2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Aa çok mu kaloriliymiş :) bebeklere de kalori lazım :) başka besinlerden yerine koymaya çalışacağım o zaman. Allahtan yoğurdu çok severim :)

Canım bu 9.7 ne değeri oluyor isim olarak
Hayir canim kaloriden ziyade sutte gerrkli yararli bakteriler yok ve sindirimi zor oldugundan biz hamilelerin ozrllikle son aylarinda kabizlik gaz sindirim problemi icin. Muzda fazla srker oldugundan ve gene kabizliktan, bolca kiraz yrmrmi onerdi. Ve tabiki cokkk yogurt

Canım tesellisi yok bunun içim yandı bu mubarek gecede inşallah Masal Zümranı Allah sana bagıslar. Saglıkla kavusursunuz.

Anladım canım. Kiraz ve yoğurt ben de çok yiyorum :)

Aa çok mu kaloriliymiş :) bebeklere de kalori lazım :) başka besinlerden yerine koymaya çalışacağım o zaman. Allahtan yoğurdu çok severim :)

Canım bu 9.7 ne değeri oluyor isim olarak
Canım msjı yeni gördüm, bu hgb değerim. Hamilelikten 12.7idi. Şimdi 9.7

Ben gaz yaptığı için normal süt içemiyorum ama laktozsuz sütte hiç sıkıntı yaşamadim. Deneyebilirsin :)

Anam kimse yokmu huu huuu varmı doğum yapan kontrolü olan hepinizi merak ediyorum sabah gözümü açıyorum hemen buraya bakıyorum
35. Haftan hayirli olsun canim, benim kontrol cumartesi bakalim kilo ne alemde, bende bakiyorum surekli, yattigim icin yapabilecegim seyler sınırlı :)

35. Haftan hayirli olsun canim, benim kontrol cumartesi bakalim kilo ne alemde, bende bakiyorum surekli, yattigim icin yapabilecegim seyler sınırlı :)
Doktorun doğum için tahmini bişey diyormu canım tesekkur ederim evet 35 si gördük çok şükur aramızda 1 gün var ca8

Doktorun doğum için tahmini bişey diyormu canım tesekkur ederim evet 35 si gördük çok şükur aramızda 1 gün var ca8
Hic konusmadik sanirim gidecegi yere kadar, ama ilk basta senden 37 bekliyorum demisti ama iste son zamanlar zor geciyor bilmiyorum, kismet ne zsmansa artik

20+5 olduk. İnşallah 35 leri biz de görürüz. Ben artık zorlanmaya başladım sanki. O haftalara kadar nasıl taşıyacağım bilmiyorum. Bebeklerin tekmeleri genelde göbek deliği hizamda ya da 2 3 parmak üzerinde sağlı sollu hissediyorum ama aşağıda da baskı hissediyorum. Bazı günler karnım taş gibi oluyor mideme kadar şiştim zaten iyice :) bu sertlikler beni biraz korkutuyor normal midir acaba? Ara ara beyaz akıntım fazlalaşıyor. Akıntımın fazla olduğu günler kasık ağrım da oluyor. Tamamen iyi olduğum günler çok az. Her gün bi şikayetim oluyor mutlaka sizce bunlar bir terslik belirtisi mi size de oluyor mu? Yine de buna şükür diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…