2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Iyi aksamalar kizlar herkese hayirli bayramlar benin minaklardan biri 25+3 818 grm digeride 25+6 875 grm sizce normalmi

Iyi aksamalar kizlar herkese hayirli bayramlar benin minaklardan biri 25+3 818 grm digeride 25+6 875 grm sizce normalmi
Sanki biraz küçükler canim sma cok da degil ikiz oldugu icin bence anca daha büyür minikler biz 31. Haftada güzel gelistik cok şükür hizlaniyo 30dan sonra buyumeleri

Aynen canım gündüz uyuyorlar gece ayaktalar. İki brbrği beslemek uzun sürüryor. Biz bir de sarılık atlattık 1 gece fototerapi aldılar. Cok şükür iyiler.
Geçmiş olsun canım bizde de hafif sarılık atlattik mamada veriyormusun hemsireler bize mama takviyesi şart deyince veriyorum mama keske sürekli emzirebilsem ama ikisi birden aglayınca mecbur birine mam beriyorum

Valla ben cok agirlastim canim doktorda dedi her an alabiliriz hazir ol diye, alttaki bebrgim biraz strese girmis
Gün verdi mi doktor çok sıcak buralar artık çok zor gelmeye başladı kızlar diyordu gerçekten doğruymuş 30 dan sonra insan bi ağırlaşıyor yerinden kalkmak bi mesele Allahtan ödem olmadı ama ne olur bilmiyorum günden güne bile insan değişiyor kaldı ki 2 haftaya ne olurum hiç bilmiyorum

Yok canim vermedi ama kendini hazirla dedi 2 gune bir nst aliyorum sancim var adalat kullaniyorum ve artik hareketlerim cok kisitli

Kizlar ayaklarim agriyor uyusuyor sisme yok gibi duruyor ama ustune basmak istemiyorum hareket etmeye gelmiyor sizde yasiyormusunuz ayni sorunu acaba cozum bulan oldumu

Valla ben de cok fenayim yaa ayaklar acayip sis bugün doktora gidicez bakalım neler diycek

Kızlar selam herkese. Ben bu hafta olayını anlamadım ya şimdi benim adete göre 25+3 teyim. 26. Hafta diyor. Şimdi ben çalışabilir raporu ne zaman almalıyım?

Kızlar selam herkese. Ben bu hafta olayını anlamadım ya şimdi benim adete göre 25+3 teyim. 26. Hafta diyor. Şimdi ben çalışabilir raporu ne zaman almalıyım?
26. haftanın içindesin canım 30+0'da raporunu başlatabilirsin. Yanlış hesaplamadıysam şu an 25+3'sen 31 Temmuzda 30+1 oluyorsun.

Selam güzel anneler,ane adayları nasılsınız sıcaklarda hamilelik nasil geçiyor,doğuma az kalan arkadaşlar Allah sizlerede kolay doğumlar nasip etsin inşallah bende 22 haftaya girdim artık ağırlaşmaya başladım Allahım hepimize kolaylik versin vaktinda zamanında sağlıklı şekilde bebişlerimizi kuçagımıza almayi nasib etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…