- 24 Ekim 2016
- 337
- 162
- 23
- 36
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.961
Tansiyon cok iyi, nabiz bir tik fazla gibi, ben tiroit ilaci ayarlamasinda o civara cikmistim doktor sevmiyoruz bu kadar nabzi drmisti, 95 ten yukariyi. Doktoruna bir danis ama onemli deildir bence, sicaklarda yapabilir bide malum ikiz gebeyizKızlar nabız ve tansiyon takibi yapıyor musunuz nabız 118-110 hep böyle zararlı mıdır? Tansiyonum 10-6.
Cok sevindim canim super haber bebislerinle mutluluklar, arada ugra, aminn darisi basimizaKızlar bugün oğlumu da kızımı da hastaneden aldık ve evimize geldik çok şükür. Darısı tüm bekleyen annelere inşallah.
3.66 kısa deilki hatta gayet güzel bi uzunlukTam olarak bi lmiyorumki bende şaşırdım daha yeni gttim rahim uzunluğunda kisalma dedi 3.66 dedi dikicez ama bu ay daha bekleyelim dedi bi tane bebeğin esigi orda dedi ..acaba eşiği giderse normale döner diye mi bekledi anlamadım..
Gözün aydın cnmm darısı bizlere inşKızlar bugün oğlumu da kızımı da hastaneden aldık ve evimize geldik çok şükür. Darısı tüm bekleyen annelere inşallah.
Benim tansiyon 10/6 , 8/5 gibi oluyor genelde nabzımda 120-130-140 genelde .. bu 1 aydır rahatsız olmuyırum ama öncesinde fenalaşacak gibi oluyordumKızlar nabız ve tansiyon takibi yapıyor musunuz nabız 118-110 hep böyle zararlı mıdır? Tansiyonum 10-6.
5olması gerekiyo galiba öyle dedi bende korktum ışte bi ay bekleyelim dedi dahada tereddut ettim inşallah sorun olmaz3.66 kısa deilki hatta gayet güzel bi uzunluk
Gözün aydın cnmm darısı bizlere inş
Benim tansiyon 10/6 , 8/5 gibi oluyor genelde nabzımda 120-130-140 genelde .. bu 1 aydır rahatsız olmuyırum ama öncesinde fenalaşacak gibi oluyordum
Benimde hic şikayetim yokken 20li haftalarda başlamıştı ama alışıyosun sonra onlarada şimdi o haftadakilere ek sadece ağırlaştığımı hissediyorum sıcaklarda geldi Allah hepimizin yardimcısı olsun kızlar bakalım daha neler görücez :)
Aminn canım. Haklısın onları düşününce içimi huzur kaplıyor :) onlar iyi olsun katlanacağız her şeye.Sonucu düşünün hemen unutursunuz şikayetleri bi düşünün 2 tane minik can bebek olaganüstu Rabbim hepimize o günü göstersin inşallah
3.66 bana da çok kısa gelmedi. 14. Haftamda 4 tu benim. 18 de cm olarak söylememişti ama normal demişti. Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama genelde o cm lerde hemen dikiş yapmıyorlar. Rahat olun ama dinlenin bol bol.5olması gerekiyo galiba öyle dedi bende korktum ışte bi ay bekleyelim dedi dahada tereddut ettim inşallah sorun olmaz
Teşekkür ederim tabi doktor daha iyi bilir daha 12.haftada olunca üzüldüm ilk gebelik olunca bide geç olunca insan herşeyi takiyo ışte allah korusun ...herkesde bide ikiz diye bi korku oluyo oda insani etkiliyo3.66 bana da çok kısa gelmedi. 14. Haftamda 4 tu benim. 18 de cm olarak söylememişti ama normal demişti. Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama genelde o cm lerde hemen dikiş yapmıyorlar. Rahat olun ama dinlenin bol bol.
Gozun aydin canim rabbim hic ayirmasin emmelerinde sikinti yasiyormusunKızlar bugün oğlumu da kızımı da hastaneden aldık ve evimize geldik çok şükür. Darısı tüm bekleyen annelere inşallah.
Maşallah çok şükür gözün aydın canım kaç gün kaldılar kuvezdeKızlar bugün oğlumu da kızımı da hastaneden aldık ve evimize geldik çok şükür. Darısı tüm bekleyen annelere inşallah.
Günaydın canım hayırlı arefelerGunaydinlar hayırlı arifeler
Merhaba canim hayirli olsun oncelikle ikiz gebelikler tahlilde belli olmaz diyor hep doktorlar doktor keseleri gorunce ancak belli oluyor... Allah gonlune gore verir ins.Merhaba ikiz anne adayları.
Size bir sorum olacak, 46 saat arayla verdiğim b hcg testi sonuclari
ilki :97 çıktı 2 gun sonra (48 saat dolmamisti)
ikincisi: 310 sizce ikiz olabilme ihtimali var mi? 2,5 yaşında bir oglum var ona hamileyken yasadigim seylerden cok farkli ilerliyor. Karnim simdiden sisti surekli yemek istiyorum. Ve resemen yerlesmeye kadar hissettim... Uzun uzun yazmak istemiyorum ama sanki tek degil gibi geliyo ve bu beni korkutuyo.
Icinizde daha once cocuk sahibi olan ikiz anne adaylari varsa belirti ve cogul gebelikteki farklar konusunda bilgi verebilirler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?