- 25 Aralık 2015
- 2.721
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.001
Sanki biraz küçükler canim sma cok da degil ikiz oldugu icin bence anca daha büyür minikler biz 31. Haftada güzel gelistik cok şükür hizlaniyo 30dan sonra buyumeleriIyi aksamalar kizlar herkese hayirli bayramlar benin minaklardan biri 25+3 818 grm digeride 25+6 875 grm sizce normalmi
Geçmiş olsun canım bizde de hafif sarılık atlattik mamada veriyormusun hemsireler bize mama takviyesi şart deyince veriyorum mama keske sürekli emzirebilsem ama ikisi birden aglayınca mecbur birine mam beriyorumAynen canım gündüz uyuyorlar gece ayaktalar. İki brbrği beslemek uzun sürüryor. Biz bir de sarılık atlattık 1 gece fototerapi aldılar. Cok şükür iyiler.
Günaydın cnmGunaydinlar
Nasılsın 35 bitiyor artık korku heyecan bir tuhafimGünaydın cnm
Iyi masaAllah size cnm insaAllah benimkilerde guzel gelisirSanki biraz küçükler canim sma cok da degil ikiz oldugu icin bence anca daha büyür minikler biz 31. Haftada güzel gelistik cok şükür hizlaniyo 30dan sonra buyumeleri
Valla ben cok agirlastim canim doktorda dedi her an alabiliriz hazir ol diye, alttaki bebrgim biraz strese girmisNasılsın 35 bitiyor artık korku heyecan bir tuhafim
Gün verdi mi doktor çok sıcak buralar artık çok zor gelmeye başladı kızlar diyordu gerçekten doğruymuş 30 dan sonra insan bi ağırlaşıyor yerinden kalkmak bi mesele Allahtan ödem olmadı ama ne olur bilmiyorum günden güne bile insan değişiyor kaldı ki 2 haftaya ne olurum hiç bilmiyorumValla ben cok agirlastim canim doktorda dedi her an alabiliriz hazir ol diye, alttaki bebrgim biraz strese girmis
Yok canim vermedi ama kendini hazirla dedi 2 gune bir nst aliyorum sancim var adalat kullaniyorum ve artik hareketlerim cok kisitliGün verdi mi doktor çok sıcak buralar artık çok zor gelmeye başladı kızlar diyordu gerçekten doğruymuş 30 dan sonra insan bi ağırlaşıyor yerinden kalkmak bi mesele Allahtan ödem olmadı ama ne olur bilmiyorum günden güne bile insan değişiyor kaldı ki 2 haftaya ne olurum hiç bilmiyorum
Valla ben de cok fenayim yaa ayaklar acayip sis bugün doktora gidicez bakalım neler diycekGün verdi mi doktor çok sıcak buralar artık çok zor gelmeye başladı kızlar diyordu gerçekten doğruymuş 30 dan sonra insan bi ağırlaşıyor yerinden kalkmak bi mesele Allahtan ödem olmadı ama ne olur bilmiyorum günden güne bile insan değişiyor kaldı ki 2 haftaya ne olurum hiç bilmiyorum
Canim nerdesin yoksun hayırmi doğum felanmi oldu35. Haftan hayirli olsun canim, benim kontrol cumartesi bakalim kilo ne alemde, bende bakiyorum surekli, yattigim icin yapabilecegim seyler sınırlı :)
26. haftanın içindesin canım 30+0'da raporunu başlatabilirsin. Yanlış hesaplamadıysam şu an 25+3'sen 31 Temmuzda 30+1 oluyorsun.Kızlar selam herkese. Ben bu hafta olayını anlamadım yaşimdi benim adete göre 25+3 teyim. 26. Hafta diyor. Şimdi ben çalışabilir raporu ne zaman almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?