor bulduk inşallah ben 37,38 haftalarda doğurmayi isyiyorum.
Artık bebekler büyüdüğü için normal galiba canım. Bunlara alışmam lazım :)Canım aynı anlattığın gibi akıntı bendede var, kasıklarım ağrıyor. Bazen çok zorlanıyorum. Arada karnım taş gibi oluyor.
Canım bence bekleme eğer açılman varsa. Geçenlerde bi arkadaşım açılmadan dolayı üçüzlerini kaybetti. Allah korusun bencede 1 ay çok geç. Başka bir doktora git. Bir anda olursa geri dönüşü zor olur Allah muhafaza
Öyle tabi ki. Bebeklerimiz iyi olsun herşeye katlanırız. Ben de bizden önceki arkadaşları okudukça korkuyorum daha çok :) yine de o günleri görmek istiyorum. Büyüyorlar sanırım bu belirtiler ondan olabilir hepimizde olduğuna göre.Aynen canım bende 21+2 oldum ama aynı şikayetler bende de var. Aslında bizden önceki arkadaşların paylaşımını okuduğumda bunlar iyi günlerimiz daha diyorum. Şu mideye kadar şişme olayı bendede var resmen karpuz gibi çatlıcam diyorum o derece. Ve beyaz akıntı fazlalaşması bende de var ben progestan hapa bağlıyorum bu durumu. Aman bunların hepsi geçici Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin.
Aynen canım bencede büyüme belirtileri mesela benim dün ve önceki gün aksayarak yürümeme sebep olan bir kasık ağrım vardı bugün iyiyim şükür muhtemelen çatı genişlemesimi ne diyorlar öyle birşeydi.Amin canım inşallah olur o haftaları görürüz. Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz galiba.
Artık bebekler büyüdüğü için normal galiba canım. Bunlara alışmam lazım :)
Öyle tabi ki. Bebeklerimiz iyi olsun herşeye katlanırız. Ben de bizden önceki arkadaşları okudukça korkuyorum daha çok :) yine de o günleri görmek istiyorum. Büyüyorlar sanırım bu belirtiler ondan olabilir hepimizde olduğuna göre.
Cnm ben ilk ikizlerimi açılma sonucu kaybettim hiç düşünme attır. Şu an çok şükür yine hamileyim ve açılma olmadan dikiş koyuldu Cnm önlem amaçlı.Selam kızlar bende hayırlısıyla 12haftadan gidiyorum.. bu hafta kontrolum vardı rahim agzinda açılma var dedi yatıp dinlen hep dedi önümüzdeki ay tekrar bakacak devam ederse dikiş aticaz dedi bol e bi durum yaşayan var mi aranızda...
Canım bende aynı durumdayım benimde hep sağ tarafımda var hareket en son kontrolde 2 bebekte sağımda altlı üstlü duruyordu bazen Allah korusun birine birşeymi oldu olsa baş dönmesi gibi belirtilerim olur diye kendi kendimi dinleyip duruyorum benimde randevum 6 Temmuzda. Birşey yoktur Allahın izniyle hareketlerini ayırt edemiyoruz belkide.Kızlar 24 haftalık ikiz gebeyim. Hareket hissetmeye başladığımdan beri hep solda aynı noktada hareket hissediyorum o bir bebekse benim diğer bebeğim niye hareket etmiyor. Aklımı kurcalamaya başladı kontrolüm de bayram sonrası. Sizler iki bebeğinizin hareketini ayırabiliyor musunuz ?
Tam olarak bi lmiyorumki bende şaşırdım daha yeni gttim rahim uzunluğunda kisalma dedi 3.66 dedi dikicez ama bu ay daha bekleyelim dedi bi tane bebeğin esigi orda dedi ..acaba eşiği giderse normale döner diye mi bekledi anlamadım..Açılma varsa aksatma. Hemen serklaj ameliyatı yaptır. 1 ay çok geç. Rahimde açılma mı var yoksa rahim uzunluğunda kısalma mı var? Bence hemen başka bir doktora daha git. Aksatma
Galiba Cnm ya bazen hep öyleydi diyorum sonra panik oluyorum. İnş herşey yolundadır.Canım bende aynı durumdayım benimde hep sağ tarafımda var hareket en son kontrolde 2 bebekte sağımda altlı üstlü duruyordu bazen Allah korusun birine birşeymi oldu olsa baş dönmesi gibi belirtilerim olur diye kendi kendimi dinleyip duruyorum benimde randevum 6 Temmuzda. Birşey yoktur Allahın izniyle hareketlerini ayırt edemiyoruz belkide.
Canim korkma ama tedbirli ol mecbur degil sen evde dinlen.Şimdi bayramda girdi araya mecburen bayramdan sonra gidicem inşallah biseybolmaz rabbim korur meleklerimi. . Korkuyorumda bişey olcak diye
Evdeyim zaten genelde yatiyorum ... gerci gerek görse ogunde atardı dikiş erken dedi bu bildiği var demekki..Canim korkma ama tedbirli ol mecbur degil sen evde dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?