2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Kızlar nabız ve tansiyon takibi yapıyor musunuz nabız 118-110 hep böyle zararlı mıdır? Tansiyonum 10-6.

Kızlar nabız ve tansiyon takibi yapıyor musunuz nabız 118-110 hep böyle zararlı mıdır? Tansiyonum 10-6.
Tansiyon cok iyi, nabiz bir tik fazla gibi, ben tiroit ilaci ayarlamasinda o civara cikmistim doktor sevmiyoruz bu kadar nabzi drmisti, 95 ten yukariyi. Doktoruna bir danis ama onemli deildir bence, sicaklarda yapabilir bide malum ikiz gebeyiz

3.66 kısa deilki hatta gayet güzel bi uzunluk
Kızlar bugün oğlumu da kızımı da hastaneden aldık ve evimize geldik çok şükür. Darısı tüm bekleyen annelere inşallah.
Gözün aydın cnmm darısı bizlere inş

Benim tansiyon 10/6 , 8/5 gibi oluyor genelde nabzımda 120-130-140 genelde .. bu 1 aydır rahatsız olmuyırum ama öncesinde fenalaşacak gibi oluyordum

5olması gerekiyo galiba öyle dedi bende korktum ışte bi ay bekleyelim dedi dahada tereddut ettim inşallah sorun olmaz

Benim sıcağa karşı hiç tahammülüm yoktur normalde de. Bugün dışarda biraz işim vardı yandım valla. Geldiğimden beri yatıyorum bütün enerjimi emdi sıcak :) Allah gerçekten yardımcımız olsun :)
Sonucu düşünün hemen unutursunuz şikayetleri bi düşünün 2 tane minik can bebek olaganüstu Rabbim hepimize o günü göstersin inşallah
Aminn canım. Haklısın onları düşününce içimi huzur kaplıyor :) onlar iyi olsun katlanacağız her şeye.

5olması gerekiyo galiba öyle dedi bende korktum ışte bi ay bekleyelim dedi dahada tereddut ettim inşallah sorun olmaz
3.66 bana da çok kısa gelmedi. 14. Haftamda 4 tu benim. 18 de cm olarak söylememişti ama normal demişti. Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama genelde o cm lerde hemen dikiş yapmıyorlar. Rahat olun ama dinlenin bol bol.

3.66 bana da çok kısa gelmedi. 14. Haftamda 4 tu benim. 18 de cm olarak söylememişti ama normal demişti. Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama genelde o cm lerde hemen dikiş yapmıyorlar. Rahat olun ama dinlenin bol bol.
Teşekkür ederim tabi doktor daha iyi bilir daha 12.haftada olunca üzüldüm ilk gebelik olunca bide geç olunca insan herşeyi takiyo ışte allah korusun ...herkesde bide ikiz diye bi korku oluyo oda insani etkiliyo

Merhaba ikiz anne adayları.
Size bir sorum olacak, 46 saat arayla verdiğim b hcg testi sonuclari

ilki :97 çıktı 2 gun sonra (48 saat dolmamisti)
ikincisi: 310 sizce ikiz olabilme ihtimali var mi? 2,5 yaşında bir oglum var ona hamileyken yasadigim seylerden cok farkli ilerliyor. Karnim simdiden sisti surekli yemek istiyorum. Ve resemen yerlesmeye kadar hissettim... Uzun uzun yazmak istemiyorum ama sanki tek degil gibi geliyo ve bu beni korkutuyo.

Icinizde daha once cocuk sahibi olan ikiz anne adaylari varsa belirti ve cogul gebelikteki farklar konusunda bilgi verebilirler mi

Merhaba canim hayirli olsun oncelikle ikiz gebelikler tahlilde belli olmaz diyor hep doktorlar doktor keseleri gorunce ancak belli oluyor... Allah gonlune gore verir ins.

Kızlar mrb Ramazan Bayram'ınızı en içten Dilek'lerimle kutlarım. Doğum yapanları tebrik eder, bebekleri küvözde olan annelere sabır ve acil şifalar dilerim. İnş en kısa zamanda evlerine anne babalarına kavuşsunlar. Geçen hafta Dr kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda. 23+3 olduk. 30 haziranda detaylı filmimiz var. Bu arada 68,5 kilo oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…