- 26 Mart 2017
- 421
- 284
- 18
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.921
Hayir canim kaloriden ziyade sutte gerrkli yararli bakteriler yok ve sindirimi zor oldugundan biz hamilelerin ozrllikle son aylarinda kabizlik gaz sindirim problemi icin. Muzda fazla srker oldugundan ve gene kabizliktan, bolca kiraz yrmrmi onerdi. Ve tabiki cokkk yogurtAa çok mu kaloriliymiş :) bebeklere de kalori lazım :) başka besinlerden yerine koymaya çalışacağım o zaman. Allahtan yoğurdu çok severim :)
Canım bu 9.7 ne değeri oluyor isim olarak
Canım tesellisi yok bunun içim yandı bu mubarek gecede inşallah Masal Zümranı Allah sana bagıslar. Saglıkla kavusursunuz.17 haziranda neyazıkki acil doğuma alındım. Biri 700 gr diğeri 800 gr. Büyük olanı kaybettik melek oldu cennet kapısında bizi bekliyor meleğimiz. Masalımız küvezde yaşam mücadelesi veriyor. Cok acı veriyor onu öyle görmek. Zaman geçtikçe geçer diyorum ama daha çok özlüyorum. Güçlü kızım minicik bedeni makinelere direniyor.Rabbim kimseye vermesin bu acıyı çok zor. Sizlerden isteğim bu mübarek günde masal zümramız için dua etmeniz. Başka elimizden hiçbişey gelmiyor.
Tatlim hemogram tam kan sayimi, hemoglobin kan miktarini gosteren deger, HGB diyede gecer.Hemogram tam kan tahlili değil mibir sürü değer var onda.
Anladım canım. Kiraz ve yoğurt ben de çok yiyorum :)Hayir canim kaloriden ziyade sutte gerrkli yararli bakteriler yok ve sindirimi zor oldugundan biz hamilelerin ozrllikle son aylarinda kabizlik gaz sindirim problemi icin. Muzda fazla srker oldugundan ve gene kabizliktan, bolca kiraz yrmrmi onerdi. Ve tabiki cokkk yogurt
Canım msjı yeni gördüm, bu hgb değerim. Hamilelikten 12.7idi. Şimdi 9.7Aa çok mu kaloriliymiş :) bebeklere de kalori lazım :) başka besinlerden yerine koymaya çalışacağım o zaman. Allahtan yoğurdu çok severim :)
Canım bu 9.7 ne değeri oluyor isim olarak
Anladım canım sağol. Doktorum bana kan ilacı başlatmadı hala. Tahlillerime bakıcam benim normal miymiş diye. Herhalde bir sonraki randevuda başlatır.Canım msjı yeni gördüm, bu hgb değerim. Hamilelikten 12.7idi. Şimdi 9.7
Canim haftasina gore iyi suan organ gelisimleri hizla ilerliyor kilo almamasi hizli normal balli sut ic mutlaka hergun faydasini gorursun ins.Bir öncekini bilmiyordum kağıda baktım yazıyormuş orada. Öncekinde 350 birisi diğeri 360 mış. İyimi sence? 24+3 üm şu anda
Gayet iyi canim kilolari saglikla kucagina alirsin insallahKızlar kontrolden çıktık 3 tahlil istedi vitamin verdi yine bide 2.209 kız 2200 oğlan olmuş kilo iyimi sizce
Teşekkür ederim inşallah hep beraber alırız kucağımizAGayet iyi canim kilolari saglikla kucagina alirsin insallah
Ben gaz yaptığı için normal süt içemiyorum ama laktozsuz sütte hiç sıkıntı yaşamadim. Deneyebilirsin :)Kızlar ben süt ve muz yiyemiyorum. Nasıl yiyebilirim. Kabızlık çok yaşıyorum muz yiyince iyice zorlanıyorum. Süt de midemde çok gaz yapıyor. Rahatsız ediyor. Laktozsuz deneyen oldu mu hiç. Laktozsuz içsem gaz yapar mı yine de acaba?
35. Haftan hayirli olsun canim, benim kontrol cumartesi bakalim kilo ne alemde, bende bakiyorum surekli, yattigim icin yapabilecegim seyler sınırlı :)Anam kimse yokmu huu huuu varmı doğum yapan kontrolü olan hepinizi merak ediyorum sabah gözümü açıyorum hemen buraya bakıyorum
Doktorun doğum için tahmini bişey diyormu canım tesekkur ederim evet 35 si gördük çok şükur aramızda 1 gün var ca835. Haftan hayirli olsun canim, benim kontrol cumartesi bakalim kilo ne alemde, bende bakiyorum surekli, yattigim icin yapabilecegim seyler sınırlı :)
Hic konusmadik sanirim gidecegi yere kadar, ama ilk basta senden 37 bekliyorum demisti ama iste son zamanlar zor geciyor bilmiyorum, kismet ne zsmansa artikDoktorun doğum için tahmini bişey diyormu canım tesekkur ederim evet 35 si gördük çok şükur aramızda 1 gün var ca8
Günaydın canım yok bende bişeyAnam kimse yokmu huu huuu varmı doğum yapan kontrolü olan hepinizi merak ediyorum sabah gözümü açıyorum hemen buraya bakıyorum
İyi şükür canımGünaydın canım yok bende bişey
Çok şükür idare canım sen nasilsinSelam güzel anneler bugun nasılsınız bebişler nasil,maşallah hayırlısiyla doğumlar başliyorİşallah bebişlerimiz acele etmeden zamanında gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?