- 22 Temmuz 2010
- 24
- 7
- 86
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #11.981
Bu kadar erken belirti olmaz ki. Kan değerinden de belli olmaz ikiz olup olmadığı. Ultrasonda belli olur :) hayırlı olsun.Merhaba ikiz anne adayları.
Size bir sorum olacak, 46 saat arayla verdiğim b hcg testi sonuclari
ilki :97 çıktı 2 gun sonra (48 saat dolmamisti)
ikincisi: 310 sizce ikiz olabilme ihtimali var mi? 2,5 yaşında bir oglum var ona hamileyken yasadigim seylerden cok farkli ilerliyor. Karnim simdiden sisti surekli yemek istiyorum. Ve resemen yerlesmeye kadar hissettim... Uzun uzun yazmak istemiyorum ama sanki tek degil gibi geliyo ve bu beni korkutuyo.
Icinizde daha once cocuk sahibi olan ikiz anne adaylari varsa belirti ve cogul gebelikteki farklar konusunda bilgi verebilirler mi
Merhaba canim benimde haftam ayni seninle kisa kollu bir iki tane alicam birazda yazlik uzin kollu alicam cok cabuk buyuyorlarBayramini kutlu ve mutlu olsun kizlar simdiden.bebislerimizle beraber nice guzel bayramlar nasip olsun insallah. Agustos ortasinda dogacak bebiklere nasil kiyafetler almaliyim gereksiz seyler almak istemiyorum bilincli alisveris olsun istiyorum.onerilerinizi bekliyorum
Son kontrolunde kilolari ne kadardi canim ikizlerinBayramini kutlu ve mutlu olsun kizlar simdiden.bebislerimizle beraber nice guzel bayramlar nasip olsun insallah. Agustos ortasinda dogacak bebiklere nasil kiyafetler almaliyim gereksiz seyler almak istemiyorum bilincli alisveris olsun istiyorum.onerilerinizi bekliyorum
27+1 de birisine 985 birisine 1005 gr dedi canim.haftalariyla uyumlu dedi ama bilmiyorum.sizde durumlar nedir canim?Son kontrolunde kilolari ne kadardi canim ikizlerin
Canim bende yeni gittim 1100 biri dedi 1195 birine dedi rahimde acilma yok erken dogum gorunmuyor dedi hayirlisiyla haftalar gecsede sag salim alsak kucagimiza27+1 de birisine 985 birisine 1005 gr dedi canim.haftalariyla uyumlu dedi ama bilmiyorum.sizde durumlar nedir canim?
Masallah minnaklara.insallah canim en buyuk duami su an o.Rabbim saglikla daim etsin insallah saglikla kucagimiza alalim insallahCanim bende yeni gittim 1100 biri dedi 1195 birine dedi rahimde acilma yok erken dogum gorunmuyor dedi hayirlisiyla haftalar gecsede sag salim alsak kucagimiza
Cnm emin olmak için çok erken ama iki kere ikiz gebelik yaşadım. İlkinde Hcg den Dr Arzu bu ikiz demişti çünkü iki gün ara ile verdiğim Hcg ikiye değil neredeyse 4 e katlıyordu. O ikizlerimi erken doğumla kaybettim malesef. Şimdi yine çok şükür ikiz hamileyim Hcg mi kendim takip ettim ve yine iki gün ara ile verdiğim testlerde neredeyse 4 de katlayarak artıyordu. Kese için Dr a gittim tek kese gördü ikiz olmasın Hcg çok hızlı katladı dedim o hoo dedi üst üste çok zor dedi güldü. Tek herhalde o Zaman dedim.kalp atımı için gittiğimizde de ikiz olduğunu gördük. Hcg katlaması kesin olmamakla birlikte ipucu veriyor CnmMerhaba ikiz anne adayları.
Size bir sorum olacak, 46 saat arayla verdiğim b hcg testi sonuclari
ilki :97 çıktı 2 gun sonra (48 saat dolmamisti)
ikincisi: 310 sizce ikiz olabilme ihtimali var mi? 2,5 yaşında bir oglum var ona hamileyken yasadigim seylerden cok farkli ilerliyor. Karnim simdiden sisti surekli yemek istiyorum. Ve resemen yerlesmeye kadar hissettim... Uzun uzun yazmak istemiyorum ama sanki tek degil gibi geliyo ve bu beni korkutuyo.
Icinizde daha once cocuk sahibi olan ikiz anne adaylari varsa belirti ve cogul gebelikteki farklar konusunda bilgi verebilirler mi
Günaydın canım :)Gunaydinlar
Aynen canım gündüz uyuyorlar gece ayaktalar. İki brbrği beslemek uzun sürüryor. Biz bir de sarılık atlattık 1 gece fototerapi aldılar. Cok şükür iyiler.Herkese iyi bayramlar kızlar dogum yapmamıs olanlar şimdiden dinlenin dogduktan sonra zaman nasıl geciyor anlamıyorsunuz biz 10 günlük olduk masallah gece uykusu yok bizde@Ececim senin nasıl gidiyor ikizlerle
Cevabın icin cok tesekkur ederim. Allah kucagina almayi saglikla buyutmeyi nasip etsin. Benim cok yaramaz bi oglum var. Bu sebepten ikiz olma ihtimali beni cok korkutuyor. Ilk hamileligimden farkli ilerledigi icin de supheleniyorum. Saglikli ve hayirli evlatlarimiz olsun hepimizinCnm emin olmak için çok erken ama iki kere ikiz gebelik yaşadım. İlkinde Hcg den Dr Arzu bu ikiz demişti çünkü iki gün ara ile verdiğim Hcg ikiye değil neredeyse 4 e katlıyordu. O ikizlerimi erken doğumla kaybettim malesef. Şimdi yine çok şükür ikiz hamileyim Hcg mi kendim takip ettim ve yine iki gün ara ile verdiğim testlerde neredeyse 4 de katlayarak artıyordu. Kese için Dr a gittim tek kese gördü ikiz olmasın Hcg çok hızlı katladı dedim o hoo dedi üst üste çok zor dedi güldü. Tek herhalde o Zaman dedim.kalp atımı için gittiğimizde de ikiz olduğunu gördük. Hcg katlaması kesin olmamakla birlikte ipucu veriyor Cnm
En buyuk temennimiz o zaten canim sonu guzel olsunda cekilen acilar unutuluyor sabirsizlaniyorum gunler biran once gecsin diye oglumda bu kadar zor gecirmedim bu kadar cokta endisem yoktu.saglikla kucagimiza aliriz hayirlisiylaMasallah minnaklara.insallah canim en buyuk duami su an o.Rabbim saglikla daim etsin insallah saglikla kucagimiza alalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?